Nazdar fans!!!!!!!
Ty dobre vies ze nemam nic proti vychodu ani Hn.
To ze to nasi po.... je jasne k tomu som sa nevyjadroval.
Len som reagoval na to co predviedli treneri Nr a Hn.To bolo smutne a potom hlavne spravanie R.V.
Kto to videl vie o com je rec???????
Inak chalani s Hn si to zasluzili titul je v spravnych rukach.
Tak nazdar hugo.
Neviem co ty vyskakujete na Humencanov?zato ze vyhral vychod drzte si huby a budte konecne kriticky aj na seba a zapad to ze si robite s volejbalom na slovensku na zapade co chcete vam nevadi?teraz otvarate usta na humenne?co spravilo?ze stiahlo svojich hracov v tiebreaku kde nam o nic neslo?ved trebalo setrit je to vsade vo sporte tak sa ukludnite.Ako ste nas humencanov oklamali minuly rok hlavne Pan husar????Kedy boli majstrovstva?V case ked sme hrali v novom meste semifinale muzov preco tak spravil pretoze sa bal humenneho a presova ze pan husar autor tejto stranky?k tomu sa vyjadrite prosim pan majster slovenska v manipulacii.A hugo?Tiez nepis bludy ja ta poznam a aj ty mna nekidaj na humenne sami ste si to prehrali Matko nie humenne vam to prehralo humenne bolo toho roku v juniorke naj vies to dobre nik na nas nemal tak prosim nekydajte na humenne na Trenera Risa Vlokolinskeho a drzte huby najma pan husar ktory ak vidim stale neprehltol porazku na finale s novym mestom ale konecne ich niekto zdolal a dostali na zadok?A pan Petra ste to vy?ten Presovsky Funkcionar ktory nas nechcel pustit do haly na zapas o bronz?ste sa ukazali vtedy ale to ste vy huba velka cinnost ziadna.s pozdravom chemes fans.poprosim o komentare dakujem Hugo maj sa dobre