Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Majstrovstva Juniorov v NM
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: Majstrovstva Juniorov v NM

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 2 mesiacov #483

• vymet1
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
kto tu dneska very ze by nove mesto malo medailuu mozno ze by mali ale len ak by hrali s pripravkou ziakou aj tam by mali problemi postupit zo skupiny

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 2 mesiacov #484

• fesinko7
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
takze poporiadku:

nm si to posralo samo...kebyze zahra s kezmarkom 3:0 na co mali a co nepochopitelne posr... tak by boli s najvacsou pravdepodobnostou v prvej stvorke lebo humenne by si nemohlo dovolit kalkulovat lebo pri prehre uz 3:1 s nitrou by nepostupili oni zo zakladnej skupiny - v strede zapasu sa dozvedeli ako hra nove mesto tak si kludne mohli dovolit odsabotovat zvysok zapasu (mozno to je sposobene tym ze nm nikto titul v muzoch neprial)

tak sa nitra dostala do semifinale kde zahrali vyborny tajbrejk za co im gratulujem

vo finale bolo jasne lepsie humenne a majstra si aj zasluzili...nitra hrala tiez pekny volejbal az na zapas s novym mestom ktory prehrali a s ktorym si skomplikovali postup do stvorky

pochybujem o nejakej dohode na finalovy zapas medzi humennym a nitrou...v tom semifinale tam mohla byt urcita dohoda ktora bola prospesna pre obidve muzstva (len bola trosku ocita)

preto nechapem pohradanie novym mestom tymi dvoma individuami z nitri
mali by drzat hubu a tesit sa z pekneho druheho miesta

humennemu takisto gratulujem

ak som na nieco zabudol tak to dopisem neskor

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 2 mesiacov #486

• Chemes Fans
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Chodte uz vsetci viete kam zatvorte si usta a ak niekoho nieco trapi ohladom humenneho dajte mi otazky ak nic tak chodte sa vypiskat a hajat s pozdravom ahojte.Dakujem panovi grosiarovi za super list a tomu chalanovi len to ze ma pravdu

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 2 mesiacov #492

• hmyzovrah
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
hej more ty co kukas mamke pod skuni s tymi skulavymi ocami ty si co hral?piskorky?Ty si mohol hrat volejbal akurat tak na zelenej vode,,s opilcami,,chcem pozdravit moj volebalovy vzor barbierika  skoda ze hra za vas ale je to urcite iba  z citej lasky prachy s tym nic nemaju

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 2 mesiacov #494

• Matusso
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
hmmm, aspon je vidiet co si zac...tvoj sposob vyjadrovania otebe vravi vsetko... ;D, sice to stemou nema nic spolocne ale pis si, ved aj ked je to uplne odveci...

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 2 mesiacov #497

• Styrax
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder

hej more ty co kukas mamke pod skuni s tymi skulavymi ocami ty si co hral?piskorky?Ty si mohol hrat volejbal akurat tak na zelenej vode,,s opilcami,,chcem pozdravit moj volebalovy vzor barbierika  skoda ze hra za vas ale je to urcite iba  z citej lasky prachy s tym nic nemaju

Skoda ze hra za nas ??!!!! To nie je na skodu ! Barbi je vyborny hrac a dolezite je to ze nebeha tam kde mu daju viacej .... Vsetci sme radi ze ho mame a je vyborny hrac a samozrejme aj ostatni su vyborni ale toto bolo len na margo toho co povedal "hmyzovrah" ...

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #509

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Chemes, nemas to daleko na psychiatriu do Kosic, nie? zajdi tam a povedz, ze potrebujes liecit komplex zo zapadneho Slovenska...alebo len otvor usta a oni pochopia...
Ked chces, zaloz si tu temu, ponadavaj si tam, som si ista ze Husar bude mat pre to pochopenie, ak potom nebudes taky agresivny v ostatnych temach...
O co ti ide? aby sa nehovorilo na Humenne? a preco nie? tak isto sa hovori na VKP...ty bud rad, ze si rad...napis sem svoj nazor a slusne sa zapajaj do konverzacii...Nejde ti to? tak chod do prdele

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #515

• Rewetol
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder

Chemes, nemas to daleko na psychiatriu do Kosic, nie? zajdi tam a povedz, ze potrebujes liecit komplex zo zapadneho Slovenska...alebo len otvor usta a oni pochopia...
Ked chces, zaloz si tu temu, ponadavaj si tam, som si ista ze Husar bude mat pre to pochopenie, ak potom nebudes taky agresivny v ostatnych temach...
O co ti ide? aby sa nehovorilo na Humenne? a preco nie? tak isto sa hovori na VKP...ty bud rad, ze si rad...napis sem svoj nazor a slusne sa zapajaj do konverzacii...Nejde ti to? tak chod do prdele

no v podstate chapem, ze rivalita medzi VKP a Chemesom je, ale zamyslime sa.... niesu nahodou VKP a Chemes uz dlhsi cas "partneri" v spolocnom projekte budovania mladeze?? Co nato hovoria pani z Trencina, ktory sa povazuju za "nieco viac" a za chrbtom trenera ci funkcionara lakaju mladez do Trencina a slubuju im hovadiny, vravia, ze maju vacsiu sancu sa dostat do repre ak budu v Trencine a pod. veci pamatam na jednu vec Nemenovany ujo z Trencina ukazoval kamaratovi zapas a vravi, ze: "pozeraj chlapce, mas omnoho vacsiu sancu sa dostat do repre z Trencina ako z ineho klubu, ved pozri na zostavu..." kamarat kukol a vravi mu: "no, ale ved su tam traja humenncania, jeden Presovcan, jeden z VKP..... a iba jeden z Trencina" ... Nechcem odbocovat od temy, ale myslim, ze prave Trencin kazi vztahy a nie VKP VS CHEMES co takto sa zamysliet a porozmyslat nad timto svinstvom....

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #516

• Matusso
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
je tazke posudzovat co sa deje vo vedeni trencina pokial niesi jeden z hracov a studentov tn...ja si ix nezastavam, poznam ix dobre, dokonca mam odtial aj kamarata a vela znamyx...
oni ziju ztoho ze su tam ti hraci, ked prestanu nastupovat do prvyx rocnikov hraci, treneri stratia pracu...preto hladaju cesticky ako tych hracov tam dostat...nevravim ze su tie cesticky fer voci chalanom ktori vidia len jeden ciel a to prinajmensom repre...trencin vychoval mnohych dobrych hracov, otom nieje pochyb, ale ak sa vravi o Humennom a Bratislave ze sa venuju volejbalovej mladezi tak nesmieme zabudnut aj na Trencin....

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #517

• sulosko
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Takze, vsetci neprajnici NM, a ultrafans humenneho... hlavne ktori ste tam neboli,
je hrozne vidiet ako mladi hraci prezivaju taketo sklamanie, cele to podla mna nebolo o tom, ze kto postupi dalej do seminfinale ale bolo to hlavne o tom, co bude potom. Nikto nevidel mladych chalanov, hracov NM po zapase a na druhy den a este aj potom neskor. Myslite, ze je fer od prfesionalneho trenera(myslim pana supermana vlkolinskeho), ktory sa snazi vychovavat mladez pre slovensky volejbal aby zabijal tuto mladez???? Necudoval by som sa keby polovica mancaftu trenera NM mu po skonceni turnaja povedala, ze konci s volejbalom...pretoze takyto sport by som nechcel v zivote hrat ani ja, mal by som k nemu averziu do konca zivota. To nieje pre tych chalanov sklamanie z prehry, ktore preboli mozno uz na druhy den, to je sklamanie na cely zivot zo sportu ktory si oni vybrali a chceli hrat.
p.s pre Humencanov  : Nemam nic proti humenskemu volejbalu, ked sme u vas vyhrali piaty zapas, tak sme si dali dolu spolu pivo a ste nam popriali vela uspechov vo finale a dohodli sme sa ze o rok sa tam stretneme spolu a ostali sme priatelmi, ale pokial ste neboli v NM na majstrovstvach juniorov, tak sa k tomuto nevyjadrujte, nema to zmysel, pretoze ste o tom iba nieco poculi a nic nevideli. A to gesto humenskeho trenera som videl na vlastne oci, nech by spravil mlady hrac cokolvek, tak jeho inteligencia by mala siahat do takej miery, ze by sa mal nad to povzniest a neurobit to co urobil. Najhorsie je ale to, ze chalani NM nic okrem tlieskania neurobili, ziadne slovo ani nadavka, proste nic a pan superman vlkolinksy uz odchadzal ale vratil sa o tri kroky spat, co vobec nemusel. ale on urcite chcel lebo mu to urobilo dobre na srdiecku. caute chalani z Humenneho

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #518

• sulosko
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
A este nieco pre tych vymetenych z Nitry, ste ubooohyyy...NM s vami vyhralo, tak neviem kto tu komu nesiaha ani po paty... aj muzi aj junior, tak sa trosku spamatajte a budte objektyvni. Ked budete mat zlato od muzov, tak sem nieco vypisujte, ze ako dobre sa pozera na juniorske striebro vo vytrinke doma.

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #520

• adfgh
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
pocuvajm ma Sulosku neviem co sa tu pysis zlatom muzov ked ty na tom nemas ziadnu zasluh. radsej napis ake mas ty uspechy nadavs tu na hracov Nitry lenz oni sa mozo popysit aspon striebro. tiez si ho museli nejako vybojovat

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #522

• sulosko
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Tak za prve, ja sa tym nepysim, to je tvoja vec ze si to tak pochopil...za druhe, hej je pravda ze mame zlato, pisem, ze MAME pretoze sme ho ziskali ako tym a kazdy mal na tom rovnaku zasluhu, preto je volejbal kolektivny sport...to mam teraz rozlisovat vasich juniorov, ze ktori maju striebro za to, ze hrali v zaklade a na tych, ktory ho maju ale vlaste ani nemaju lebo moc nehravali??? Prosim ta, keby si bol aspon trosku inteligentny tak si tu budes vsimat podstatu toho co som pisal a nie tu zbytocne podpichovat, nemyslis???

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #523

• adfgh
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
tak za prve ja nie som z nitry za druhe pises tu ze kazdy ma na tom rovnaku zasluhu to je tiez dobra blbost lebo najvacsiu zasluhu ma na tom barbi lebo ten spravil35 bodov v zapase mi teda vysvetli aku zasluhu mal na tom nariklad tajy makovec je sice prevda ze ste dost posobili ako tym ale skus sa zamyslait nad tym ci by ste to dokazali kebyze nemate barbierika?

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #525

• adfgh
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
a este ma tak napadlo ked sa tu rozkrikujete ze ste mali hrat finale vy tak preco ste potom prehrali posledny zapas z trencinom to potom by sa tu mali zacat ozyvat aj hraci z TN ze mali byt vo finale namiesto hummneho