Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Nuž ale takôto...
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Nuž ale takôto...

Nuž ale takôto... 9 rokov, 9 mesiacov #6946

• zvedavec1
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Čaute, toto som teraz našiel v pošte: Dobrý deň,
Začal nový školský rok a s tým aj súťaže MINI a MIDI COOL VOLLEY. Posielam vám v prílohách doterajšie podklady k súťažiam. Súťaže opäť nebudú robené ako pod hlavičkou Ministerstva školstva a cez školský portál.
Ospravedlňujem sa, že podklady posielam až teraz, ale čakala som na poradu v BA, ale tá bola nečakane zrušená.

Hlavné upozornenie: zmena pravidiel v oboch súťažiach - zákaz hrať nohou!!

Popozerajte si všetky podklady a rozmyslite si, kto bude alebo nebude účastníkom súťaže.
Ak máte nejakých kolegov, ktorí by sa chceli tiež zúčastniť tejto súťaže, prosím posuňte im tento mail, aby ma mohli kontaktovať.

Ďakujem.

Čo Vy nato?

Re: Nuž ale takôto... 9 rokov, 9 mesiacov #6947

• Maťo
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
No moja príbuzná na Slovensku, učiteľka TV, odmieta podporovať SVF v ich pofidérnych akciách tohto druhu. Naposledy totiž decká dostali ako odmenu potrasenie rukou Palgútom. Ešte chýba fotka pred Junáckou s Halandom a bojovou zástavou. Osobne si myslím, že účasťou na tomto podujatí si SVF naháňa základňu a peniaze z ministerstva.
Ak na to nemám finančne, organizačne a mentálne tak to nerobím.
Učiteľky TV to robia zadarmo, vo voľnom čase, ale výsledok zhrabne SVF.
Škoda času, iné športové zväzy robia podstatne lepšie akcie a s odmenami v podobe športových pomôcok pre školy.

Re: Nuž ale takôto... 9 rokov, 9 mesiacov #6948

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Totálny zákaz hrať nohou? Totálna obmedzenosť príslušných "odborníkov" pre vývoj a kreativitu hry v obrane(ktorú tak postrádame, alebo metodická skostnatelosť. Volejbal už neznamená rukobal!
  • Strana:
  • 1