Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Volejbal vo Svidniku
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: Volejbal vo Svidniku

Re: Volejbal vo Svidniku 14 rokov, 11 mesiacov #5006

• janko5757
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder

Hlavne si drzte pivecka fest. Ta a na tento rok, uz jedno vychodniarske finale stacilo!
;D to s tym piveckom bolo fakt dobree,ale vychod ide jak pila uz vo viacerych sportoch(Presov-hadzana,Kosice-basket,Hokej,a hlavne volejbal),SK aj ked nepostupi do finale,tak ziska bronz a to je tiez pekne,ale hovorim ked,zajtra uvidime

Re: Volejbal vo Svidniku 14 rokov, 11 mesiacov #5013

• chemesfans
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder

Jasne a vy si drzte svoje usta fest, aby sa zas necervenalo a mne vychodniarske finale nevadi, ci uz to bude super z východu, alebo zo západu, tak to je jedno, lebo titul zrjeme aj tak vyhra Humenné, len ide o to, ze kto ma silu ich potrápit viac v tom boji, ale osobne si myslim, ze pre Chemes by bol lepsi Svidnik a to z dvoch az troch dôvodov - 1. vrátiť prehru z posledneho kola druhej casti extraligy - neslo o nic, ale prehra je prehra; 2. nemuseli by daleko cestovat - mensie naklady a 3. ani fanusikovia by nemuseli chodit do Blavy - do Svidnika predsa len blizsie

je tam dosť problem aj stym, že do SK by mohlo prijsť len 40 fans z HE, zatial čo v BA ich bude 100 určite...

Re: Volejbal vo Svidniku 14 rokov, 11 mesiacov #5014

• JaroHE
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
do Svidníka môže prísť aj 400 fans z HE  40 bude mať vyhradený sektor a zvyšných 360 príde skôr a sadne si bez problémov...

Re: Volejbal vo Svidniku 14 rokov, 11 mesiacov #5015

• JaroHE
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
tých "400" píšem tak odľahčene samozrejme 

Re: Volejbal vo Svidniku 14 rokov, 11 mesiacov #5019

• svidnican
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
dobre vravis JaroHE,ci pises

Re: Volejbal vo Svidniku 14 rokov, 11 mesiacov #5021

• Fans Chemes
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Jaro:super prispevok :d

Re: Volejbal vo Svidniku 14 rokov, 11 mesiacov #5025

• hejhalllo
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Poradim poriadne vyvetrať kurník pred FINÁLE

Re: Volejbal vo Svidniku 14 rokov, 11 mesiacov #5026

• hejhalllo
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder

nemyslim ze Humenne je viac menej vitaz. finale bude 50 - 50% ci s VKP, alebo Svidnikom (vela faktorov zohrava ulohu vo finale)

Chemes hral s VKP finale 2x a vzdy to bolo zatial druhe miesto..

tesim sa na zajtra, TESIM SA na FINALE!!!  ^-^

Nemyslim si že je objektívne hodnotiť pred finále že je to 50% na 50% kto vyhrá titul... Samozrejme že šance su otvorené pre každého ale myslím si podľa doterajšieho priebehu že by bolo objektívnejšie 70% Chemes 30% SK - VKP ??? Nemyslite????

Re: Volejbal vo Svidniku 14 rokov, 11 mesiacov #5027

• JaroHE
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder

Poradim poriadne vyvetrať kurník pred FINÁLE

;D + upratať tiež 

Re: Volejbal vo Svidniku 14 rokov, 11 mesiacov #5032

• ekrazitko
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Zápas bol pekný, bojovalo sa, strata Sopka na ihrisku bola cítiť, dnes jednoznačne vyhral lepší.
Prajem všetko dobré v boji o 3. miesto. Máte na dosah historickú medailu, tak to treba využiť, čo najlepšie 

Re: Volejbal vo Svidniku 14 rokov, 11 mesiacov #5033

• Brian
  • ( Návštevník )
Tak moja predpoved nevysla, ale bez Sopka to bolo ozaj tazke proti dobre hrajucemu VKP.

Inak ludi zo Svidnika tam bolo dost. Bubny, rapkace, trubky ale robili iba hluk, az ma z toho boleli usi ale povzbudzovanie hlasivkami nula bodov. Ak aj zacali povzbudzovat nebolo to jednotne a hlavne 20% z kotla sa zapojilo..

Finale bude boj a sance su 50 na 50%

VKP je rozbehnute, naladene a zocelene vydretym postupom. Treba sa na nich zodpovedne pripravit!!

Chemes do to ho!!! 

Re: Volejbal vo Svidniku 14 rokov, 11 mesiacov #5036

• chalyfans
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
dobre vam tak som zvedavy načo sa vyhovorite a oladom fandenia mate naozaj nula bodov bol som na zapase v pko ozaj ste boli hlučny ale s povzbudzovanim to nemalo NIČ!!!

P.S. chvalabobu že ma tam nikto nespozal v sobotu som tam zas !!! ale už oficialne !!!

Re: Volejbal vo Svidniku 14 rokov, 11 mesiacov #5039

• ekrazitko
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder

dobre vam tak som zvedavy načo sa vyhovorite a oladom fandenia mate naozaj nula bodov bol som na zapase v pko ozaj ste boli hlučny ale s povzbudzovanim to nemalo NIČ!!!

P.S. chvalabobu že ma tam nikto nespozal v sobotu som tam zas !!! ale už oficialne !!!

chalyfans má pravdu, mne ešte 3 hodiny po zápase dunilo v ušiach. Niekedy by sa hodila aj nejaká melódia, ale tá bola zväčša vystriedaná niekedy aj pár minútovým točením rapkáča a nekontrolovaným bubnovaním. Dúfam, že keď príde HE uvidím okrem dobrého volejbalu aj štýlové fandenie 

Re: Volejbal vo Svidniku 14 rokov, 11 mesiacov #5041

• chemesfans
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
pokial viem, z HE sa nikto nechysta do BA

Re: Volejbal vo Svidniku 14 rokov, 11 mesiacov #5042

• ekrazitko
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder

pokial viem, z HE sa nikto nechysta do BA

minimálne chalyfans