Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU

Re: Hráme Svetovú ligu 2014 11 rokov, 1 mesiac #6612

• truba3
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Pocuvaj MECKAT ked si taky zvedavy aj ja by som chcel vediet aku značku alebo klub si vybudoval ty? Ked uz tu tak sypes ty mudrlant co nemas ani trosku slusnosti sa predstavit. KED UZ TU VELICE ROZDAVAS ROZUMY TY POTMEHUT
Posledná úprava: 11 rokov, 1 mesiac Autor: truba3.

Re: Hráme Svetovú ligu 2014 11 rokov, 1 mesiac #6613

• meckat
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Truba3 absolútne nechápem ten tvoj tón. Normálne som sa opýtal, kedže som doposiaľ nikde nezachytil čo sa vlastne okolo tohto klubu momentálne deje. Zaujíma ma to ako obyčajného fanúšika volejbalu. Nemaj boj nie som žiadny funkcionár ani hráč, som len praobyčajný volejbalový fanúšik "človek milión" Pokiaľ je to aspoň trocha možné tak sledujem dianie okolo volejbalu, no snažím sa nad vecami aj logicky a racionálne zamýšľať. Z toho čo som si mal možnosť na tomto fóre dosiaľ prečítať, tak by som povedal že za mudrcov a všehohoznalých sú tu iní.
Zasa sa dostávame do konfrontácie (a ešte k tomu predpokladám že s niekym čo ani nie je vo veci priamo zainteresovaný) o ktorú mi vôbec nešlo.
Na začiatku tejto fúzie (VKP + Spartak) bola celkom zaujímavá tlačovka, tak by sa možno žiadalo aj teraz niečo k tomu povedať, napísať.

Re: Hráme Svetovú ligu 2014 11 rokov, 1 mesiac #6614

• truba3
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
pokial sa nepredstavis meckat
mozes mi moje vies co ceckat

Re: Hráme Svetovú ligu 2014 11 rokov, 1 mesiac #6621

• Fans Chemes
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Ale ale Pán Ventruba,trocha slušnosti by nezaškodilo

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov, 1 mesiac #6623

• meckat
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Nechajte tak. Otázka bola smerovaná konkrétnemu človeku, tak neviem prečo sa do toho mieša niekto iný, hoci aj bývalý hráč. (ak je to meno pravdivé). Neriešte(me) debilizmy a vulgarizmy. Napokon z "tohto tábora" je to dosť bežný jav. (Na kultivovanú otázku nekultúrna odpoveď). Nemá to cenu. Múdrejší ustúpi a tak som si to povedal aj v tomto prípade. Nech sa deje s VKP čo chce, chlieb aj tak lacnejší nebude. Pekný deň.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov, 1 mesiac #6626

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Oddychový čas: Marek Rojko
slovensko.rtvs.sk/clanok/sport/oddychovy...ojko?currentPage=27, celkom zaujímavé

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov, 1 mesiac #6627

• truba3
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
mily MECKAT mudruj dalej z toho tvojho tabora nepriec vsetkymi forami ako doteraz

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6637

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Podľa Singerových aktivít je jednoznačne "chyba" volejbal.sk, že nevie svoje postrehy "predať" správnym spôsobom, aby z toho bol úžitok pre kluby a celé volejbalové prostredie.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6639

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
prvýkrát Kláre nerozumiem

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6641

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Asi tak, že keď chceme niečo zmeniť, treba im podať informáciu A, lebo chceme dosiahnuť B. Ako u ješitných ľudí alebo malých rozmaznaných detí. A keďže robia všetko akoby naprotiveň klubom a volejbalu, tak "vhodným" ( v tomto prípade opačným ) podaním vlastne dostať od nich to, čo v skutočnosti zmeniť chceme, aspoň po krokoch keď nie po skokoch.Bolo to myslené ironicky.
Neberú do úvahy ani kritiku,ani názory ľudí, ktorí už vo volejbale niečo dosiahli nielen u nás ale aj vo svete, ani klubov, len samých seba.Fakt to chce zmenu.
Posledná úprava: 11 rokov Autor: Klara. Dôvod: doplnenie

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6642

• Jakovlev
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Ach Klárka... Takýchto p. Husár potrebuje. Čistá duša, ktorá nemá všetky info a tým pádom ľahko manipulovateľná. Pokiaľ viem, všetkým klubom zvaz dodá do novej sezóny nové kvalitné siete značky Huck a predpokladám, že tam bude ich reklama... Takže pre kluby ostane polovica priestoru na páske. No a to sa musí dať pravdepodobne aj do pokynov pre kluby. Toď vsjo....

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6644

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Neviem či ma IH potrebuje, ale to sú len moje názory. A keď sa ti to nepáči, to je tvoja vec. Určite nemám všetky info, ale ani ty nie.Zato vidím čo z dielne vedenia vychádza, ako pracujú s vlastnými Vykon. pokynmi, veľký záujem o mládež, kluby padajú na hubu, krásna sekera za VT BA, ktorá ochudobnila aj deti z Bilikovej( prečítaj si odkaz z môjho 1,2 príspevku) a to len preto, že si nerobia poriadne svoju prácu.A pose...me sa z nejakých dodaných sietí.Generálneho sponzora hľadajú roky, "aktuálny "web,atď.Netransparentnosť ich práce je veľká, a podľa Kalného je ich tam dvojnásobok.Aj ja mám rada ruský volejbal, a Jakovlev je stále osobnosť aj teraz.Mám prehľad, nejaké skúsenosti a veeeľa kamarátov z volejbalu, som v obraze o mnohom. Charašo,toť vsjo...( nie toď)

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6645

• Jakovlev
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Uff... Z jednej posranej siete čo vzišlo. Klárika zdala si sa vo svojich príspevkov viac objektívna. Neviem, či zvaz robí dosť pre mládež - idú tam peniaze do CTM, ŠŠS, Mini, Midi... Neviem posúdiť, či je to dosť. Generálny sponzor... Vymeniť Halandu!!! Neschopný ho zohnať. Treba nájsť niekoho iného. Za to,že Bílička sa spojila s čertom VT BA - hádam nemyslíš vážne, že zvaz s tým niečo má. Ale máš pravdu, mali to predvídať.... Veď morálka je u nás neznámy pojem

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6647

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Mne je v podstate jedno kto tam je, ale nech riadne robí to, čo je v popise jeho práce, ja si tiež svoju robotu zodpovedne odrobím a aj iní.Prípad s VT len ukázal, že klub aj napriek avizovaným fin. problémom nemusel dokladovať vedeniu federácie svoje finan. zabezpečenie a dovolil mu prihlásiť sa do medzin. súťaží.A kontrola dotácií na deti bola kde? Určite sa nič také nevyhodnocuje ani za COP. Tam idú prachy zo štátu,trénera poskytne zväz, dačo z toho má aj škola, ale tá má aj povinnosti a peniaze za hosťovanie a predaj hráča ide do marketingového produktu(SVM).
V niektorých zväzoch sa už napr. dohliada na záruku vyplatenia platu hráčovi - ktovie ako je to tu.
Do určitého obdobia napr. v NR nemali ani lekára, maséra a vedúci družstva Prokeš ani nevedel, že je vedúci...Je to OK? Ale mládež nie je len COP! A tu vôbec nejde o sieť, ide o to ako ich taká vygumovaná fotka naštartovala. Veľa je to o tom, že nie sú pod nijakou kontrolou a nezodpovedajú sa asi nikomu. A naďalej budem chcieť byť objektívna, keď sa niečo napraví rada to pochválim.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6648

• Jakovlev
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Jedno ti to nie je, ani mne. Problém je, že je tam veľká averzia. Keď ti napíšem, že nikto nemá v popise práce kontrolovanie fin. stavu klubu, vymyslíš si niečo iné. VT bol nešťastný projekt - naivný v dobe, kde sa o šport finančne nikto nezaujíma, ale paradoxne naštartoval iné kluby a zvýšil aspoň na 2 sezóny úroveň našej slabej ligy.. Iné krajiny - finančne podstatne silnejšie majú s tým veľký problém a zvazy kluby kontrolujú iba či majú vyrovnanú skončenú sezónu. Dávajú sa všelijaké výnimky, zvazy sa snažia aby sa vôbec hralo. Niektoré zvazy nastavili licencné podmienky a zistujú, že kluby nie sú schopné ich plniť a majú veľký problém aby bolo dostatok klubov v lige. A tieto podmienky sú sakramensky ťažko splniteľné a kluby musia peniaze, halu, vybavenie haly zháňať sponzorsky. U nás nám trvalo 5 rokov po ostatnych krajinách, aby bol Datavolley a ten plač od klubov je ešte teraz počuť. Zrazu pre všetkých je to samozrejmosť.... Ak by sa robili kontroly u všetkých klubov v SR, tak liga sa nezačne... Mám pocit, že teraz už niečo také ako vyrovnanie závazkou z min. sezóny je už zakomponované vo VP. Ako to ale odkontrolovať....vec ťažká, jedine ak hráči sami budú avízovať nevyplatenie money. Pokiaľ viem, dotácie do VT nešli žiadne.
Štátne peniaze nemať podchytené, zdokladované - samovražda do prvej kontroly. Aby Prokeš nevedel, že nie je lekár, staff - tak to nemyslíš vážne. Že to promptne nevyriešil je už iné kafé. Proste niekedy sa riešia totálne blbosti a v rukáve ich máš určite habadej...Objektívna nie si, hoci by si aj chcela, lebo bohužiaľ máš info iba z jednej strany. Drž sa!