Páni prečítal som si celé fórum a dovolím si tvrdiť že PO pôsobí v tejto sezóne veľmi sympaticky...Veľa zápasov som sledoval prostredníctvom netu, a osobne som bol na prvom domácom zápase proti Myjave ktorý PO prehral 1:3 veľmi dobrá atmosféra, kopec ľudí, dobrý bufet ktorý hlásatel stále vyhlasoval len ta športová stránka veci bola poslabšia ...
Pre Focus: Nahravač a tréner ??? Myslím si že Šalata je dobrý tréner vrámci kádra ktorý má k dispozícii si myslím že odvádza dobrú robotu. A Skhliar či ako sa ten BIEL. chalan volá je podľa mňa veľmi perspektívny mladý hráč ktorý o rok o dva bude niekde úplne inde a osobne si myslím že hlavne jeho zásluhou ste hrali toho roku o to o čo ste hrali... Ja by som skor dal do pozornosti hráčov ako: Németh, Tholt, Sopko, Digaňa... ktorých parametre nestačia na úroveň ktorú chce Prešov dosiahnuť... Takisto tám máte aj jedného rozvracača kádra a individualistu ktorého nebudem menovať ale on sa v tom určite spozná...
Pre Jan Filicko: Absolútny súhlas a škoda ten mladý chalan Lux na to ešte nemá aj keď je celkom perspektívny....
Osobne mi bolo vystupovanie PO tohto roku veľmi sympatické až na tú koncovku v Myjave ale PO si to prehral doma v prvom domácom zápase sám nepochopiteľne pre mňa som presvedčený ak by druhý zápas vyhral prešov tak celá séria by skončila úplne inak
VOLEEJBALU ZDAR...