Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Volejbal v Prešove
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Volejbal v Prešove

Volejbal v Prešove 12 rokov, 11 mesiacov #5464

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Halo vedenie MIRADU PU kedy už konečne budeme úspešný?

aj my chceme hrať a vidieť dobrý volejbal nielen zápasy proti Trenčínu, Starej Ľubovni ......!!!
Posledná úprava: 12 rokov, 11 mesiacov Autor: Focus.

Re: Volejbal v Prešove 12 rokov, 11 mesiacov #5465

• jan filicko
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
V prvom rade by sa museli zbavit drahych hracov na ktorych musi robit cele druzstvo a nakoniec to vedie stale len k tomu ako posledne tri roky.....

Re: Volejbal v Prešove 12 rokov, 11 mesiacov #5466

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Tak to ja zase až také podrobnosti neviem či sú drahý. Ale asi tam nieje všetko s kostolným poriadkom v družstve, možno aj to čo sa tu píše o predražení hráčov.

Ja si pamätám volejbal v Prešove už dlhšiu dobu ale teraz keď si človek nájde čas a v sobotu zájde na volejbal namiesto hádzanej tak sa niekedy na ten volejbal nedá pozerať, hlavne na niektoré tie Prešovské hviezdy.
Asi by to chcelo zmenu...

Re: Volejbal v Prešove 12 rokov, 11 mesiacov #5467

• jan filicko
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Preesne tak . Tak je tam minimalne jeden hrac co ja viem,ktory odohral az jeden dobry zapas v piatich zapasov stvrtfinale(z coho sa nevedeli nenachvalit ) a ktory ze vraj mal byt tahunom a ked trebalo tak nic.
Skoda tiez pamatam,ze chodilo do Presova plna hala a ten volejbal mal daco do seba.Teraz to je fakt onicom

Re: Volejbal v Prešove 12 rokov, 11 mesiacov #5468

• Brian
  • ( Návštevník )
normalne ste uz boli v semifinale, ale zasiahla nejaka divna moc a vkp myjava sa podaril obrat..

Re: Volejbal v Prešove 12 rokov, 11 mesiacov #5469

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Hej divna moc...nahravac a trener
Drahe hviezdy...
Trener je uz dlho pri druzstve a ziadna zmena.
A uz treti rok stale rovnaky volejbal Presovska idilka

Re: Volejbal v Prešove 12 rokov, 11 mesiacov #5472

• jan filicko
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Nemyslim si ,ze neako extra za to moze nahravac.Ked chcete hrat o medaili potrebujete mat dvoch stabilnych nahravacov a hlavne spolahliveho korektora-co Tolth urcite v stvrtfinale nebol.Zahral jeden dobry zapas doma,ale tie 3 zapasy predtym nehral uplne nic a rozdiel na tychto postoch bolo vidno hlavne v poslednom zapase taibrejku ked Rehak zlozil co trebalo a on nie

Re: Volejbal v Prešove 12 rokov, 11 mesiacov #5473

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Ved prave preto asi ten volejbal je taky kvalitny v Presove. Ako som povedal na zaciatku HALO vedenie. Robte volejbal pre ludi trosku to cele potrebuje zmenu.niektore zapasy boli pre oko nas divakov strasne.aj v Humemom s tym bojovali pred rokom.

Re: Volejbal v Prešove 12 rokov, 11 mesiacov #5474

• hejhalllo
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Páni prečítal som si celé fórum a dovolím si tvrdiť že PO pôsobí v tejto sezóne veľmi sympaticky...Veľa zápasov som sledoval prostredníctvom netu, a osobne som bol na prvom domácom zápase proti Myjave ktorý PO prehral 1:3 veľmi dobrá atmosféra, kopec ľudí, dobrý bufet ktorý hlásatel stále vyhlasoval len ta športová stránka veci bola poslabšia ...

Pre Focus: Nahravač a tréner ??? Myslím si že Šalata je dobrý tréner vrámci kádra ktorý má k dispozícii si myslím že odvádza dobrú robotu. A Skhliar či ako sa ten BIEL. chalan volá je podľa mňa veľmi perspektívny mladý hráč ktorý o rok o dva bude niekde úplne inde a osobne si myslím že hlavne jeho zásluhou ste hrali toho roku o to o čo ste hrali... Ja by som skor dal do pozornosti hráčov ako: Németh, Tholt, Sopko, Digaňa... ktorých parametre nestačia na úroveň ktorú chce Prešov dosiahnuť... Takisto tám máte aj jedného rozvracača kádra a individualistu ktorého nebudem menovať ale on sa v tom určite spozná...

Pre Jan Filicko: Absolútny súhlas a škoda ten mladý chalan Lux na to ešte nemá aj keď je celkom perspektívny....

Osobne mi bolo vystupovanie PO tohto roku veľmi sympatické až na tú koncovku v Myjave ale PO si to prehral doma v prvom domácom zápase sám nepochopiteľne pre mňa som presvedčený ak by druhý zápas vyhral prešov tak celá séria by skončila úplne inak

VOLEEJBALU ZDAR...

Re: Volejbal v Prešove 12 rokov, 11 mesiacov #5475

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Videl som niekoľkokrát v sezóne hrať Prešov a mierne sa stotožňujem s Hejhallom. Shkliar v prvom zápase na Myjave bol des, v závere sezóny výborný. Družstvo má výbornú dvojicu v obrane, Beňa je najlepší smečiar ligy. Šalata dal družstvu pečať. Niečo posral, ale to mu povieme, keď bude mať 60. Každopádne Prešov je svetielko ligy a nepostúpilo o chlp.

Re: Volejbal v Prešove 12 rokov, 11 mesiacov #5477

• jan filicko
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
HEJHALLLO tiez absolutny suhlas,tiez si myslim ze Salata je dobry trener,len v niektorych veciach ako keby mal klapky na ociach(ked chce hrat o prvu 4ku nemoze tam mat tych hracov co si spominal) .Aj to,ze ten Bielorus im pomohol je pravda,keby tam nahravali ty co minuly rok Sopko a Sabol tak .
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': hejhalllo

Re: Volejbal v Prešove 12 rokov, 11 mesiacov #5481

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Pre hejhalo: No ja neviem či je trener Prešova dobrý lebo si ho na chlieb nenatieram
V prvom prispevku som povedal že to družstvo už je dlllllho spolu s jedným trenerom a že asi by to chcelu nejaku zmenu, a ty sam si hejhalo spomenul par hračov ktorý tam asi nepatria. K tomu že tam je najaky rozvracač a my obyčajny ludia sa tymto volejbalom mame bavit.
Je vidiet že hejhalo asi veci rozumies ja som to pisal len ako divak, ktorý ma rad volejbal. A že to je sympaticky volejbal noooooo neviem neviem.

Re: Volejbal v Prešove 12 rokov, 11 mesiacov #5507

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Neviem posudit momentalne problemy vo volejbalovom PO. Viem, ze po ére "vlkovcov:, po odchode niektorých hráčov do iných klubov prežívali tažké chvíle, na volejb. stránkach sa o tom nadiskutovalo tolko ako snad o nijakom inom vo-klube. Myslím si, ze to ludia, ktorí v PO okolo volejbalu robia, vcítane hrácov zvládli na výbornú a ze zachranili volejbal v tomto meste od rozpadu, klobuk dole. Zdá sa mi, ze trochu musia dobiehať uroven niekdajsieho mládeznického volejbalu v meste, lebo ten bol urcite kolískou niekdajsích úspechov aj v muzskej kategórii

Re: Volejbal v Prešove 12 rokov, 11 mesiacov #5677

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Trenčín - Prešov 3:2 (-20, -23, 19, 16, 17) - v sérii 1:0

Pekný volejbal hrajú Prešovčania - teším sa predsa len na domáci zapas...

Halo vedenie - Prešov asi potrebuje zmenu...

Re: Volejbal v Prešove 12 rokov, 11 mesiacov #5678

• pinďo
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
a to som prešov už videl v humennom na semi
  • Strana:
  • 1
  • 2