...zmeny naozaj nemame my v rukach...na to su tu kompetenti ini...
...explaya2 suhlasim s tebou, ze kazdy len narieka, ale to plati u slovakov vo vseobecnosti - kazdy sa stazuje, ponosuje, narieka, ale prilozit ruku k dielu nema kto...
...mala som moznost vidiet, ako to funguje v taliansku a padla mi sanka...zucastnila som sa na sportovom festivale v malom provincnom mestecku, kde bolo okolo 2 tis sportujucich deti od 2-20 rokov v roznych sportoch /min.1000 ich bola v gymnastike/ aj vo volejbale /ja som tam bola s nasimi juniorkami/...ako prvym na tom, aby deti sportovali zalezalo rodicom - preplnene parkoviska boli pred plavarnou, sportovou halou a nie pred supermarketmi, rodicia zaplnili halu aj ihriska a zabavali sa /nekaucovali, nekricali, nenadavali/...bola som na obede u jednych z rodicov, ktori pozvali asi 10 trenerov a bolo skvele pozerat, ako si ich vazia a ako dokazu spolupracovat...urcite toto cele hnutie podporuje stat, kluby aj zvazy, lebo o materialovom vybaveni my mozme len snivat - u nas sa o tom len hovori...
..ja sama sa snazim pracovat s detmi /6 rokov som trenovala babenky a teraz idem trenovat chlapcov/ a nie je to vobec, ale vobec lahke...chyba mi to "ako prvym na tom, aby deti sportovali zalezalo rodicom"