Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Vojna medzi klubmi a ČT
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Vojna medzi klubmi a ČT

Vojna medzi klubmi a ČT 17 rokov, 1 mesiac #2130

• kozlik
  • ( Administrátor )
  • Administrator

Re: Vojna medzi klubmi a ČT 17 rokov, 1 mesiac #2133

• Fans Chemes
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
je tazko reagovat nam Slovakom ale ako vidim Cesi ho v laske velmi nemaju toho pana cerneho ci ako sa vola..No ale podla mna je nezmysel aby ceska televizia urcovala kto ma prist na turnaj a kto nema prist

Re: Vojna medzi klubmi a ČT 17 rokov, 1 mesiac #2134

• Sisa9
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
...uuaauuu...tak pan Cerny sa teda riadne sekol...to nemohol pisat triezvy...som zvedava, ci zareaguje na diskusiu...vyzera to, ze na strane zvazu je sam /mozno by ho mohli zamestnat ako hovorcu.../
...na druhej strane sa mi paci postoj el klubov...odvazne a zjavne to malo ten spravny ucinok...som zvedava, ci to povedie aj k reakcii ceskeho zvazu a k nejakym zmenam  ???

Re: Vojna medzi klubmi a ČT 17 rokov, 1 mesiac #2136

• hejhalllo
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Sisa mas pravdu ze postoj klubov je spravny ked sa im nieco nepaci vo vedeni tak maju verejne protestova prostrednictvom podobnych akcii a nie iba v tichosti nadavat ako sa tomu deje u nas.(ved koniec koncov funkcionari a vedenie maju byt pre kluby a nie kluby pre funmkcionarov a vedenie) Podla mna sa vsak nic nezmeni a vsetko ostane tak ako je ... (( A pan cerny???  tak tu je krasne vidno aka druzba je medzi CVS a CT..

Re: Vojna medzi klubmi a ČT 17 rokov, 1 mesiac #2137

• Sisa9
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
...pan Cerny sa snazil trafit do cerneho, a podarilo sa mu to: kazdy sa teraz triafa do Cerneho...

Re: Vojna medzi klubmi a ČT 17 rokov, 1 mesiac #2138

• kozlik
  • ( Administrátor )
  • Administrator
pan Cerny uz nie je sam....
www.cvf.cz/?clanek=5243

Re: Vojna medzi klubmi a ČT 17 rokov, 1 mesiac #2140

• Fans Chemes
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Myslim ze kluby spravili dobre ze bojkotovali preco by im mala nieaka televizia varit polievku ked si ju mozu sami.preco by im mali kazat je to dobra vec ze takto bojkotuju tuna u nas by take asi nik nezvladol a ak by tak Pan Strazay by robil poriadky  arezal pokuty ako on vie ale id eo to ze taky ludia ako naposledy teraz reagovali sa priklanaju k zvazu ono to tak je ja som s tebou a s tebou drzim ze?

Re: Vojna medzi klubmi a ČT 17 rokov, 1 mesiac #2141

• explaya2
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
2 fans chemes:  ked si taky fanusik volejbalu, mozes mi prosim vysvetlit tvoj nazor, preco podla teba spravili kluby dobre, ze bojkotovali??
S tym priklananim k zvazu si trosku mimo...

Re: Vojna medzi klubmi a ČT 17 rokov, 1 mesiac #2142

• Sisa9
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
1. Turnaj ako su Drevenice u nas uz nemame - zrovnatelne boli Hagy
2. Je na jednotlivych kluboch ake turnaje si vyberu vramci pripravy a v Cechach veru je z coho vyberat
3. to expaya2: bojkotom tohto turnaja vyjadrili kluby svoj postoj voci politike CVZ - nebudem sa vyjadrovat - vsade su problemy. Myslim si, ze keby kecali len pri pive, nikto by sa tym nezaoberal. Takto sa o tom zacalo hovorit a treba len verit, ze to bude mat nejaky pozitivny ucinok na vyvoj ceskeho volejbalu, ktory uz nie je co byval...
4. Nasa repre ma momentalne uspechy a pevne im drzim palce, ale pozri sa na uroven extraligy, vysledky nasich mladeznikov a rozlosovanie 1.juniorskej ligy - clovek by zaplakal, lebo ak sa nieco nezmeni o takych 5 rokov budeme moct v europskom meradle robit akurat tak podavacov lopt... :-[

Re: Vojna medzi klubmi a ČT 17 rokov, 1 mesiac #2144

• explaya2
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
1.    Turnaj ako Drevenice sme u nas nikdy nemali..
2.,3. Takto sa problemy neriesia a je to na dlho a nie, ze si vyberu turnaj
      aky chcu, ako si napisala.....
4. Urovne extraligy zavisi od klubov! Ked si nevedia vytvorit konkurenciu,
  mame extraligu, aku mame...

Re: Vojna medzi klubmi a ČT 17 rokov, 1 mesiac #2145

• Sisa9
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
1. za velmi starych cias boli Hagy ako-tak zrovnatelne...ale v podstate suhlasim
2.3. tak sa veci neriesia - ale mozno to poukaze na problem a hadam sa najde vola to riesit
4. vcelku suhlasim...aj ked extraligu hra 10 druzstiev...vsade pocuvam, ako by mali pri mladezi robit ti najlepsi treneri...ale za co? za fazulky?....a to uz nie je len zalezitost tych 10 klubov...mladez je po celom svk a tu sa uz musi vlozit aj federacia a hladat a motivovat trenerov pri detoch a mladezi, ktorych nevidiet...

Re: Vojna medzi klubmi a ČT 17 rokov, 1 mesiac #2146

• Fans Chemes
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Moj nazor 2 explaya:myslim ze kluby nemaju v ziadnej zmluve ze sa maju zucastnit tamto a tamteho turnaja je to ich vec a tym to len vyjadrili ze su nespokojni s tym co sa deje na zvaze ale tam my uz nevidime mozme len spekulovat nic ine v tom nieje.Sisa mas pravdu vo vela veciach priklanam sa

Re: Vojna medzi klubmi a ČT 17 rokov, 1 mesiac #2147

• hejhalllo
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Explaya2: zase sme pri tom istom ako kluby maju zachranit nasu extraligu ... boze boze..

SISA: Suhlasim ze o par rokov budeme v eur. volejbale znamenat este mensie nic ako teraz co sa uz koniec koncov potvrdzuje v sucasnosti v mladeznickych kategoriach- uloha statistov nam vazne sekne ...

Re: Vojna medzi klubmi a ČT 17 rokov, 1 mesiac #2148

• explaya2
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
hejhalllo: chod sa pozriet, ako to funguje v inych krajinach...boze boze..

Co sa tyka mladeze, vsetci musia robit pre to maximum, co aj niektore kluby uz robia, a vychovavat najperspektivnejsich hracov!!
Stale tu len kazdy narieka a vsetci su najmudrejsi. Ved dajte navrh, riesenie, ako teda robit s mladezou a nielen s nou..Ako zvysit uroven sutazi, atd...

Re: Vojna medzi klubmi a ČT 17 rokov, 1 mesiac #2149

• Sisa9
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
...zmeny naozaj nemame my v rukach...na to su tu kompetenti ini...
...explaya2 suhlasim s tebou, ze kazdy len narieka, ale to plati u slovakov vo vseobecnosti - kazdy sa stazuje, ponosuje, narieka, ale prilozit ruku k dielu nema kto...
...mala som moznost vidiet, ako to funguje v taliansku a padla mi sanka...zucastnila som sa na sportovom festivale v malom provincnom mestecku, kde bolo okolo 2 tis sportujucich deti od 2-20 rokov v roznych sportoch /min.1000 ich bola v gymnastike/ aj vo volejbale /ja som tam bola s nasimi juniorkami/...ako prvym na tom, aby deti sportovali zalezalo rodicom - preplnene parkoviska boli pred plavarnou, sportovou halou a nie pred supermarketmi, rodicia zaplnili halu aj ihriska a zabavali sa /nekaucovali, nekricali, nenadavali/...bola som na obede u jednych z rodicov, ktori pozvali asi 10 trenerov a bolo skvele pozerat, ako si ich vazia a ako dokazu spolupracovat...urcite toto cele hnutie podporuje stat, kluby aj zvazy, lebo o materialovom vybaveni my mozme len snivat - u nas sa o tom len hovori...
..ja sama sa snazim pracovat s detmi /6 rokov som trenovala babenky a teraz idem trenovat chlapcov/ a nie je to vobec, ale vobec lahke...chyba mi to "ako prvym na tom, aby deti sportovali zalezalo rodicom"
  • Strana:
  • 1
  • 2