Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

poplatok za transfer
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: poplatok za transfer

Re: poplatok za transfer 16 rokov, 11 mesiacov #2837

• Sisa9
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
renatka10  ...kratko, trefne, vystizne !...

Re: poplatok za transfer 16 rokov, 11 mesiacov #2839

• pipen
  • ( Návštevník )
Ahojte.To by som rad vedel kto so Slovenskych volejbalistov zaraba 80000euro?Kde to zijes Explaya2?!Asi mas aj lepsie informacie ako my ktori sme pri volisi.Som rad ze si taky znaly situacie.Ruzove okuliare treba dat dole...

Re: poplatok za transfer 16 rokov, 11 mesiacov #2840

• explaya2
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Ved som napisal od 40 do 80...Bodaj by ste aj 200
Nech nam hlavne zdravie sluzi a zranenia obchadzaju!

Re: poplatok za transfer 16 rokov, 11 mesiacov #2844

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
explaya ci jak sa pises, ty vazne zijes niekde mimo?
Tie poplatky su naozaj pecka.
tento rok sme davali hracku na transfer do tretej belgickej ligy. klub za nu nechcel ani korunu, povedali sme ze nech si to len zaplati na federacii...den nato volal nemenovany pracovnik federacie do klubu, aby sme si za hracku vypytali aspon 5000 eur...
hracka hra volejbal na pomerne amaterskej urovni a mala to v belgicku hrat popri skole. V juniorskom veku bola sice reprezentantka, ale to uz bolo hodne davno...tak nech mi niekto vysvetli, kde berie federacia tu drzost volat do klubu a nahovarat ho aby takuto hracku predal za 5000 eur...

Re: poplatok za transfer 16 rokov, 11 mesiacov #2854

• Fans Chemes
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
To to kokrspanieli na federacii

Re: poplatok za transfer 16 rokov, 11 mesiacov #2859

• FedEx
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
tak mily explaya2 40 tis. EUR rocne to z je moc a nie 100 tis. eur rocne... to nezarabal ani Giba zamlada a pochybujem o tom aby niketo zo slovakov tolko zarabal i ked im to samozrejme prajem.. ale sak pipen vie jak to

Re: poplatok za transfer 16 rokov, 11 mesiacov #2861

• explaya2
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Nuz, ked myslis ...nejde tu predsa o platy, ale transfery....

poplatok za transfer 16 rokov, 11 mesiacov #2868

• truba3
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Tie peniaze su dane tak lebo ked ste platili 250 eur tak neslo z toho mala dako uzdibnut  takto sa im viac ujde. 

Oni chlapci na federacii su kamarati ked ich stretnete tak  priatelsky ako stari kamossi ale  hraca pri platbe transferu oberu o par stoveciek EUR ktore mohol klub dat hracovi a nie Federacii

P.S. som rad ze tejto poj... institucii uz nedam ani cent a lutujem mladych hracov

sportu zdar

Re: poplatok za transfer 16 rokov, 10 mesiacov #2911

• FedEx
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
venťo si zabiiiil :D:D:D

Re: poplatok za transfer 16 rokov, 10 mesiacov #2986

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator

Suhlasim s názorom, ze treba vyvinut pravne kroky voci neunosnym platbam za transfer! Nevidim najmensí dovod, preco by sa to prave vo volejbale malo robit inak, ako v ktoromkolvek inom sporte. Rada by som videla reakciu napr. prezidenta SVF a inych zamestnancov,ktorí by kazdy rok zaplatili poplatok 2.250 euro za to, ze tam mozu pracovat dalsi rok. Nechapem, preco by mal niekto branit v pracovnom zaradeni. A okrem toho, co sa financuje s tych penazi? Reprezentacia? Gymnazium Trencin?Nitra? Myslim, ze je tu ovela viac volejbalovych klubov, ktore by si zasluzili pozornost SVF (zabezpecenie financii a materialnu pomoc)a nie kladenie prekazok a sikanovanie. Bez nich by bola uplne zbytocna institucia akou je SVF!!!

Z transferov sa PREVAZNE platia mzdy (časť) Halandu, Singera and comp.

poplatok pre Goodfellas 15 rokov, 4 mesiacov #5155

• pepe11
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
prispevok bol vymazany na ziadost pepe11
Posledná úprava: 15 rokov, 4 mesiacov Autor: .

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5156

• manitari
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
pepe preco tu nenapises aj to za akych podmienok a situacie k tomu doslo,ze si p.Halanda vypytal taky poplatok za transfer? jednal si cestne a na rovinu? repre tak nic? 

Re: poplatok pre Goodfellas 15 rokov, 4 mesiacov #5157

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder

Hi pepe! si to tu rozbalil. podľa toho čo tu píšeš sa pýtam či si ty čítal vôbec smernicu o transferoch? neuveriš - ona ti je zverejnená na stránke federácie. asi nariekaš na nesprávnom hrobe ako sa vraví. v čl II/odst.1 je uvedené že je v súlade s fivb. no a  čl.IV/odst.4 rieši pravdepodobne tvoj prípad. podľa toho usudzujem že si člen repre mužov. podľa toho si asi neopodstatnene odriekol nomináciu do repre. ak nie tak je to sakra zlé že to ten halanda ti len tak ledabolo vysolil tú sumu o ktorej píšeš. pepe ak si bol člen  alebo si nominovaný do repre tak to rozveď ďalej. veď podľa toho čo pišeš máš job na dva mesiace za slušné bobáky a asi v termíne keď má akcie repre a ty tu nariekaš nad krivdou? ta to rozbaľ! kde by si  trénoval po skončení sezóny v klube tých pár mesiacov čo má  repre spolu? kto by ti tú prípravu platil? i to by si si platil z vlastneho?  i to si platite z vlastneho? pepe nevojuj pod emociami. tí dobrí chlapci asi znajú co zrobia. alebo ich maš za tak jednoduchych  že by tak primitivne odr.... aby še dali nachytac bars jakym trulkom?   a co chceš zrobic? revoluciu? ta co ty šaleny? jeden z administratorov to už pekne dlho skuša. a ver keby to ty na junackej boli takí diletanti za akych ich má to ten administrator už davno by tu bola revolucia no diletant a neschopak nemusí byť len ten co o tom hutori a na druhych ukazuje prštekom jak male decko. pepe i ja platim štatu za moju firmu pod hrozbou sankcií pekne bobáky. i to je vydieranie a zastrašovanie? neblázni! ale rozveď tvoj bôľ ďalej. už keď máme vojovať tak nech vieme za čo. ...ten film je bars dobrý
ECHO

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5158

• explaya2
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
pepe11 - 2 otazky by som sa ta chcel opytat....

1. nemal by si ist nariekat na fivb?
2. nezacina sa ti v case kontraktu repr.sezona?

Sam vies, ze nebyt repre, v tal. by si bol akurat tak na dovolenke....

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5159

• pepe11
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder