Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

poplatok za transfer
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: poplatok za transfer

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5160

• explaya2
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Vidim, ze odpovede na 2. otazku sa nedockam....
Myslel som, ze aj na to je dobry tvoj manazer, aby riesil bod po bode
tvoj kontrakt a jeho plnenie.

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5161

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
V marci 2009 boli pravidlá FIVB zmenené do inej podoby. Smernica SVF o uvoľňovaní hráčov do zahraničia s nimi "zrejme" nesedí. State sú v smernici FIVB iné, ako boli. Domnievam sa, že transfery vybrané od leta 2009 sú vybrané JÁNOŠÍKOVSKY. Neoprávnene. Agent Gradev v Sofii o tom čo to vie a v Bulharsku vyhral všetky spory, v ktorých žaloval federáciu.
V sídle FIVB a CEV by iste neboli nadšení, keby sa dozvedeli, že hráč MUSÍ reprezentovať, inak dostane "pokutu", ako napríklad Jana Matiašovská.
Pepe11, hubu treba otvárať, tento web len v tomto roku dosiahol v rôznych témach úspech, ak by tento web neexistoval, tak niektoré kraviny by ostali pod pokrievkou.
Názory ECHA ber s rezervou - on je neustále zhulený

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5162

• pepe11
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
prispevok bol vymazany na ziadost pepe11
Posledná úprava: 15 rokov, 4 mesiacov Autor: .

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5163

• explaya2
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Husar sa chyti kazdej slamky,a treskne do eteru este vacsiu blbost, hlavne, ze to je proti SVF - na to sme si zvykli, no mal by si sledovat platby vo "svojom" klube, a to 11tis. USD sa nechyta....
Keby kazdy reprezentant, isiel po klubovej sezone, na 2 mes. si prilepsit na "exotiku", mozme to zabalit...Aj preto sme v sporte tam, kde sme....
Skur.....slovenska mentalita!

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5164

• pepe11
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5166

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder

V marci 2009 boli pravidlá FIVB zmenené do inej podoby. Smernica SVF o uvoľňovaní hráčov do zahraničia s nimi "zrejme" nesedí. State sú v smernici FIVB iné, ako boli. Domnievam sa, že transfery vybrané od leta 2009 sú vybrané JÁNOŠÍKOVSKY. Neoprávnene. Agent Gradev v Sofii o tom čo to vie a v Bulharsku vyhral všetky spory, v ktorých žaloval federáciu.
V sídle FIVB a CEV by iste neboli nadšení, keby sa dozvedeli, že hráč MUSÍ reprezentovať, inak dostane "pokutu", ako napríklad Jana Matiašovská.
Pepe11, hubu treba otvárať, tento web len v tomto roku dosiahol v rôznych témach úspech, ak by tento web neexistoval, tak niektoré kraviny by ostali pod pokrievkou.
Názory ECHA ber s rezervou - on je neustále zhulený

Husár už netrep dve na tri.čo ti niečo niekde zas nesedí? ktoré témy tu dosiahli úspech? klameš sám seba! ty si určite čakal viac od tohto fóra tak tu neblafuj. prečo tvoji hráči doposiaľ nevyužili tvoje skvelé myšlienky tak aby tie kecy a pochybnosti o jánošikovských praktikách ohľadom transferov už raz a navždy skončili ?  už buď raz konkrétny! zatiaľ len kecáš a chytračíš. no a pepemu balamutiš hlavu o hovadinách ako si má otvoriť hubu. kde si ju má otvoriť? tu? tu mu to už len pomôže. on sa vyžaluje a ty sa tak ako vždy pre praktické riešenie problému len jalovo vykecáš. má to len jeden význam tvoja osobná umelecky podfarbená prezentácia cez nekonečnú tému SVF chudák pepe už asi nevie kde mu hlava stojí. sám to chce dať právnikovi a zrazu sa objaví ché quevara revolucionár chrliaci rozumy a pepe sa ide samou vďakou ...  už ho ani nezaujíma vlastný právnik. Husár zober pepeho za svojho a ukážkovo slovákom predveď ako by to malo byť v súlade s fivb od 2009 a dobrými mravmi a nie údajne po jánošikovsky. hovadina že? no hovadina len preto lebo ty na to jednoducho nemáš alebo nám prezentuj pozitívne praktiky  finančnej politiky v "tvojom" klube na čo naráža explaya. snáď sa dozvieme niečo o ďalšej postavičke reprezentujúcu mužíkov s valaškami a pištoľami - rumcajz tu ešte nebol ECHO

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5167

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator

Husar sa chyti kazdej slamky,a treskne do eteru este vacsiu blbost, hlavne, ze to je proti SVF - na to sme si zvykli, no mal by si sledovat platby vo "svojom" klube, a to 11tis. USD sa nechyta....
Keby kazdy reprezentant, isiel po klubovej sezone, na 2 mes. si prilepsit na "exotiku", mozme to zabalit...Aj preto sme v sporte tam, kde sme....
Skur.....slovenska mentalita!

Explaya - vezmi si do ruk transferove RULES FIVB do marca 2009 a z marca 2009. Ked si niekedy riesil v Slniecku, alebo Zornicke desat obrazkovych rozdielov, tak to urcite dokazes posudit, ze nieco z toho vypadlo. Potom si precitaj na stranke u Gradeva, co vyhral v trojrocnych sudoch s BVF a máš rovnicu o viacerych neznamych vyriesenu. A este ta ubezpecim, ze vyska transferov pri prestupoch do zahranicia je mi TOTALNE ukradnuta.

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5168

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Zhu Echo. O mojich ocakavaniach tohto fora vies podla mna hovno.

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5169

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder

Zhu Echo. O mojich ocakavaniach tohto fora vies podla mna hovno.

ale ale  Husar chce to iba klud a rozvahu ty demokrat . načo takéto výrazy. s tým slniečkom a zorničkou to bolo dobré. predpokladám ale že si aj ty absolvoval predškolskú výchovu ako aj sľub iskier. tak len tak na skúšku skús nájsť rozdiel vo význame  medzi slovami jednotlivec - klub, klub - zvok, osobný záujem - záujem iných. nezaťažuj sa ale odpoveďou pretože nájsť rozdiel medzi slovami  slušnosť - pejoratívnosť - sarkazmus ti spôsobuje značné problémy
ECHO

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5170

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Zhu ECHO. Ja milujem môj rodný jazyk. A mám ho rád aj preto, lebo je ľúbozvučný. Tam kde Ty - vychovaný a slušný - používaš slová zapáchajúca kadenička, ja použijem hovno. Slušnosť - pejoratívsosť - sarkazmus = hrušky - jablká plus kiwi.

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5171

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder

Zhu ECHO. Ja milujem môj rodný jazyk. A mám ho rád aj preto, lebo je ľúbozvučný. Tam kde Ty - vychovaný a slušný - používaš slová zapáchajúca kadenička, ja použijem hovno. Slušnosť - pejoratívsosť - sarkazmus = hrušky - jablká plus kiwi.

Husár dostal si ma. tvoje vyznanie k ľúbozvučnej materčine ma dojalo. to som teda nečakal. ten titul pred mojim nickom sa ti pravdepodobne páči a ja ti radosť nechcem kaziť ľudia by mali byť navzájom k sebe dobrí, verím teda že aj môj návrh veľkoryso prijmeš. mám dilemu buď Majster Záborský alebo Mr.Pod. To prvé by bolo urážkou  majstrovho mena ale to druhé je už historicky osvedčené takže Mr.Pod.
ale poďme k témam tohto fóra v tom si doma.  Mr. Pod ktoré témy na tomto fóre pohli určité veci dopredu a odhalili akési kraviny? tak nejak si to pepemu tvrdil.  Buď konkrétny.
Zhu ECHO

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5173

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
kozlik zvláštne veci tu stváraš. poznáš tú klávesu prt sc vpravo hore na klávesnici? ak nie Mr.Pod ťa poučí ako sa používa. čakal som a čakám  odpoveď od neho o tých úspešných témach a odokrytých kravinách no ty si ho iniciatívne - ale hlavne od témy - predbehla. vidíš počúvaj HO a nebuď tak prchká. takto si s Mr.Pod predstavujete tú férovosť o ktorej Mr.Pod toľko tára? najprv napíšeš hm dajme tomu odpoveď a potom ako admin zneužiješ tvoje práva a následne to zmažeš? aj to sú tie výhody fóra o ktorých si ma poučovala? kozlík chce to len kľud. ozaj to oslovenie cicko sa používa v pezinku či v blave?
Zhu ECHO

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5174

• kozlik
  • ( Administrátor )
  • Administrator
spravime ta asi adminom, tusim si tu 24 hodin denne  ^-^. A ked nevies, o co slo, tak neryp. Ja s tebou nemam o com komunikovat.

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5175

• explaya2
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Husar - zda sa ti svinstvo,nepravo,mafianska praktika... ked hrac (clen repr.druzstva), ktory da prednost, vopred oboznamenej repr.sezone a s nou spojene ciele, 2-3 mesacnemu kontraktu v "exotickom", neprofesionalnom klube, v statoch ako Kuwait, SAE, SA, Bahrain...., ma zaplatit (podla platnych stanov) max.moznu vysku svojho transferu??

Re: poplatok za transfer 15 rokov, 4 mesiacov #5176

• pepe11
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder