Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

poplatok za transfer
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: poplatok za transfer

Re: poplatok za transfer 14 rokov, 2 mesiacov #5177

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder

milý explaya nehovor o tom čo mu nerozumieš, nepoznáš detaily tak nesúď!!!

pepe pred pár dňami si začal tvoj príspevok vetou "ďaľšia obeť mafianských praktik goodfellas z SVF!!!" trochu silné slová pokiaľ sa nezakladujú na objektívne preukázaných faktoch. na strane jednej to dáš do pľacu ako niečo čo ti spôsobilo  akúsi krivdu. o.k. ale nemôžeš predsa niekoho okamžite posudzovať len preto že sa pýta na veci na ktoré si zatiaľ stále nedal jednoznačnú odpoveď. takéto praktiky tu má len Mr.Pod to je ten ktorému si sa poďakoval za podporu. aj ja som podľa Mr.Pod zhulený a pritom vôbec nič nevie o mne tak ako ty o nás a ďalších prípadných diskutujúcich k tvojmu článku. explaya to povedal trefne a jednoducho že Mr.Pod sa chytá aj slamky hlavne že je to proti svf. pepe prečo tu potom píšeš? chceš si dopisovať len o tom čo chceš počuť? to asi nie. ak teda explaya  nerozumie veciam tak ich povedz ak to nie je v rozpore s niečim čo by ti mohlo uškodiť a tak aby nám bolo jasné o aké mafiánske praktiky sa jedná.
Zhu ECHO

Re: poplatok za transfer 14 rokov, 2 mesiacov #5178

• explaya2
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
pepe - rad si to necham vysvetlit...

Re: poplatok za transfer 14 rokov, 2 mesiacov #5179

• pepe11
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
prispevok bol vymazany na ziadost pepe11
Posledná úprava: 14 rokov, 1 mesiac Autor: .

Re: poplatok za transfer 14 rokov, 2 mesiacov #5180

• pepe11
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder

Re: poplatok za transfer 14 rokov, 2 mesiacov #5181

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder

nemám problém s vysvetlením, ale nebudem sa tu baviť s nickmi nie tu ok. Takže páni explaya a echo uveďte pravé mená nech vieme s kým sa byvíme... 

pepe vieš čo vlastne píšeš?
1. ty sám vystupuješ po nickom
2. zverejnenie tvojho mena v prípade že nemáš pravdu ti skôr uškodí v tvojej kariére v očiach tvojich potenciálnych chlebodárcov svet nie je iba slovensko keby tak tomu nebolo tak už od začiatku vystupuješ pod svojim menom  a nie pod nickom
3. problém je v nicku alebo vo faktoch v tvojej téme ?
4. keď napíšem že som X alebo Y alebo Z ktorému z tých mien uveríš? tomu čo je pravé, alebo tomu ktoré si myslíš že je pravé? takže výsledok je stále ten istý. preto je lepšie ak sa budeš držať témy  o ktorej chceš alebo nechceš diskutovať. keďže si tu písal tak asi chceš. nehľadaj teda problém v nicku ale v tom či tie mafiánske praktiky o ktorých píšeš sú alebo nie sú
Zhu ECHO

Re: poplatok za transfer 14 rokov, 2 mesiacov #5182

• pepe11
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder

Re: poplatok za transfer 14 rokov, 2 mesiacov #5183

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
V tej téme je od začiatku faktov dosť. Píšu tam viacerí reprezentanti, je tam Matiašovskej prípad ... Mnohi nenapisali, lebo mi poslali mail, že sa BOJA.  Pepe dodal len jedno zrniecko do mozaiky.
Bolo by asi v poriadku, ak si organizácia stanoví poplatok za transfer 100 000 €.
Dnešný stav Stanov, smerníc, predpisov, smiešne zloženie SR SVF .... je taký, že 50 delegátov na konferencii odklepne náčelníkovi všetko. Dostanú obed, koláčik, malú Mikasku pre vnučku, pero, kalendár a je to. Santiago de Chile je hovno. Pepe neutekaj z diskusie, explaya Ta nuti reprezentovat mlade rozvijajuce sa Slovensko, tak mu vysvetli, ze by si mohol aj nemusiet hrat za dvojkriž a ze by si za to nemusel byt penalizovany, ako to Singer  v predpisoch nastavil.

Re: poplatok za transfer 14 rokov, 2 mesiacov #5184

• explaya2
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
skoda, mohli sme sa dozvediet viac....reprezentovat nemusi a nenutim, penalizovany nie je,akurat plati transf. poplatok urceny Fivb.
Ak poplatok je neopravneny, urcite to treba dat na sud a drzim palce v prospech hraca. Kazdy sa moze rozhodnut, no ja osobne to nepochopim...
Visnovsky dodrbane ramena a chcel nastupit, a prikladov je vela, francuzi,
taliani, anglicania....
Husar - dufal som, ze dostanem odpoved, z prispevku usudzujem neg. postoj

Re: poplatok za transfer 14 rokov, 2 mesiacov #5185

• Samuele
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
A co tak sa pozriet do vlastneho kosiara pri Dunaji a vysvetlit preco hraci VKP podpisuju s klubom dozivotne zlmuvy,alebo megarocne zmluvy a musia sa z nich kazdy rok vyplacat ak chcu hrat v zahranici- a to su ine sumy a hraci ani nie su reprezentanti..a tiez sa boja otvorene o tom rozpravat!!!ak je hento na SVF Santiago,tak toto pri nabrezi je Havana,ale odtial  mozu hraci aspon utiect,stop 2 roky a znova slobodne hrat,ale z hentych zmluv nie je utek,ak si hrac nebyplati aj posledny energ.napoj co dostal od klubu niekedy v pripravke... ;D ;D ;D