Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Nedeľný zápas v Sazka aréne
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Nedeľný zápas v Sazka aréne

Nedeľný zápas v Sazka aréne 19 rokov, 10 mesiacov #57

• kozlik
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Chcela by som vediet, ci bol niekto v nedelu v Sazka arene na zapas Cesko-Rusko. Ak ano, co hovorite na atmosferu v hale a vykony druzstiev? Myslite, ze by sa nieco podobne (ale asi v mensom) dalo zorganizovat aj u nas?

Re: Nedeľný zápas v Sazka aréne 18 rokov #1377

• kuko
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
prepac, ze reagujem "trosku" neskorsie, ale ako sa vravi lepsie neskor ako nikdy...
bol som na tych oslavach vyrocia ceskeho volejbalu. nahodou som bol den predtym, v sobotu, v jablonci nad nisou v plavarni a ta je hned vedla mestskej sporotovej haly. tam hrali cesko-rusko priatelsky zapas na pat hranych setov. cesi vyhrali myslim 3:2. tam som videl len dva sety ale dozvedel sa prave o tych oslavach v sazka arene. takze v nedelu som sa tak ci tak vracal do prahy a hned po navrate na volejbal.
musim sa priznat ze to bolo paradne zorganizovane. v sazka arene som uz bol predtym na hokeji. ale teraz tam boli 10 alebo 11 tisic ludi. ten sprievdony program predtym bol na moj vskus a z prilis dlhy, ale kvitujem ze taketo vyrocie si to vyzaduje. ja som tam siel ale kvoli volejbalu.
ked publikum jasalo pri kazdom smeci Jana Stokra na rozcvicke tak som si hovoril, ze co bude, ked sa bude hrat. divaci hnali domacich. neunavne ich povzbudzovali.
musim sa priznat, ze som fandil rusom. ti nemali pochopenie pre oslavy a hlavne v pamati cerstvu porazku z predchadzajuceho dna. jedine co mi ostalo z hry samotnej boli dehonestujuce ruske bloky. chudak Peter Platenik by vedel rozpravat.
bolo tam aj zopar ruskych priaznivcov s vlajkov ale ti boli v hladisku nad svetelnym prstencom, kde nikto iny nesedel.

podla mna k zorganizovaniu takejto akcie chyba par "elementov":
cesky narod zerie volejbal viac ako ten nash, najde sa tam ovela viac fantaikov ako u nas. volejbal maju hlboko zakoreneny. staci si pozriet strukturu sutazi. ved ich muzske sutaze maju sedem urovni. u nas tri.
nemame sazka arenu.
nie je vola na tych najvyssich miestach.
nedostatocna propagacia volejbalu. momentalne najuspesnejsi kolektivny sport po takom velkom uspechu by za normalnych okolnosti v normalnej krajine nastartoval boom. u nas mozno ani 1 z 50 nevie ze sme vyhrali europsku ligu.

cize urcite v mensom meritku by bolo nieco mozne aj u nas. na to by stacilo aj NTC. teraz je na to vhodna chvila. podla mna teraz mame aspon nejaky cveng a nebolo by az take tazke najst renomovaneho supera. aj ked to je hlavne o €€€.
  • Strana:
  • 1