Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Europska Liga
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Europska Liga

Europska Liga 16 rokov, 8 mesiacov #2097

• VolejbalistaPO
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
no čo hovorite na zapas so Španielmi??škoda 3.setu nie??nechapem čo sa stalo

Re: Europska Liga 16 rokov, 8 mesiacov #2174

• lucka
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Hej, mali to dobre rozohrané, a hlavne prvý set podávali skvelý výkon  :)škoda, že im to nevydržalo do konca...

Re: Europska Liga 15 rokov, 10 mesiacov #4207

• presov
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
> Prehrali sme s V.BRITANIOU a s RUMUNSKOM 3:0 TA TO CO TO???? :'( :'( :'( :'( :'(

Re: Europska Liga 15 rokov, 10 mesiacov #4208

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Rumuni sa určite veľmi zlepšili a hrali v podstate v najsilnejšej zostave, no aj tak je táto prehra dosť krutá. Podľa komentárov je to dôsledok množstva nevynútených chýb. Treba si však uvedomiť, že Slovensko dosť experimentuje so zostavou a určite tým trpí zohratosť, z ktorej pramenia takéto chyby (viď napr. chyby pri loptách zadarmo).Nerobil by som však z toho tragédiu. Skôr by som však očakával, že tohtoročnú EL (najmä, keď o postup na ME už nemusíme hrať ďalšie zápasy)využijeme na prípravu, na ešte lepšie zohrávanie "A- mužstva" s ktorým sa počíta pre ME. Ale nemáme interné informácie, takže je ťažké robiť múdreho. Uvidíme ako to celé vypáli.

Re: Europska Liga 15 rokov, 10 mesiacov #4209

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Ešte PS: Rumunsko - Slovensko by malo ísť live dnes na Laole 12.6. o 17.00hod.

Re: Europska Liga 15 rokov, 9 mesiacov #4210

• presov
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Pozdrav ZANINIMU- uz vas aj vo FUTBALE BIJEME ;D ;D ;D ;D .Weiss VYCVICIL Lippiho

Re: Europska Liga 15 rokov, 9 mesiacov #4212

• presov
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
A preco talian,ked aj vo volejbale na Slovensku mame dobrych trenerov? :-\

Re: Europska Liga 15 rokov, 9 mesiacov #4218

• janko5757
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
To co teraz predvadza repre to je HANBA slovenskemu volejbalu.Prehrat doma s Rumunmi :-[ atd.

Re: Europska Liga 15 rokov, 9 mesiacov #4219

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Musíme si uvedomiť, ža EL nehráme v najsilnejšom zložení, kdežto Rumuni okrem včerajšieho zápasu áno. Včera nastúpili proti sebe v drvivej väčšine hráči s oboch lavičiek a ukázala sa sila oboch družstiev.Zanini po prehre v 1. zápase kritizoval prístup mladých hráčov. Nevidel som  ten zápas, ale nechce sa mi veriť, že mladí hráči pristupujú k zápasom s neochotou bojovať.Dôvod je možno v ich neskúsenosti,slabšom zohratí a sebavedomí, možno aj v únave ako sa vyjadril Hriňák. Z dlhodobejšieho pohľadu(aspoň v zápasoch, ktoré som videl) ma sklamal v nestálosti výkonu najmä Zaťko a Diviš.Páčil sa mi výkon Kubša, je vidieť, že cm nie sú všetko.Jeho zaradením do zostavy sa podľa mňa značne zlepšuje rovnováha medzi príjmom a útokom.V útoku však musí dostávať lopty po dobrom signále.Na ťažké nahrávky máme dosť iných bombardérov

Re: Europska Liga 15 rokov, 9 mesiacov #4220

• presov
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
konono s tým Zaťkom/zlee/ :'( maš pravdu,ale Diviš sa mi zda v pohode

Re: Europska Liga 15 rokov, 9 mesiacov #4221

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
pre Presov:Nemyslel som to tak, že Diviš je zlý hráč. Ak sa naozaj skoncentruje len a len na hru tak veľmi super. Ale práve vydržať dlhodobo v tej koncentrácii je pre výbušných hráčov dosť ťažké.

Re: Europska Liga 14 rokov, 10 mesiacov #5245

• ufo
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Slovenky idú na výborný turnaj do Poľska. Fajn. Prečo vlastne nehrá ženská repre Eur.ligu?Kde sa majú "vyhrať"? Či len v kvalifikačných bojoch na ME?

Re: Europska Liga 14 rokov, 9 mesiacov #5253

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Kto bol v košiciach na finále EL určite mal silný športový zážitok.Je vidieť, že keď sa športová akcia správne zmanažuje vie dokonca aj volejbal na Slovensku pritiahnuť a zmobilizovať divákov. Viem, že to niečo stojí, ale stojí to za to.samostatné zápasy napr. aj v našej extralige treba spájať s inými spoločenskými aktivitami(miestne začínajúce kapely, detské hviezdičky, iné športové vystúpenia- napr. predstavenia bojových umení, silových športovcov a pod.,ktorí sa určite tiež radi predstavia na verejnosti ... určite pritiahne do hľadiska viac divákov. tam niekde vidím jednu z ciest pre spopularizovanie aj nášho volejbalu. Nádherný záver, ďakujem všetkým, ktorí sa na ňom podieľali. Blahoželám našim hráčom a ďakujem.
P.S.: som prekvapený, že k takému volejbalovému sviatku sa tu nikto zatiaľ nevyjadril

Re: Europska Liga 14 rokov, 9 mesiacov #5254

• Samuele
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Na tejto stranke sa nechvali.. a uz vobec nie akcie organizovane SVF...ale jedno treba povedat,klobuk dole pred tym ako to bolo zorganizovane,za napad dat to do Steel Areny a v neposlednom rade  aj velka vdaka divakom za super atmosku..!!!!!!pre volejbal na Slovensku ,si myslim,nemohla byt lepsia reklama ...

Re: Europska Liga 14 rokov, 9 mesiacov #5255

• explaya2
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
By sa vyjadrili iba v pripade opacneho vysledku. A v lete treba kaslat
na volejbal a tesit sa na oku lahodiace zapasy v extralige 2011/2012!!
Este ze na Slovensku divakovi sibe.....
  • Strana:
  • 1
  • 2