Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

SVK U21
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: SVK U21

SVK U21 14 rokov, 11 mesiacov #5130

• Svabovský
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
No tak co poviete pekny vysledok nie SVK-BRA 3:0 ;D

Re: SVK U21 14 rokov, 11 mesiacov #5131

• Fans
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
bol sa tam niekto pozriet?
chcel by som vediet ako to prebiehalo
ci naozaj nasi hrali az tak dobre

Re: SVK U21 14 rokov, 11 mesiacov #5132

• Svabovský
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Ja som pozeral na huste..

Re: SVK U21 14 rokov, 11 mesiacov #5133

• Svabovský
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Najviac sa mi pacili liberovia,nahravac Halaj a Halanda.Ten ked udrel tak to bolo hrane dost z vysky.Neoslovili ma blokari a Lizala.

Re: SVK U21 14 rokov, 11 mesiacov #5137

• hornyJ
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Ja som sa bol pozreť osobne a bol to veľmi pekný zápas...Liberá hrali obe dobre,čo sa týka Lízalu tak si zase myslím ja že neurobil žiadnu chybu a bol to z jeho strany výborný výkon halanda takiusto zabojoval hoci mu sem tam ušiel príjem..Čo sa týka nahrávačov tak mal som taký pocit že Halaj sa snažil hrať rýchlejšiu hru..z toho pramenili občasné chyby ale vzhľadomn na to že s družstvom začal iba prednedávnom tak super..Palgut mi prišiel trošku ako keby zaspatý a cez sieť mu to lietalo..Blokátri boli o poznanie pomalší ako Brazílsky..a bolo to naozaj vidieť...Najslabším článkom ale boli rozhodcovia torí pískali naozaj niekedy dosť zvláštne...Hlavne si myslím že na takýto oficiálny medzištátny zápas mali byť delegovaný rozhodcovia ktorí aspsoň niečo tušia po anglicky:) toť môj názor nezaujatého diváka

Re: SVK U21 14 rokov, 11 mesiacov #5140

• Svabovský
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Podla mna je Lízala dost netechnicky typ a asi nebude nejakym velkym prinosom pre SVK volejbal...V juniorskej reprezentacii su prespektivny akurat tak Palgut,Halanda,Leskanic a Mlynarcik... :'( :'( :'(

Re: SVK U21 14 rokov, 11 mesiacov #5143

• hornyJ
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
a môžem sa spýtač z čoho to usudzuješ? podľa mňa bez neho by bola Juniorka v prdeli ťažkej...nikto iný poriadne neskladá...a halanda je o dosť netechnickejší než on
a čo sa perspektívnosti týka tak s Leškaničom súhlasím..len potrebuje hlavu troška na to a Mlynarčík je dobrý...čo sa týka Halandu tak to neviem..a Palgut? prečo myslíš že je jediný perspektívny? nahrávač čo nahráva kopce a aešte bez fantázie neemôže byť tip- top....

Re: SVK U21 14 rokov, 11 mesiacov #5144

• Svabovský
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Podla coho to usudzujem???Vsimni si styl jeho hry.Robi len velke halo okolo neho a ked sa nedari tak to nieje na nom aby potiahol...Ja si myslim ze na SVK mame 100 takych ako je Lízala :-\ :-\ :-\.Preco potom Lízala nieje u muzov v reprezentacnom teame ked je taky skvely ako o nom pises ???Preco na supiske je meno Palgut ked ho odsudzujes???Podla mna s Palguta bude raz velka hviezda! ;D ;D ;D ;D

Re: SVK U21 14 rokov, 11 mesiacov #5145

• hornyJ
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Hošánku tak bacha za prvé nenapísal som že u mužov bude hviezda tvrdím že v juniorke by boli bez neho v prdeli a myslím že počet bodov v zápasoch jasne hovorí v jeho prospech a čo sa týka mužov, to nechajme bokom...myslím že tam máš pravdu..a čo Palgut...tak zase mi nevkladaj slová do riadkov nenapísal som že tam nepatrí len si myslím že máme minimálne rovnako dobrých nahrávačov a nie len on je fakt dobrý (jeho kvality nespochybňujem).Každopádne mi jeho štýl hry nesedí..a potom keď bude hviezda prečo netrénuje s mužmi

Re: SVK U21 14 rokov, 11 mesiacov #5146

• Svabovský
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
No ja si myslim opak...Myslim si ze taky akoze hraci ako je Lízala budu v dalsom veku len rozcvickoví hraci!Uz len s toho dovodu ze prijdu do nejakeho dalsieho klubu kde budu musiet hrat medzi 25 az 30 r. chlapmi a budu sa musiet vysporiadat s tlakom!Myslim si ze on to nezvladne....a uz len s toho dovodu ze som videl ako reaguje ked je pod tlakom!!!Ja som netvrdil ze si povedal ze tam palgut do tej repre nepatri!!!Len pre zauijmavost vies kolko je sv. nahravacov nad 2 metre???Ma idealne predpoklady na to aby s neho bol raz pan nahravac!!!

Re: SVK U21 14 rokov, 11 mesiacov #5147

• hornyJ
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Rozumná odpoveď, ktorú beriem Ale nedá mi odpovedať protiotázkou Koľko je svetových nahrávačov ktorý 2m nemajú? 

Re: SVK U21 14 rokov, 11 mesiacov #5199

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
lizala ako rozcvickovy hrac ... ked da v kazdom zapase cca 20bodov tak kludne nech je aj rozcvickovy...

Re: SVK U21 14 rokov, 11 mesiacov #5200

• Svabovský
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
No Lizala moze davat u juniorov 20 bodov. Ved tam nema poriadne bloky a uz ho sledujem dlhsiu dobu a ako som vravel absolutne netechnicky.Nema prespektivu a SVK volejbalu asi nebude ziadna napomoc.Dost ma stve ze takyto hraci ako on su v narodaku a hraci kt. si myslim ze su prespektivnejsi sancu ani nedostali!!! :-\

Re: SVK U21 14 rokov, 11 mesiacov #5201

• Ferdo
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Svabovsky, asi Lizalovu hru nepoznas, inak by si takto nepisal. On tych cca 20  bodov dava v extralige(aj ked neviem co je na nej extra). On vsak nie je len bomber, ktorý dokaze do lopty len mlatit. Ma skvely servis, vyborny prijem, blok a aj pole. Presadzuje sa aj napriek tomu, ze superi zakladaju na neho obranu.
Zaujimalo by ma koho povazujes za lepsich hracov?

Re: SVK U21 14 rokov, 11 mesiacov #5202

• Svabovský
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Praveze jeho hru poznaju uz hadam vseci! je lahko citatelny!Napr taky Halanda alebo Cervenak s PO dalej mlady Hrinak s He.....mnoho a mnoho dalsich!Jednoducho mi tam nesedi v tej repre!
  • Strana:
  • 1
  • 2