Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Videa

Videa 16 rokov, 5 mesiacov #1511

• volejbalista
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Chcel by som upozorňiť na to že táto stranka nemá vôbec žiadne videá to je velka škoda ,stranka je celkom dobre urobená až na tie videa ja osobne som vytvoril vela stránok v rôznych jazykoch ale vždy tam boli nejake tie videá , a ak som ich tu nezbadal tak sa vam ospravedlňujem   :-\

Re: Videa 16 rokov, 5 mesiacov #1512

• volejbalista
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
a tu vám dávam odkazy na moje vytvorené internetové stránky www.sod.nolimit.cz/,,,,, www.svinnavolejbal.wgz.cz tutu by som chcel upozorniť táto stránka nie je ešte kompletna sa na nej ešte len pracuje 

Re: Videa 16 rokov, 5 mesiacov #1515

• kozlik
  • ( Administrátor )
  • Administrator
budu aj videa, treba chvilku vydrzat 

Re: Videa 16 rokov, 5 mesiacov #1516

• volejbalista
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
jj to ano ale ale aj tak tato stranka moze mat uz dost vela rokov a nie su tu ziadne videa ako ste mali moznost vydiet co som robil tu prvu stranku v cestine ma CCA pol roka a do mi zabrala dost vela ale videa tam boli ako prve  O0

Re: Videa 16 rokov, 5 mesiacov #1517

• kozlik
  • ( Administrátor )
  • Administrator
stranka ma 2 roky, este stale sa zdokonaluje a vylepsuje. na tej tvojej svinskej mas ale koooooooooopu gramatickych chyb...

Re: Videa 16 rokov, 5 mesiacov #1518

• volejbalista
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
ano ano ano toho som si vedomi preto ze tu stranku som robil na rychlo ako sa len dalo  ;D ;D ja som viem o tom ale som ju docasne zastvil nebudem komentovat preco   O0 neviem ja by som tuto stranku vylepsil ako sa len daaaaa a velmi nic proti adminovy

Re: Videa 16 rokov, 5 mesiacov #1523

• kozlik
  • ( Administrátor )
  • Administrator
vsetko bude. bude len a len lepsia - najnovsie vo velmi kratkej dobe bude novy dizajn - PROFI DIZAJN - od jedenho z najlepsich grafikov Slovenska. Mozno sa nebude niekomu pacit, to je samozrejme vec vkusu, ale doteraz to bolo take trochu na amaterskej baze, dizajn zacne novu dobu webu, drzte palce a ak by chcel ostat niekto verny starej verzii, treba dat vediet a bude mozne si to klikat - stare - nove - stare - nove - stare - nove

Re: Videa 16 rokov, 5 mesiacov #1524

• volejbalista
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
ano ano ano viem ze vsetoko bude ale na to si mal(a) mysliet skor samozrejme nic a proti a ktomu dizajnu?? Samozrejme Zivot je zmena
  • Strana:
  • 1