Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Skúsenosti s výberom do reprezentácie a COP
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Skúsenosti s výberom do reprezentácie a COP

Re: Skúsenosti s výberom do reprezentácie a COP 12 rokov, 3 mesiacov #5443

• Palgut
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder

Re: Skúsenosti s výberom do reprezentácie a COP 12 rokov, 3 mesiacov #5444

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Kritériá pre prijatie uchádzača:
- vyhovujúce výsledky talentovej skúšky zo všeobecného pohybového testu - hodnotí sa stupnicou 1 - 4, pričom výsledná známka 4 znamená nevyhovel talentovej skúške,
- vyhovujúce výsledky talentovej skúšky zo špeciálneho pohybového testu - hodnotí sa stupnicou 1 - 3, pričom výsledná známka 3 znamená nevyhovel talentovej skúške,
- v prípade, ak majú viacerí uchádzači rovnaký súčet bodov zo špeciálneho a všeobecného testu, rozhodujúci pre výber je výsledok špeciálneho testu - úroveň dominantnej pohybovej schopnosti,
- psychologický test - hodnotí psychológ vyjadrením vyhovujúci alebo nevyhovujúci,
- vyhovujúci prospech, dávajúci predpoklady pre zvládnutie gymnaziálneho štúdia,
- pri športových hrách - futbal, hokej, hádzaná, volejbal sa pri výbere zohľadňuje aj hráčsky post,
- bezchybný zdravotný stav hodnotený telovýchovným lekárom (nie všeobecným alebo detským lekárom) a s vyjadrením - schopný alebo neschopný, ktoré uchádzač odovzdá v deň talentových skúšok pri prezentácii,
- hodnotenie telesných predpokladov uchádzača pre šport – volejbal, atletika, kanoistika - hodnotí tréner - vyjadrením vyhovujúci alebo nevyhovujúci.

No to som aj ja našiel... len čo sú to vyhovujúce výsledky???? Bolo by dobré vedieť za čo má 1,2,... nehnevaj sa, ale toto je všeobecné a nič mi to nehovorí....

Re: Skúsenosti s výberom do reprezentácie a COP 12 rokov, 3 mesiacov #5445

• Vrba
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Tak vidím že po neodbornostiach trénera VTB sa tu šíri téma reprezentácii - Trenčína .... ktorej zámer ako sa zdá nemá jasne pravidla a obsah, zrejme od jej zrodenia

Neviete niekto prečo vlastne Hiadlovsky už nieje v Trenčíne a je tam Palgut?

Táto téma by potrebovala znova názor nejakého odborníka, nielen nás laikov

Re: Skúsenosti s výberom do reprezentácie a COP 12 rokov, 3 mesiacov #5446

• Palgut
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Vidím, že hľadanie ti neide... Nebaví ma kopírovať a odpovedať. Ak máš otázky zavolaj na +421917117557 odpoviem ti na všetky otázky.
Volejbal - chlapci:

Všeobecné motorické a kondičné testy: beh na 50 m, skok znožný do diaľky z miesta, sed-ľah za 1

minútu, predklon v stoji, hod obojručne zhora loptou o hmotnosti 2 kg - v stoji, beh na 12 minút

/Cooper test/, beh 6 x 10 m, zhyby na hrazde, hod jednoručne v kľaku loptou o hmotnosti 1 kg – dominantnou pažou.

Špeciálne somatické a motorické predpoklady: telesná výška, dosah v stoji, blokársky dosah, útočný dosah.

Poradie výberu:

Poradie sa pre každý šport určí samostatne. Prednostne sú prijímaní žiaci, ktorí vyhoveli podmienkam prijatia na kmeňové športy na škole. Pri rovnosti výsledkov v športoch "rôzne" sú uprednostnení uchádzači s vyššou športovou výkonnosťou.

Re: Skúsenosti s výberom do reprezentácie a COP 12 rokov, 3 mesiacov #5449

• Vrba
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Mna by pan Palgut zaujímalo čo sa stane so žiakmi ktorých vyberiete ale potom zistite že na to nemajú.

Re: Skúsenosti s výberom do reprezentácie a COP 12 rokov, 3 mesiacov #5451

• Dubak
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
zastrelia a zakopu. co by s nimi mali robit ? dufam ze to funguje tak ako vsade inde, nezvladate svoju pracu - dostanete vytykacku a ak sa nezlepsite mate padaka. to iste na inych vyberovych skolach, nestihate ? zmenite skolu.

Re: Skúsenosti s výberom do reprezentácie a COP 12 rokov, 3 mesiacov #5452

• Vrba
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
For Dubak: Zakopať no zaujímaví názor...

Ale s tým pojmom výberová škola čo ja viem

Re: Skúsenosti s výberom do reprezentácie a COP 12 rokov, 3 mesiacov #5453

• Dubak
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
to bolo pouzite na take odlachcenie tejto vaznej temy. uprimne povedane neviem co s nimi robia ale ako som napisal, dufam, ze je tam profesionalny pristup a ak sa ukaze ze niekto nestiha alebo doslo k 'chybnemu' rozhodnutiu pri vybere, tak nasleduje osobny pohovor (zdvihnuty prst) ak sa to minie ucinku tak sa zial bohu budu musiet rozlucit. ale to uz iba spekulujem

Re: Skúsenosti s výberom do reprezentácie a COP 12 rokov, 3 mesiacov #5454

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
tak to nefunguje!

Re: Skúsenosti s výberom do reprezentácie a COP 12 rokov, 3 mesiacov #5455

• Dubak
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
a ako to funguje ?
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': palanio

Re: Skúsenosti s výberom do reprezentácie a COP 12 rokov, 3 mesiacov #5457

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
ja niesom kompetentny o tom hovorit, ale islo tam od nas niekolko hracov co tam nemali co robit. ziaden sa vsak nevratil pocas studia. na kazdeho ziaka je urcity balik penazi. nejde len o volejbal, ale aj o normalne predmety v skole. pocet ziakov je previazany s poctom ucitelov. ak by ziak musel odist tak by isli s nim prec aj peniaze a musel by mozno skoncit aj nejaky ucitel. ale to by musel potvrdit niekto zo skoly. mozno su vsetci dokonali...

Re: Skúsenosti s výberom do reprezentácie a COP 12 rokov, 3 mesiacov #5458

• Dubak
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
jasne. dik za odpoved.
  • Strana:
  • 1
  • 2