Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

História/Súčasnosť/pozitíva/negatíva/ vedenia SVF
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: História/Súčasnosť/pozitíva/negatíva/ vedenia SVF

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5601

• hejhalllo
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Irena: Podľa vedenia SVF a pár diskutujúcich je všetko na Slovensku volejbalovom v poriadku... Vyplaty bežia (funkcionarom SVF), súťaže sa hrajú, kvalitné prenosy cez net fungujú "hlavne ten včera zo Svidníka bol úžasný", reprezentácia žne úspechy (škoda že len mužská) s juniormi sa pracuje v TN, no jednoducho pohádka.... Takže nechápem načo sa tu vlastne sťažujeme ? Nie ale vážne teraz asi takto nejako by sa obhajovali ....

Aproppo: Neviete niekto náhodou ako dopadlo finále Československého pohára????

A inak Irena čoraz viac sa mi začínajú páčiť tvoje príspevky, sú konštruktívne, majú logiku, sledujú určitý cieľ, je vidno že máš volejbal úprimne rad/a a rozumieš mu aj jeho problébom ...
Posledná úprava: 12 rokov, 2 mesiacov Autor: hejhalllo.

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5603

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Hejhallo: tazko s tebou komunikovat ked necitas poriadne prispevky. Nenapisal som,ze je vsetko v poriadku, precitaj si este raz moje prispevky.
Tvoj zacoravany kruh je trosku zcestny:
SVF nerobí nič ale úplne nič pre to aby naštartovalo záujem o volejbal (prave to som spominal, robia, pozri si mladeznicke kvalifikacie, europska liga (dodam, ze suhlasim, ze je slabsia ale ak nie svetova, tak radsej nic?),ku vsetkym druzstvam adekvatna priprava (myslis, ze sa to vybavi lusknutim palca a ze to stoji par € ?), tusim aj ME budu s nasimi bratmi - nevedia zo svojich produktov tým pádom zarobiť ani € (nieco vedia a na to vsetko co som pisal, potrebuju este viac...) - nemôžu podporovať kluby (no bohuzial na to nie su peniaze, a ak by aj bolo, kolko bude stacit aby kluby boli spokojne? 10tis.€? pride viac ludi na zapas, bude lepsia uroven extraligy?) - kluby majú problém zháňať sponzorov (to teda maju, jednak vacsina manazerov to nevie (krasny priklad volleyteam, naivita totalneho stupna, sialene plany, obrovske haloo a o3 mesiace koniec!super manazer! dalsi problem spomenuta legislativa, stat ma sport v prdeli,finance,prenosy...atd...)
Sa ukludni a hlavne citaj pozorne!

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5606

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
volejbalko sedmička... uvedom si, že podpora klubom nemusí byť vyjadrená iba množstvom financií!!! Peniaze sa míňajú a aj budú míňať a je preto potrebné sa zamyslieť hlbšie. Aké projekty robí federácia pre rozvoj volejbalu? Ako spolupracuje na týchto projektoch s klubmi? Aké sú spätné väzby prebiehajúcich projektov na kluby, analýzy a následné korekcie v projektoch? Akým spôsobom riadi súťaže v ktorých kluby štartujú a či zodpovedne narába z peniazmi ktoré kluby do svojho súťaženia vkladajú? Vytvára také podmienky v ktorých sa volejbalovým klubom u nás darí? Ak si vážne presvedčený o tom, že toto federácia robí tak sa tu vážne nemáme o čom baviť....

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5607

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Ale ja som tu predsa o tom co pises ty nepisal, ved tu skacete z jednej veci na 2. Projekt ? Aky projekt ? Projekt nestoji peniaze ? Analyzy ? Podmienky v ktorych sa volejbalovym klubom u nas dari ?? Ako to myslis? Ak som to spravne pochopil, stacilo ine rozhodnutie a ziadna MEVZA - HU s VTB by hrali iba extraligu. Take podmienky mas na mysli? Nie vsetky rozhodnutia su spravne, nie som z junackej, porovnavam a sledujem sporty, aktivity zvazov, dianie.....

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5608

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Jasne vidím, že do toho vôbec nevidíš... Federácia je tu v podstate, podľa teba, iba pre repre... Ako na toto ani nepotrebujeme federáciu... Už som to tu napísal inde... Federácia by tu mala byt v prvom rade pre kluby! Chemes či VTB sú iba dva kluby zo Slovenska... Je tu ale množstvo ďalších čo si zaslúžia pozornosť.. Veľa z nich pracuje dobre s mládežou.. Iné pracujú a športujú iba na regionálnych úrovniach... Mnoho z nich ponúka volnočasovú aktivitu ktorou je volejbal. Spolupráca s MŠ SR sa zmohla v podstate iba na projekt midi/mini volejbalu ktorý funguje mimo klubov... Kto napríklad sleduje vývoj členskej základne mládeže? Pozri si tuto stranku: www.minivolejbal.cz/ ... Toto je program ktorý je pre kluby a hlavne pre volejbal!!!!!!

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5609

• Volejbal fans
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Volejbal7 Nehnevaj sa na mňa, ale stále točíš len a len o peniazoch. Jasné, peniaze hýbu svetom, ale ver mi, že keby sa páni z federácie správali inak ku klubom (funkcionárom, hráčom, fanúšikom, rozhodcom), tak by im možno aj ten nedostatok peňazí prepáčili. Keby prišiel milý funkcionár zo SVF na zápas, na MSR, a nedrbal by organizátora za 5 cm, tak by mohli byť celkom pekné vzťahy medzi klubmi a nimi, tu na malom Slovensku. Možno keby nesrali na vlastné VP, možno keby si nevykladali pravidlá podľa seba, možno keby dodržiavali SP, možno keby dodržali svoje slová a sľuby, možno vtedy by sme boli všetci spokojní

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5611

• hejhalllo
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Volejbal 7: Maš pravdu nečitam poriadne príspevky, lebo tvoje príspevky su všetky o tom isto ... o Ničom !!! Končím s tebou konverzáciu .... hh a neviem prečo by som sa mal ukludnit ja som pokojny....

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5617

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
samozrejme, ze koncis....clovek, ktory nevie reagovat a vysvetlit ked sa ho druhy pytat, nema inu moznost,ze hejhallko
Bohuzial, pri tebe treba tocit o tom istom, ale je to zbytocne!
Jasne, ze ide o peniaze a s tym suvisiace veci, vsetko na seba nadvazuje..

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5623

• hejhalllo
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Nie to nieje o tom ked niekto nevie odpovedať konči, ale moj dedo mal jedno krasne porekadlo a ja sa ho snažim držať a znelo: S hlúpym sa neporozprávaš a so smrkatým sa nenaješ ... tak ja sa držím toho prvého a už prosím nereaguj na mňa ty Junák a inak to s tym Junákom som len napísal preto že si to spomenul v inej diskusii ktorú som si pred malou chvílou prečítal... inak prečo by som sa ja mal nechať rozladzovať problémami slovenského volejbalu? Je mi to úplne jedno nech po Halandovej družine ostane aj diera v BA.... Je mi to úplne jedno hlavne že hráme prípravák s Rusmi.... Teším sa na finále extraligy !!!

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5624

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
V poriadku, ked nechces a nevies reagovat, budem ta ignorovat .
Jedno ma zaujima, preco si napisal,ze som hlupy??
Reagoval som na tvoje, focusove a volejfansove prispevky, daval otazky a pytal sa vas na ine moznosti. Odpoved, vsetko je na p......vsetci su na p........

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5630

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Namiesto Singera by mal stáť na čele volleymanagmentu Jozef Orgonáš. Volleymanagment je zodpovedný za marketingové veci.
Československý pohár sa pravdepodobne hrať nebude. Aspoň mužská časť.

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5633

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
toto mi vadí na súčastnosti
Prílohy:

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5646

• hejhalllo
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Volejbal 7: Aby som bol korektný tak som ťa tým nechcel uraziť ani ta nepoznám to bolo len na vysvetlenie prečo nechcem túto debatu dalej rozvájať ak sa ta to dotklo tak prepáč... Nič osobné veď ta ani nepoznám....Ale nič to nemení na tom že neuznávam nič čo si tu napísal lebo si tu nič nenapísal okrem toho že za všetko môžu kluby... Ako to napísal Husár dobre v inej diskusii finálový cmuk A

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5667

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Neurazil, len som chcel vediet na zaklade coho si k tomu dospel.
A trosku ta opravim, nie ze za vsetko mozu kluby, ale za uroven extraligy.

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5670

• hejhalllo
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Volejbal 7: toto je začarovany kruh nemá zmysel diskutovať ... Ja s týmto jednoducho nesúhlasím že iba vyslovene kluby sú zodpovedné za úroveň extraligy a ani nikdy s tým nebudem súhlasiť...