Hejhallo: tazko s tebou komunikovat ked necitas poriadne prispevky. Nenapisal som,ze je vsetko v poriadku, precitaj si este raz moje prispevky.
Tvoj zacoravany kruh je trosku zcestny:
SVF nerobí nič ale úplne nič pre to aby naštartovalo záujem o volejbal (prave to som spominal, robia, pozri si mladeznicke kvalifikacie, europska liga (dodam, ze suhlasim, ze je slabsia ale ak nie svetova, tak radsej nic?),ku vsetkym druzstvam adekvatna priprava (myslis, ze sa to vybavi lusknutim palca a ze to stoji par € ?), tusim aj ME budu s nasimi bratmi - nevedia zo svojich produktov tým pádom zarobiť ani € (nieco vedia a na to vsetko co som pisal, potrebuju este viac...) - nemôžu podporovať kluby (no bohuzial na to nie su peniaze, a ak by aj bolo, kolko bude stacit aby kluby boli spokojne? 10tis.€? pride viac ludi na zapas, bude lepsia uroven extraligy?) - kluby majú problém zháňať sponzorov (to teda maju, jednak vacsina manazerov to nevie (krasny priklad volleyteam, naivita totalneho stupna, sialene plany, obrovske haloo a o3 mesiace koniec!super manazer! dalsi problem spomenuta legislativa, stat ma sport v prdeli,finance,prenosy...atd...)
Sa ukludni a hlavne citaj pozorne!