Klara súhlasím s tebou poďme ku téme - diskusia k listom Luborovi. O.K.
Áno sp by mal byť otvorenou súťažou. Na tomto sa zhodneme všetci tu momentálne diskutujúci.
- Takáto súťaž tu ešte donedávna aj bola - uviedol som vám návod pre neznalých, kde sa k tomu možno dopátrať na webe svf.
- z akého dôvodu bol takýto model zrušený je každému takisto jasné - aj toto tu už bolo naznačené ( nezáujem klubov, aférka extraligistu s prvoligistom bola toho vrchlom)
- kluby sa k vypisovaným súťažiam každoročne vyjadrujú, opýtajte sa známych v extraligových kluboch či áno či nie. ja viem že áno - každoročne. - napr. vykonávacie pokyny súťaží ako aj ich organizácia.
- prečo teda Mr.Pod píše vo svojom liste Luborovi, že zodpovednosť za tzv. totalitku, či diktát klubom v sp, je vedenie svf. podľa toho čo som uviedol, svf riešilo práve hlúpo vzniknutú situáciu, aby ten sp nakoniec nezanikol. a neverím keby ten záujem klubov bol, že by takýto model bol na veky vekov. palanio tu práve by sa mala prejaviť tá priama demokracia, ktorej si zástanca
- predpokladám, že ak by kluby, hlavne z nižšej súťaže, prejavili záujem hrať sp, tak by to aj tí totaliťáci zo svf akceptovali. takúto blbosť by predsa na svf neurobili - išli by sami proti sebe. aj ich predsa musia zaujímať prípadné volebné preferencie. v liste Luborovi som sa ale dočítal, že vinný už je daný, súd by mal byť vynesený a vinnný následne potrestaný. všakže Mr.Pod.
kto ale takúto prípadnú požiadavku klubov dá dokopy? či tu naivne predpokladáme že klub XY napíše list, potom klub ABC atď. možno ale pravdepodbnejšie je že nie. ja nepracujem v žiadnom klube, neviem ale či konono, hugi, palanio áno ... ak áno, prečo to chcete teda riešiť tu na tomto fóre? v dnešnej dobe predsa ak vaše kluby majú záujem hrať sp, tak by nemal byť problém vašu iniciatívu smerovať do vašej klubovej vzájomnej komunikácie. no namiesto toho tu akože plodne diskutujete o tom ako by sp mal vyzerať. preto Klára bola moja otázka položená aj na teba hoc v inej téme(COP) - kto ti tu (vám) na tomto fóre pomôže. jedného vševedka som už ale spomenul, tak sa už nebudem opakovať. takže Klára to že mám na tárajov taký názor aký mám, neznamená že chcem tlmiť tvoju iniciatívu diskutovať . len nerozumiem tomu, ako zaslepene niektorí na tomto fóre fandia nepodloženým nezmyslom aj napr, v listoch luborovi. niektoré som spomenul na začiatku tohto príspevku.
Mr.Pod ďalšia trefa vedľa - prečo to robíš? ekrazitkovi tu sľubuješ to čo si už mal splniť pred rokom. ja si ale trpezlivo počkám

trimem lajnu jako ten Janči

. len tu potom uverejni aj zdroj, z ktorého budeš čerpať podklady k vypracovaniu tej analýzy copiek. sám predsa tvrdíš ako ťažké je overiť si niektoré skutočnosti od tých totaliťákov zo svf. takže predpokladám, že práve TEBE za tvoju činnosť pre nich (svf), ti tie podklady pre TVOJU analýzu určite neposkytnú

ak by bol ale opak pravdou, uverejni mi aj ten zdroj. aby tvoja analýza nebola iba ďaľším mudrovaním o niečom do čoho tak úplne nevidíš. len tu nezačni argumetovať akýmisi prefotenými originálmi - lebo si už vážne budem myslieť že si členom sisky

vieš originál je len jeden preto je originál. a že by si ho práve ty mal k dispozícii - tak tomu ale ozaj neverím
echo