Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Diskusia k Listom Luborovi
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: Diskusia k Listom Luborovi

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 5 mesiacov #6422

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Pozývam pp. Husára a Echa na gratis pobyt koncom júla na Domaši, spojený s návštevou dobrého plážového volejbalu a priateľským pokecom.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 5 mesiacov #6423

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Bude mať vodu?

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 5 mesiacov #6424

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
super prehlad, zabezpecim aj pitnu, plus samzrejme eldorado rýb

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 5 mesiacov #6425

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Klára píšeš o slušnosti? takže debil - či V7. somár - či Mr.Pod ? , vec názoru. Píšeš o rekaciách na píšucich a nie na text? či ja posudzujem nick palania, Mr.Poda, či iných? Ja neviem kto je ten alebo ten. Ja píšem o obsahu... ale to je vecou tvojho názoru. snažíš sa byť zmierlivá? - buď ňou! chceš slušnosť? - buď príkladom! zaujíma ťa či napr. peniaze z poplatkov COP idú na mládež? - tak sa opýtaj na junáckej! Čo čakáš, že kto ti tu okrem vševedúceho Mr.Poda odpovie? Ani on nie - sám tu nakoniec napísal že o vierohodnosti JEHO dohadov sa nemôže presvedčiť. takže o čom chceš diskutovať? o dohadoch ? nikto ti ich predsa neberie. len nečakaj že taký ako ja, bez vierohodnesti ti tu budem pritakávať a chváliť ťa. to že mám na vec iný názor a na balamutov ( výraz hejhalla z humenného ) neznamená že napádam autora. ja polemizujem s napísaným.
Mr.Pod čo to tu stváraš? o akom známom čo tu na jeho osobu niekto útočí tu zas pokazuješ? keď budeš chcieť, tak tu toto fórum zrušíš. bez toho či sa to bude niekomu páčiť alebo nie. ty to ale nespravíš, pretože kde by sa tých pár senzácie chtivých duší, živených podnetnými článkami z ich neznalosti problematiky, mohlo prezentovať ako hlas ľudu proti totalite? tak tu nepíš takéto teatrálne príspevky. ak chceš byť diskusne vecný a konštruktívny, tak už radšej zverejni tú dlho očakávanú anylýzu činnosti cop do môjej zbierky ľudovej tvorivosti-ako som už spomenul. tretí krát ťa vyzývam aby si to čo si iniciatívne prehlásil aj dodržal.
no a môj názor na toto fórum? Klára a Mr.Pod - nerušiť toto fórum!!! - mne na tom určite nezáleží aby bolo zrušené !!!! Klára veď uvažuj, ako inak spoznáme genialitu myšlienok niektorých nenahraditeľných, či neuplatniteľných osobností vo volejbalovom hnutí svf ktorých ...... ich momentálny status - nenapíšem Klára aby som bol slušný
echo

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 4 mesiacov #6426

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Áno píšem o slušnosti k vyjadrovaniu sa názorom iných.Každý má predsa iný uhoľ pohľadu, aj loptu na čiare vidno z každej strany inak.Nemusíme sa tu posielať kade-tade.Tiež ťa je možné poslať na Junácku alebo ostrov alebo inde.O COP ťa najlepšie poinformuje Prokeš www.copvolley.sk/index.php?option=com_co...d=204&Itemid=89. Či niekto, kto môže pomôcť SVK a COP ide do sveta? Keby mi manžel povedal svet alebo TN, čo mu asi odpoviem? A nič alebo TN? Tiež by odpoveď bola z môjho uhla pohľadu : choď zarobiť pre rodinu! Bližšia košeľa ako kabát.A že sa dozvieš čo je na Junáckej? No para vychádza z každého hrnca, aj z tlakového.Ty tiež obídeš závažnejšie veci( z môjho pohľadu) a vypichneš z textu, to čo chceš ty. Na také dačo treba zriadiť novú tému: Hádajme sa, potom tu písať nebudem. Preto sa vráťme k téme, ktorú sa podarilo dokonale obísť : SP. Nakoniec to vyznie tak: a; malo by sa hrať a po b; nemalo. Ak áno: je ten systém dobrý? Navrhni, aj iní prečítam si to v kľude. Len zachovajme formu a slušnosť.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 4 mesiacov #6427

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Echo fakt už by si mohol napísať niečo konkrétne... Vždy vypichneš iba to čo sa ti hodí a odchádzaš od jadra... Poučil si ma o výraze slova „DEMOKRACIA“ a „TOTALITA“... Ok.. Myslím si, že si to celkom vystihol... Ja som ale zástupca ozajstnej demokracie a voláme ju „PRIAMA DEMOKRACIA“ (sk.wikipedia.org/wiki/Priama_demokracia) ... Dúfam, že si nájdeš čas a skúsiš sa nad tým zamyslieť... To kluby sú základnou zložkou a ich názor by mal byť neustále rešpektovaný... Nie iba raz, pri voľbe počas snemu, ale neustále... Kluby by mali vykonávať kontrolu a dohliadať na fungovanie SVF neustále... O dôležitých otázkach (organ. súťaží, mládež, cent. príprava, vekové kategórie, propagácia,...,financie,..) by sa mala viesť neustále otvorená diskusia s následným rešpektovaním väčšinového názoru... Čo je na tomto zlé Echo???

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 4 mesiacov #6428

• ekrazitko
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
No, ale už som čítal od IH aj lepšie veci ako druhý list. Podľa mňa by ten systém nemal byť taký ako teraz. Viem, že v minulosti boli problémy so zápasmi, preto že sa neodohrali. Nech sa do SP prihlásia dobrovoľne družstvá z I. ligy a extraligy. Prihlásia sa napr. všetky extraligové + štyri prvoligové. Ak sa nenastúpi na zápas = sankcie. Je tam dobrovoľnosť, kto na to nemá, nech nehraje. Ale nemyslím, že niektoré prvoligové družstvá na to nemajú. U ženách by si určite rada zahrala aj prvoligová Senica a verím, že tá by to tam zamútila. Pokiaľ ide o to, či sa mal alebo nemal hrať zápas o tretie miesto, podľa mňa nemal, pretože SP sa nemôže porovnávať z bojmi o titul. Zdôrazňuje sa slovo pohár. Niečo ako v tenise. Vypadneš nehráš. Nemyslím, že sa v iných krajinách, či športoch hrajú zápasy o tretie miesto v súťažiach o národný pohár.
Viacerí by sme, ale chceli vedieť ako sa SVF vysporiada(la) s peňažnými pokutami pre odstúpenie slovenského klubu zo všetkých súťaží. Kto ich bude platiť? Koľko? Kedy?
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': palanio

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 4 mesiacov #6429

• hugi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
hrať či nehrať SP vo volejbale...ak bude mať takúto podobu ( ako posledný ročník) tak je to ne-fér voči ostatným klubom...Súťaž o SP by mala mať v prvom rade svoju hodnotu a vážnosť...kto dá tejto súťaži vážnosť a hodnotu?...kluby, SVF, záujem medii, záujem verejnosti...určite všetko vymenované sa podieľa na jeho popularite...hrať z donútenia a k tomu príkazom sa neosvedčilo a preto je momentálne na kluboch aby sa vyjadrili, že či SP hrať chcú za takých a takých podmienok alebo nie...dať kluby dokopy je ťažké, vieme ako to chodí v dnešnej situácii...tu by mala SVF skúmať, zisťovať čo by kluby pritiahlo hrať SP tak, aby jeho dôstojnosť bola korešpondujúca s názvom súťaže...svojím spôsobom je to reklama a prezentácia SR,SVF, klubu ale al hráčov samotných....dajme hlavy dokopy a najdime vymyslíme model hodný pre budúcnosť.....
Môj pracovný navrh:
1. Hrať dlhodobo
2. Výhoda pre kluby z nižších súťaží hrať doma / niekto to tu už prezentoval/
3. Náklady na rozhodcov nech znáša federácia
4. Finačne odmeniť za umiestnenie 1-8 /dotacia na SP /
5. Finále rozdeliť muži - ženy, každé na inom mieste a v iný termín
6. Komunikovať nie mesiac pred súťažou ale skôr, napr. už dnes !!!

ale hlavne si tu nedokazujme, kto ma väčšie...

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 4 mesiacov #6430

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
ekrazitko autor:
No, ale už som čítal od IH aj lepšie veci ako druhý list. Podľa mňa by ten systém nemal byť taký ako teraz. Viem, že v minulosti boli problémy so zápasmi, preto že sa neodohrali. Nech sa do SP prihlásia dobrovoľne družstvá z I. ligy a extraligy.

Ja som chcel len napísať, že to má byť vždy otvroené. Kto chce - hrá. A až do finále (event. semi) JEDNOKOLOVO. nižšia súťaž vždy doma, potom žreb,alebo ako v Davis cupe, raz doma a o rok zase von .....
Nemám páru, kto by v t.r. hral, ale viem, kto všetko nemôže. Debata sa zvrhla na mnou navrhnutý debilný systém, ale pointa listu bola, že Pohár nie je typická pohárová súťaž. Neplní strety lepších so slabšími. Niektoré kontry boli úplne idiotské. Samozrejme ctím iné názory, ale o niektorých musím povedať, že sú na úrovni dvojročného, keď mu vezmú kýbliky v piesku. Všetka česť Humennému za zrejme dobrú akciu, ale mohla by byť aj v Prievidzi a ženy 4x BA by ušetrili. Taliani a ich systém ma vôbec nezaujíma - iba ak cestoviny, event. excelentné dianice.
Ekrazítko, aby boli moje listy čo najlepšie, daj vždy prílohu. Marec bude o vzdelávaní. Marec mesiac knihy. Apríl o víziách a máj o láske. Jún o konci v školách. Školy máme v TN a NT. To sa aj Echo dočká.
Posledná úprava: 11 rokov, 4 mesiacov Autor: husar.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 4 mesiacov #6432

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Klara súhlasím s tebou poďme ku téme - diskusia k listom Luborovi. O.K.
Áno sp by mal byť otvorenou súťažou. Na tomto sa zhodneme všetci tu momentálne diskutujúci.
- Takáto súťaž tu ešte donedávna aj bola - uviedol som vám návod pre neznalých, kde sa k tomu možno dopátrať na webe svf.
- z akého dôvodu bol takýto model zrušený je každému takisto jasné - aj toto tu už bolo naznačené ( nezáujem klubov, aférka extraligistu s prvoligistom bola toho vrchlom)
- kluby sa k vypisovaným súťažiam každoročne vyjadrujú, opýtajte sa známych v extraligových kluboch či áno či nie. ja viem že áno - každoročne. - napr. vykonávacie pokyny súťaží ako aj ich organizácia.
- prečo teda Mr.Pod píše vo svojom liste Luborovi, že zodpovednosť za tzv. totalitku, či diktát klubom v sp, je vedenie svf. podľa toho čo som uviedol, svf riešilo práve hlúpo vzniknutú situáciu, aby ten sp nakoniec nezanikol. a neverím keby ten záujem klubov bol, že by takýto model bol na veky vekov. palanio tu práve by sa mala prejaviť tá priama demokracia, ktorej si zástanca
- predpokladám, že ak by kluby, hlavne z nižšej súťaže, prejavili záujem hrať sp, tak by to aj tí totaliťáci zo svf akceptovali. takúto blbosť by predsa na svf neurobili - išli by sami proti sebe. aj ich predsa musia zaujímať prípadné volebné preferencie. v liste Luborovi som sa ale dočítal, že vinný už je daný, súd by mal byť vynesený a vinnný následne potrestaný. všakže Mr.Pod.
kto ale takúto prípadnú požiadavku klubov dá dokopy? či tu naivne predpokladáme že klub XY napíše list, potom klub ABC atď. možno ale pravdepodbnejšie je že nie. ja nepracujem v žiadnom klube, neviem ale či konono, hugi, palanio áno ... ak áno, prečo to chcete teda riešiť tu na tomto fóre? v dnešnej dobe predsa ak vaše kluby majú záujem hrať sp, tak by nemal byť problém vašu iniciatívu smerovať do vašej klubovej vzájomnej komunikácie. no namiesto toho tu akože plodne diskutujete o tom ako by sp mal vyzerať. preto Klára bola moja otázka položená aj na teba hoc v inej téme(COP) - kto ti tu (vám) na tomto fóre pomôže. jedného vševedka som už ale spomenul, tak sa už nebudem opakovať. takže Klára to že mám na tárajov taký názor aký mám, neznamená že chcem tlmiť tvoju iniciatívu diskutovať . len nerozumiem tomu, ako zaslepene niektorí na tomto fóre fandia nepodloženým nezmyslom aj napr, v listoch luborovi. niektoré som spomenul na začiatku tohto príspevku.
Mr.Pod ďalšia trefa vedľa - prečo to robíš? ekrazitkovi tu sľubuješ to čo si už mal splniť pred rokom. ja si ale trpezlivo počkám trimem lajnu jako ten Janči . len tu potom uverejni aj zdroj, z ktorého budeš čerpať podklady k vypracovaniu tej analýzy copiek. sám predsa tvrdíš ako ťažké je overiť si niektoré skutočnosti od tých totaliťákov zo svf. takže predpokladám, že práve TEBE za tvoju činnosť pre nich (svf), ti tie podklady pre TVOJU analýzu určite neposkytnú ak by bol ale opak pravdou, uverejni mi aj ten zdroj. aby tvoja analýza nebola iba ďaľším mudrovaním o niečom do čoho tak úplne nevidíš. len tu nezačni argumetovať akýmisi prefotenými originálmi - lebo si už vážne budem myslieť že si členom sisky vieš originál je len jeden preto je originál. a že by si ho práve ty mal k dispozícii - tak tomu ale ozaj neverím
echo

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 4 mesiacov #6433

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Mr. Echo,
v podstate si cením, čo píšeš, je vidieť, že máš k volejbalu vzťah a rozumieš mu. Ale váž si aj ľudí, včítane Mr. Pod ako ho nazývaš a nenazývaj iných včítane možno aj mňa Tárajmi a Vševedkami. Nevieš s kým rozprávaš! Si možno ešte mladý a šedivá mozgová hmota sa ti ešte stále len vyvíja .. ale prepáč, ani som tak nechcel. Vieš, stupienok, z ktorého sa ty odrážaš vyššie, musel tiež niekto postaviť, neviem, či si to ty uvedomuješ. Asi nie si ešte majster sveta a neviem, čo si už dokázal. P. Husár má zatiaľ určite vyššie členky ako ty kolená, prepáč.Je mi ľúto, že si nezareagoval na môj podnet. No,ale asi nečítaš, alebo podceňuješ. Škoda, p. Husár zareagoval.
P-S.: Daj TČ.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 4 mesiacov #6434

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
ale číta... len si vyberá to čo sa mu hodí... takzvane vŕta... a pochybujem silne o tom, ze sa tomu rozumie...

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 4 mesiacov #6435

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
palanio: ty sa tomu rozumies ?

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 4 mesiacov #6436

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
samozrejme! pracujem v tejto sfere...

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 4 mesiacov #6437

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
aha, tak prepac, ze z tvojich prispevkov mi to az take samozrejme neprislo.