konono, máš pravdu. neviem kto ste a s kým mám tú česť. podobne ale nepoznáš ani ty mňa. na rozdiel od nás dvoch reaugujem výhradne len na vaše pisateľské výtvory. takže ozaj neviem posúdiť kto má koľko mozgovej hmoty čo nie je mojim cieľom. dokonca ani neviem koho členky a kolená sa kde nachádzajú. moje členky sú zhruba v siedmich cm na zemou. podľa toho taktiež patrím do kategórie štandardu.
ja ale predpokladám, že sme na tom rovnako - matka príroda nerobí v tejto veci rozdiely

našťastie.
no tárajko podáva a píše len na základe JEHO dohadov a osobných logických uzáverov, čo napokon objektívne nemusí byť pravda.
konono uveríš tomu, že keď ti poviem ako v klube z hornej dolnej jeho prezident klubu urobil tunel, oklamal trénera .... ak si naivný tak určite áno a okamžite. ak ten prezident bude tvojim nepriateľom tak taktiež áno. v prípadoch Mr.Pod-a je práve toto tá filozofia - ak nás nemá čo spájať tak si nájdime spoločného nepriateľa a spoločných tém si vytoríme koľko len chceme. V prípade Mr.Poda mi v jeho podnetných článkoch stále absentuje dokladovateľnosť jeho tvrdení. Nie je ti divné, že on ktorý sa na úrovni svf nepohybuje už niekoľko rokov, disponuje zaručene správnymi informáciami, názormi a pod. Mne teda áno. Veď tí totaliťáci na svf sú tí poslední čo by práve jemu zverili nejakú pre nich diskreditujúcu informáciu - ak taká vôbec existuje. No vy ste tu neustále v úžase čo všetko sa z jeho článkov dozviete. Nepochopiteľné. On vám trepne, že červená nie je červená lebo on to vidí na zeleno a mnohí sa tu z toho idete zblázniť a vôbec sa nepsýtate či náhodou nie je farboslepý. ja sa ho to spýtam a za farboslepého považujete mňa. Prosím je to váš pohľad. Je fakt zaujímavé, že nikoho ale nazaujíma vierohodnosť jeho tvrdení.
Palanio, na to aby som pochopil či niekto z vás tára alebo nie, nepotrebujem byť volejbalovým odborníkom. na to aby som reagoval na vaše názory stačí byť len pozorný a vnímať aj iné zdroje informácií ako len tie vaše.
Mr. Pod dokázal asi podľa vás veľa. neberiem vám to - poznáte sa

no ja som momentálne poukázal na to ako môže niekto kritizovať iného manažéra, keď sám ako manažér fatálne zlyhal... ale ani toto vám nič nehovorí.
k volejbalu - no za každého trénera by mali hovoriť výsledky. Mr.Pod (Husár) je kto? predstavte mi ho Palanio a Konono - máte pravdu, skutočne ho nepoznám. NEURÁŽAM - len konštatujem. Zatiaľ som sa o ňom z oblasti vrcholového volejbalu dozvedel iba ako o 1.reprezentačnom trénerovi slovenska - výsledky? podľa vašej filozofie hodnotenia iných - neschopný tréner.
echo