môj konono, až teraz som pochopil tvoj pozdrav

. a ja som to najskôr čítal ako vpravo hlaď!

až v tomto príspevku som spoznal na koho ty narážaš. fúha. no je možné, že prievidzi pomohol sládeček ako uvádzaš. ale ak si si nie istý, tak skús skontaktovať dotyčného - hiadlovského, alebo sládečka
ale k veci môj konono - z kuchyne svf by si chcel vedieť čo? buď konkrétny. na akú otázku by som ti ja mohol podľa teba vedieť odpovedať? ja sa nemôžem dočkať tvojich odpovedí na moje otázky. a ty namiesto odpovedí na mňa útočíš. zvláštna forma diskusie. ak tu vôbec o diskusiu ide. preto stále nedokážem ale pochopiť demokratov ako si napr. aj ty konono, ako ich dokážu rozhodiť priame otázky, ktoré majú v ich podstate jednoduchú odpoveď. hryzieš, prskáš, kopeš dookola, hľadáš triedneho nepriateľa, zvláštne, veľmi zvláštne. ale kľud konono, len kľud.
môj konono takže by si ma rád poučil o sugestívnosti, o manipulatívnosti? rozvíjaj teda tvoje teórie a môžeš v téme sugestívnosti a manipulatívnosti použiť mnoho podnetných článkov z tohto fóra.
Mr.Pod nechce sa mi prepínať medzi témami takže píšem tu.
No dospelo to do stavu kedy sa echom zaoberať nebudeš, o.k. nikdy som to tu ani nežiadal - teda aby si sa ty mnou zaoberal. ja som tu reagoval na témy, ktoré jednoducho nechcete rozoberať pokým tu niekto veci vidí inak - jedinou odpoveďou je však okamžitý protiútok. vieš ja len očakávam, že svoje tvrdenia aj podporíš niečim vierohodným. napr. je to tak, lebo toto mám od člena správnej rady svf a pod. vychrlil si tu ale na mňa niekoľko oporúčaní na členov sfv či pána ..(zabudol som meno) práve to je to na čo narážam a je tu okamžite obrovská neovozita. ( s fivb o.k , ale si si istý že zahraničnú jazdu nejakého činovníka by mala schvaľovať konferencia? - už nečakám odpoveď) ak by niekto tu napísal, svf spreneverila činnosťou xyz eur v období wyx a priložíš k tomuto tvrdeniu to čo si mám údajne ja zistiť - budem ti tlieskať. no to čo by si mal preukázať ty, riešiš spôsobom - ak neveríte zavolajte si, zistite si tam a tam. ale ak neveríte tak

zvláštne.
echo