Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Diskusia k Listom Luborovi
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: Diskusia k Listom Luborovi

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 10 mesiacov #6708

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Chyba je aj napr. vo VP

7.2.: Dohrávanie stretnutia je možné :

a) z dôvodu účasti členov družstva na reprezentačných podujatiach. Súhlas musí udeliť SK SVF. Stretnutie musí byť odohrané maximálne do 6 dní od pôvodného termínu. Dohrávanie z tohto dôvodu je bez poplatku.
b) vo výnimočných prípadoch zo zdravotných dôvodov (mimo prípadov zákazu športových akcií vyhláseného hygienikom). Za dohrávanie z týchto výnimočných dôvodov platí žiadateľ poplatok 166.-€ a o termíne dohrania stretnutia rozhodne SK SVF na základe vopred doložených zdravotných dokumentov, ktoré má SK SVF si právo overiť. Za relevantný dokument bude SK SVF považovať výhradne doklad o práceneschopnosti, alebo výmenný poukaz lekára, na ktorom bude uvedená diagnóza a predpokladaná doba neschopnosti výkonu športovej činnosti.
Hráč/ka, ktorý/á predloží takýto doklad, nesmie po dobu neschopnosti výkonu športovej činnosti nastúpiť ani v žiadnej inej zo súťaží. V opačnom prípade sa bude jeho štart považovať za neoprávnený.
c) sobotné stretnutia v EM / EZ v nedeľu počas toho istého víkendu. Pri zmene termínu sa postupuje v súlade s ustanovením 7.4. Odporúča sa využiť aj 7.1. e)

na uvedene nikto nema a ani nemoze mat narok! uz vobec nie SVF!!!

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 10 mesiacov #6709

• zvedavec1
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
... no keď sa včas ohlásite, prečo by sme nedali napr. Demänovku! ...

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 8 mesiacov #6724

• Mastrangelo
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
klasika... ujo H. spomina nestasnika Saba a v sufliku celkom umyselne nechal Ogurcaka, Kmeta, Bencza, Januseka, Skladaneho, Vlka a neviem este koho. Kazdy z tychto hracov odviedol kus pre SVK repre. Ale mna tesi aj to, ze mame, alebo sme mali M. Nemca, Kohuta, Sopka aj Divisa, aj ked trapne zduchol. Mne ide o volejbal, ujovi H. o to, aby kritizoval aj nekritizovatelne na SVF. Mna nesere SVF, mna sere, ze nemozem chodit v BA na muzsky volejbal. Ujo H. mal mal v rukach, ale sa na to vyskaslal, predal znacku VKP a pise listy. To je jeho kazodenna napln, s tym kazdy vecer zaspava. Mozno raz dostane aj Oscara.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 8 mesiacov #6725

• Mastrangelo
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
a zabudol som dodat, ze ta varka hracov O, K, B, J, S, V atd. posobila v tom strasnom systeme Trencina. Mimochodom COP v minulej sezone vyhral ak som dobre pozeral 14 zapasov skoncil siesty. A este otazka. WHO IS NOVOTA???

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 8 mesiacov #6726

• hugi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Mastrangelo autor:
klasika... ujo H. spomina nestasnika Saba a v sufliku celkom umyselne nechal Ogurcaka, Kmeta, Bencza, Januseka, Skladaneho, Vlka a neviem este koho. Kazdy z tychto hracov odviedol kus pre SVK repre. Ale mna tesi aj to, ze mame, alebo sme mali M. Nemca, Kohuta, Sopka aj Divisa, aj ked trapne zduchol. Mne ide o volejbal, ujovi H. o to, aby kritizoval aj nekritizovatelne na SVF. Mna nesere SVF, mna sere, ze nemozem chodit v BA na muzsky volejbal. Ujo H. mal mal v rukach, ale sa na to vyskaslal, predal znacku VKP a pise listy. To je jeho kazodenna napln, s tym kazdy vecer zaspava. Mozno raz dostane aj Oscara.

prosím nestrieľaj od pásu, Sopko nikdy v Trenčíne nebol a ak nevieš tak na kvalifikácii ktorá sa konala v Prešove ho vtedajší Tréner Hiadlovský nepostavil ani na jediný zápas na pár lôpt pred domácim obecenstvom s oddôvodnením, že je nejak málo komunikatívny...pravda bola, že Prešov ho nechcel pustiť do Trenčína a tak nehral...ale Prešov to v tom čase urobil pre samotného Sopka veľmi dobre....takže asi tak...toť vsjo....

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 8 mesiacov #6727

• Mastrangelo
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
ja som nenapisal, ze Sopko bol v TN....

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 8 mesiacov #6731

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Neviem aké reprezentantky vyšli v minulých rokoch z tohto projektu, či naozaj 11 rokov nikto. Kto sa ráta, že je odchovanec? Podľa čoho? Kto strávil koľko rokov v materskom či inom klube? Z momentálnej repre žien v tomto projekte boli Salanciová, Nikmonová, Drobňáková, Stankovianska, myslím že i Valachová,chvíľu aj Smataníková a Radosová.Máloktorá maturantka ide hneď k seniorkám.
Stanovený zámer na výchovu reprezentantov a ligových hráčov v týchto strediskách bol cieľom tohto projektu. Každý si môže dať odpoveď sám, nakoľko sa toto darí plniť.Úspešné kvalifikácie, ktoré majú byť meradlom práce hráčov, trénerov a celého projektu, môžme rátať na prstoch.Potrebnej analýzy sa nikto nikdy nedočká. Asi to nik nemá v popise práce. Chýba tam akákoľvek kontrola. Škoda. Asi je to zámer.
Dievčatá ale kritizovať či majú pukačky je hlúposť. Nech majú. Však aj ostatné v iných kluboch nosia hocičo: čelenky, sponky, 5 gumičiek, aj šatky. Ak im to prispieva k duševnej pohode, tak aj nalakované nechty. Nie sú jediné. Iná vec je ich herné napredovanie či obezita, ktorá im v tom môže brániť.Ale ak budú hrať ako Havlíčková poprípade Vanžurová či Smutná, tak nech majú aj nadváhu.
Pre celý volejbal a jeho napredovanie je len na škodu, že nefunguje komunikácia federácie s klubmi, trénermi.V žiadnom prípade sa nepohneme dopredu. Aj naďalej bude SVK radšej usporadúvať kadejaké kvalifikácie aby sa zúčastnili hráči z pozície domácich. Naposledy juniori na ME.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 8 mesiacov #6732

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Mastrangelo ide ti o volejbal? Fakt si s týmto stavom spokojný? Veď ak má niečo fungovať správne tak to bude iba vtedy ak sa na tom budú stále vychytávať muchy. Ja osobne nesúhlasím s tým, že extraligové družstvá by sa mali nechať bez zásahu a to z nasledovného dôvodu. V súčasnom systéme to funguje takto. Napríklad klub má v družstve žiakov 2-3 šikovných žiakov. Idú do TN. O rok má ten istý klub 1 žiaka a ide do TN. Na rok idú ďalší 3-ja... Zamyslel sa niekto čo to s tým klubom dorobí? Netreba sa iba pýtať tých čo išli do TN. Treba sa opýtať trénera čo ich viedol, ale hlavne spoluhráčov a kamarátov čo s mini športovali. Už nešportujú, lebo pochopili ako to chodí. Družstvo sa rozbilo a čo to ostalo pochopilo, že sila družstva sa stratila. Tušenie, že namiesto výhier budú nasledovať prehry mnohých odradí. Toto nemôžu znášať iba malé kluby! Ak má COP fungovať správne tak iba vtedy ak tam budú všetci. Teda aj hráči z klubov ako VKP či Humenné... Alebo? Ak tu bude 100 klubov a z každého ročníka vylezie spolu každý rok 200 žiakov a z nich sa vyberie 10 do COP tak je malá pravdepodobnosť, že z jedného klubu odíde za 4-5 rokov 8 chalanov! Potom by to možno mohlo fungovať tak ako to je nastavené teraz. Situácia je ale iná. Iba 15 klubov postavilo do súťaží svojich žiakov! Mastrangelo toto je volejbalová budúcnosť na Slovensku! Z 15 klubov je zruba polovica z extraligy. Ostane teda 7-8 dodávateľov hráčov do TN! Toto je fakt hlúposť a nezmyslel. Takto to fungovať nikdy nebude dobre. Mastrangelo ak tomuto neveríš tak pozri na stránky federácie. Kto si ty Mastrangelo?

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 8 mesiacov #6734

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Milá Klára, ak diaľkárka na OH skočí v sektore s vetrom maximálne 5 metrov, resp. má tri prešľapy a na lýtku vytetovaného Fica, vo vlasoch kilo pukín, šatku a nechty po zem, tak je trápna. "pukiny" ma vytočili na jednej kvalifikácii dievčat v Leviciach. Mali "iba" pukiny. Nič viac. Zaujali iba pukinami. Iba pukinami. Andrej Kravárik sa raz rozhodol hrať v PKO so šatkou, ktorú dostal od milej. Dodnes má z výkonu určite nočnú moru. Donedávna boli aj tí naší čírovití potetovaní Huróni medzi šestnástkami trápni. Teraz nie sú.

Snáď ma chápete.

teta, pani, slečna Klára. viete veľa. neurobíme anonymný rozhovor s fanúšičkou volejbalu ?

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 8 mesiacov #6735

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Chápem, mňa tiež vytáča keď po dlhej príprave si naša diaľkárka-dvojička skočí 3 neúspešné pokusy a porúča sa domov s tým ako sa ide pripravovať na ďalšie vrcholné podujatie.Ale k tým našim babám slovenským.Predtým odtiaľ dlho nič nevyšlo, potom tá naša úspešná juniorka (92/93) a teraz bude tiež dlho nič. Nie je to žiadny výber ale nábor, bez nejakých solídnych parametrov ,obratnosti a zdatnosti.Avšak na ŠG sa ešte vždy môžu dať na atletiku - vrh guľou.A u chlapcov detto.Ťažkí machri- reprezentanti, ale určite nie všetci. Nemožno nikoho hádzať do jedného vreca a zovšeobecňovať. A nejaký úspech?Už bolo o COP písané dosť aj predtým.Ale nedalo mi nespomenúť aspoň tie, v predošlom príspevku menované.
Celkovo upadá hráčska základňa detí. TO JE PROBLÉM!!! Kde sú tie časy športových krúžkov na školách. V kluboch ak majú 40 detí na žiacke kategórie tak je to veľa. Ako je možné že v Čechách ich majú 100?Potom je naozaj problém ak stredisko si hotových hráčov vezme z klubov. Preto by do toho mali čo hovoriť samotné kluby a nastaviť tak, aby to bolo na prospech volejbalu. A tu je otázka :je vedenie pre kluby alebo kluby pre vedenie? Kto koho potrebuje viac? Futsalisti si plánujú vytvoriť nový zväz a starý ponechať len Bratislave.
A ja som taká obyčajná, neviem čo by vás zaujímalo pre rozhovor so mnou, ešte by sme tu niekomu zdvihli mandle ( či adrenalín)?

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 8 mesiacov #6736

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
u dievcat je to 100x lepsie ako u chlapcov... na vyber pride tych 70 - 80 dievcat... normalne testovanie, HČJ a je z coho vyberat... ale do COP pojde z tych vybranych tak 2-3 hracky... Blava si mysli, ze ma patent na volejbal a zatial ju asi o tom nikto nepresvedcil... uplna sranda to musi byt u chlapcov.. asi sa pojdem pozriet..

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 8 mesiacov #6738

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Možno neveríte, ale niekde je to tak, kto príde je aj vybratý a aj sa s ním začne pracovať, hlavne že chce. A ešte sa jej povie : doveď aj kamarátky.. nemáš sestru? Väčšie mestá to majú určite jednoduchšie, napriek tomu napr. aká je Blava veľká v Slávii Bratislavčanku môžte hľadať lupou. Potom tréner povie, že výsledok je práca s mládežou a ocenená hráčka - napr.v kadetkách Doluda, je tam pol roka aj s cestou z Košíc...a podobne.Aj ja by som rada videla ten výber, ale ešte radšej nápravu tohto systému.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 8 mesiacov #6739

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Klara autor:
Chápem, mňa tiež vytáča keď po dlhej príprave si naša diaľkárka-dvojička skočí 3 neúspešné pokusy a porúča sa domov s tým ako sa ide pripravovať na ďalšie vrcholné podujatie.Ale k tým našim babám slovenským.Predtým odtiaľ dlho nič nevyšlo, potom tá naša úspešná juniorka (92/93) a teraz bude tiež dlho nič. Nie je to žiadny výber ale nábor, bez nejakých solídnych parametrov ,obratnosti a zdatnosti.Avšak na ŠG sa ešte vždy môžu dať na atletiku - vrh guľou.A u chlapcov detto.Ťažkí machri- reprezentanti, ale určite nie všetci. Nemožno nikoho hádzať do jedného vreca a zovšeobecňovať. A nejaký úspech?Už bolo o COP písané dosť aj predtým.Ale nedalo mi nespomenúť aspoň tie, v predošlom príspevku menované.
Celkovo upadá hráčska základňa detí. TO JE PROBLÉM!!! Kde sú tie časy športových krúžkov na školách. V kluboch ak majú 40 detí na žiacke kategórie tak je to veľa. Ako je možné že v Čechách ich majú 100?Potom je naozaj problém ak stredisko si hotových hráčov vezme z klubov. Preto by do toho mali čo hovoriť samotné kluby a nastaviť tak, aby to bolo na prospech volejbalu. A tu je otázka :je vedenie pre kluby alebo kluby pre vedenie? Kto koho potrebuje viac? Futsalisti si plánujú vytvoriť nový zväz a starý ponechať len Bratislave.
A ja som taká obyčajná, neviem čo by vás zaujímalo pre rozhovor so mnou, ešte by sme tu niekomu zdvihli mandle ( či adrenalín)?
Milá obyčajná Klára, len pekne pošlite na adresu Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. na Vás kontakt, lebo budem ešte dva tri roky hádať.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 8 mesiacov #6740

• ekrazitko
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Oktobrove listy sa vam podarili. Vystihli ste podstatu veci.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 8 mesiacov #6741

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
inak viete kolko ziakov v rocniku 2001/2002 je na supiskach nasich ziackych druzstiev? musel som to nakoniec odhadnut na 60 ziakov nakolko som sa nejako nemohol dopatrat k supiske MVK Zilina... takze v dalsom kadetskom rocniku bude mat repre zakladnu v 60 hracoch! myslim si, ze toto hovori za vsetko... inak z toho 1/3 tvoria hraci z Humenneho... a teraz nech mi niekto napise co si z toho vyberie COP? toto je cista KATASTROFA!!!