Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

uplatok
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: uplatok

Re: uplatok 10 rokov, 7 mesiacov #6779

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
S Mastrangelom ani nebudem debatovať. Som zvedavý ako by sa tento "národovec" zachoval na mieste Diviša(samozrejme by musel dokázať to, čo dokázal Diviš, odhliadnúc od toho, že aj D.má nárok na nejaký súkromný život). Volejbal 7, vážne si myslíš, že celú volejbalovú výchovu Diviša niekde v Žiline (tréner, hala, lekár, masér,rozhodca, zapisovateľ,cestovné... kurifajka) hradila SVF??? Vieš, ak by neboli rôzni dobrí ujovia (nielen v Žiline),ktorí sa zaslúžili o jeho športový rast (a nielen jeho) a ktorí pracovali bez nároku na objektívne ohodnotenie ich práce, nebolo by žiadneho Diviša a nebolo by žiadnych výpalnikov (a možno - nech mi vrchnosť odpustí),nebola by už ani žiadna SVF.

Re: uplatok 10 rokov, 7 mesiacov #6780

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Tusim si ma nepochopil, myslel som jeho rast v repre kategoriach..mladeznicke..dorast,junior..Samozrejme klub ma tiez
podiel(velky) ale ver, ze keby nerastol a nepostupoval v repre
kategoriach, nenapredoval by a ani tak nerastol...ani cena

Re: uplatok 10 rokov, 7 mesiacov #6781

• Mastrangelo
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
To, ze odisiel za prachmi sa pochopit da. Urobila by to vacsina na jeho mieste. Ide o sposob akym to spravil. Ak si sledoval a cital udalosti, tak to tusim zahlasil pred kvalifikaciou o postup na MS. Odpalil cely tim, zmaril sancu a velku, postupit prvykrat na MS. Divis je skvely hrac, ale clovek bez charakteru. Toto by si Kmet, ci Kohut nedovolili, keby na to malo nadej, pretoze su ine charaktery....Mal zabojovat o postup na MS a potom to rozbalit.
  • Strana:
  • 1
  • 2