Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Nikto nechce diskutovať???

Nikto nechce diskutovať??? 18 rokov, 5 mesiacov #146

• Peter
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Čo sme to za volejbalisti ?? kecáme len pri pive??? prečo to tu nerozbalíme??? :

Re: Nikto nechce diskutovať??? 18 rokov, 5 mesiacov #156

• pystik
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
No tak kecajme!

Ja by som chcel pokecať o tom ako založiť volejbalový klub. Je nás viac čo by sme na to mali chuť, založiť ženský volejbalový klub... Máme názov, navrhnuté logo a webstránku, pozisťovaných dodávateľov lôpt, dresov, telocvične, vypracovaný rozpočet, aké také stanovy na založenie OZ. Takže chuť a nadšenie by bolo, ale máme aj svoje povinnosti a trochu sa to naťahuje a veľmi by nám bodli nejaké typy na začiatok, ako napríklad kde a ako bojovať o nejaké dotácie (nemám na mysli sponzorov), aké tlačivá povyplňovať, kde sa prihlásiť atď atď... proste nejaké tipy. A upozorňujem, že toto je súkromná aktivita pár nadšencov, nefungujeme pod záštitou žiadnej školy ani inej organizácie a ani to nemáme v pláne.

Re: Nikto nechce diskutovať??? 18 rokov, 4 mesiacov #184

• Sofron
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
no to je pekna predstava...myslim,ze sa bude plnit tazko...ale predsa vasmu klubu drzim palce...ak mozes daj sem tvoju webstranku aby sme sa mohli informovat..pripadne mi ju napis do sukromnej spravy...dost ma to zaujima...thx

Re: Nikto nechce diskutovať??? 18 rokov, 4 mesiacov #199

• sklenka
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Ako a kde zohnať peniaze? To sa mi zdá, že je tajomstvo každého klubu, aby mu druhé neodjedli.

Dve percentá z daní právnických a fyzických osôb.
Organizácia musela vzniknúť v roku 2006 a skôr, aby sa mohla v tomto roku registrovať do Zoznamu prijímateľov (teda organizácie, ktoré vznikli v roku 2007 ešte nemôžu byť zapísané do Zoznamu prijímateľov 2%).
Štatutárny zástupca MVO alebo ním splnomocnená osoba pri registrácii ktorémukoľvek notárovi predloží:

1.      rozhodnutie o registrácii, t.j. o založení organizácie s právnou subjektivitou, vrátane potvrdenia o pridelení IČO

2.      Stanovy, Štatút alebo iný dokument, ktorým sa organizácia riadi a z ktorého je zrejmý predmet činnosti organizácie

3.      potvrdenie od Sociálnej poisťovne nie staršie ako 30 dní o tom, že daná MVO nemá nedoplatok na poistnom na nemocenské poistenie, na poistnom na dôchodkové zabezpečenie a na poistení v nezamestnanosti (vzor potvrdenia nájdete tu)

4.      potvrdenie od príslušnej zdravotnej poisťovne nie staršie ako 30 dní o tom, že MVO nemá nedoplatok na poistnom na zdravotné postenie, a to od tej poisťovne, kde sú zamestnanci MVO poistení. Ak sú niektorí zamestnanci poistení u jednej a niektorí zamestnanci u inej zdravotnej poisťovne, je potrebné získať potvrdenie u oboch poisťovní (vzor potvrdenia nájdete tu). Ak MVO nemá zamestnancov, toto konkrétne potvrdenie nepredkladá.

5.      potvrdenie banky o vedení účtu danej MVO, na ktorý má byť podiel 2 % z dane poukázaný. Predloženie výpisu z účtu nepostačuje.

REGISTRÁCIU JE POTREBNÉ OPAKOVAŤ KAŽDOROČNE !

bez ohľadu na to, či organizácia už bola, alebo nebola v predchádzajúcich rokoch zaradená v Zozname prijímateľov.

Ďalšie registrácie sa budú vykonávať od 1.9.2007 do 15.12.2007 u ktoréhokoľvek notára.

Potrebné tlačivá nájdeš v sekcií DOKUMENTY na tomto webe.

Ďalšia možnosť je Mestský úrad - každé mesto obec má svoje pravidlá prerozdelenia finančných prostriedkov.

Treba skúsiť aj VÚC - prostredníctvom rôznych projektov. Je potrebné pozorne sledovať na čo sa momentálne preferuje prerozdelenie. Vždy je to účelove viazané, ale dá sa aj tam šklbnúť koruna. Ja to sledujem na internetovej stránke Žilinského VÚC.

Financie z Ministerstva školstva - rozdeľuje SVF na základe získania bodov. Treba mať uzatvorenú zmluvu na CTM, ŠŠS, ŠT, ŠSZČ, a ak sa dostanete bodovo mezi najlepších máte možnosť získať financie aj takto.

Ak má niekto ešte nápad, kde a ako a nebojí sa, že mu odjeme nech napíše sem.
Posledná úprava: 18 rokov, 4 mesiacov Autor: strapac.

Re: Nikto nechce diskutovať??? 18 rokov, 4 mesiacov #204

• Sofron
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
no neviem ci to sem sklenka napisal lebo sa mi to nechcelo cele citat,ale ak si chces zohnat peniaze jednoznacne potrebujes viac kvalitnych sponzorov...chod sa popytat za skusku nic nedas...

Re: Nikto nechce diskutovať??? 18 rokov, 4 mesiacov #230

• Korso
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
hmmm...tie moznosti s VUC resp. Obecnym ci Mestskym Uradom mozem len potvrdit...

Re: Nikto nechce diskutovať??? 18 rokov, 4 mesiacov #231

• lilinka606
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
no to je inac super ze sa len tak zakladaju kluby....ved volejbal je na Slovensku velmi malo praktizovany v porovnani napriklad s futbalom alebo hokejom..zelam vela stastia pri zakladani klubu!!!!

Re: Nikto nechce diskutovať??? 18 rokov, 4 mesiacov #232

• kozlik
  • ( Administrátor )
  • Administrator
ja by som privitala, keby sa pystik znovu ozval a dal vediet, ako pokrocil vo vybavovani a papierovani a zhanani penazi, nech maju ostatni zaujemci o zakladanie klubov predstavu, co vsetko to obnasa... 

Re: Nikto nechce diskutovať??? 18 rokov, 4 mesiacov #233

• Korso
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
hmmm, ak chcete a bol by o to zaujem, rad pokeciam s ludmi u nas v ISkre ako zakladali Klub po pade Petrochemy...
len tak informacne...Sme zalozeny ako Obcianske zdruzenie. Co sa tyka hracov, mali sme to stastie dostat prepis supisky SK Petrochema (resp. co z nej zostalo), mozno to bolo v tom ohlade jednoduchsie.Samozrejme, ze velkym plusom boli ludia, co sa do organizacie klubu vyznaju, a kopec nadsencov..a potom uz len poctiva nahanacka za peniazmi, hladanie a vyuzivanie moznosti...len tak informacne co sa tyka rozpoctu, priemerny prvoligovy klub s jednym muzskym a jednym kadetskym druzstvom + ziacka pripravka vyjde bez naroku na profesionalizmus na ca. 300.000SKK. (naklady Hala, Cestovanie, Vystroj, Spravne Poplatky -- mimochodom clenske poplatky za hracov od zväzu este stale neboli vratene---)...ak vas este nieco napadne resp. premoze vas zvedavost, kontakt na mna je v profile...

Re: Nikto nechce diskutovať??? 18 rokov, 4 mesiacov #234

• Korso
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
jaaaaaaaaaaj ozaj...pri nakladoch som zabudol na rozhodcov : nemala polozka >

Re: Nikto nechce diskutovať??? 17 rokov, 8 mesiacov #678

• DominoVT
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Tiez by ma zaujimala , ze ako to nakonec dopadlo

Re: Volejbal v PRESOVE 17 rokov #1272

• ewcaa
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Stwe ma ze w PRESOVE  kaslu na diewcata...ci uz je to volejbal ci hadzana  alebo basket..
Tolko dievcat tu je co by aj hralo volejbal,no  jednak zewraj neisu peniaze a ze nieje trener.. 
MOJ nazor je,ze ak by niekto cel,tak by si cas na to nasiel.. 
Presov prichadza o wela.. 
Presovcanky nemame inu moznost tak hrame za ine kluby a nie nase mesto..  Je to smutne no je to realita..  Aky mate na to nazor??

Re: Nikto nechce diskutovať??? 17 rokov #1273

• adfgh
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
ewcaa no vsak povec tatkovi nech si spravi trenersku licenciu a nech zalozi klub a nevyplakavaj tu vies v kolkych mestach sa nehra zensky volejbal a pritom by to chcelo moc ludi. vsak skus nieco pre to spravit

Re: Nikto nechce diskutovať??? 17 rokov #1274

• ewcaa
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
pre:adfgh Ja volejbal hram  za ine mesto.. 
Co s tym ma moj foter?? 
On trenerom uz je no nie wolejbalu...  Mne je len luto,pretoze plno diewcat co vo PO poznam tak by hralo

Re: Nikto nechce diskutovať??? 17 rokov #1275

• adfgh
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
to bol len prikladja som to myslel tak ze co pre to robis aby tie dievcata mohli hrat stavim sa ze nic len sa stazujes
  • Strana:
  • 1
  • 2