Piffo: Ano cítim sa byt povolaný kritizovať výkon rozhodcu, pretože som fanúšik volajbalu a ako takému mi je to odpustene!!! Absolútne súhlasim s tým ze tréneri, hraci, funkcionari by nemali vykony rozhodcov komentovať lebo su priamimi ucastnikmi konfrontácie... Túto "výsadu" by mali prebrať média !!! kedze mediálny priestor o volejbale na slovensku je minimálny preto to robia iba fanúškovia a ludia ktrori volejbalom ziju!!! Este raz ti prízvukujem ze nemam rozhodcovske ambicie a preto nebudem reagovať na to co by bolo keby som sa postavil na empire ja

Porovnavat hracov z rozhodcami sa mi zda ako nie najstastnejsi priklad, to je podobne ako by si porovnaval jablka s hruskami !!! JA tvrdim to ze ked rozhodca v zapase 3x zmeni rozhodnutie ciaroveho rozhodcu, a nerozumie si ani s druhym rozhodcom pod sietou, nevidi cca 2 preslapy na podani (o preslapoch spoza utocnej ciary sa nebavim), par (neviem uz kolko ale dost) autov nevidi a naopak dobre lopty vytahuje do autu a navyse sa necha vtiahnut do nezmyselnych diskusii s hracmi... A nesmiem zabudnut ani na "basketbalové" a "hádzanárske" udery od nahrávačov a útočiacich hráčov!!!Ak toto vsetko prehliadne, tak su iba dve moznosti:
1. Neni na tom dobre s ocami a teoriou (pravidla volejbalu)-
PRETO BY MAL ZVAZIT SVOJE DALSIE POSOBENIE AKO ROZHODCA
2. Je zaujaty proti niektorej zo zucastnenych stran (v tomto pripade by som to netvrdil lebo rozhoca zmetkoval a "karal" aj domacich aj puchovcanov tak zhruba 50:50.
Podskrtane-spocitane
[color=red][/color]
b]TO CO SOM VIDEL V HE V SPOMINANOM ZAPASE SA NEDA HODNOTIT INAK AKO SLOVOM FRAŠKA A DOTYČNY PAN ROZHODCA AKO AMATÉR[/b]