Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom

Re: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom 17 rokov, 2 mesiacov #1099

• JaroHE
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
takze chemes vedie uz 3:0 a tak to vyzera ze zajtra bude oslavovat titul (nechem urazat fanusikov NM ale v tejto serii uz nemaju sancu-dnes humennemu stacil taky 40% vykon na to aby vyhrali-ak by hrali na 100% sety by skoncili asi na 10, 12, 15-videl som ten zapas takze som objektivny-ved musim priznat ani chemes vela nehral iba to co mu stacilo-bol to velmi slaby volejbal)...

Re: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom 17 rokov, 2 mesiacov #1100

takze chemes vedie uz 3:0 a tak to vyzera ze zajtra bude oslavovat titul (nechem urazat fanusikov NM ale v tejto serii uz nemaju sancu-dnes humennemu stacil taky 40% vykon na to aby vyhrali-ak by hrali na 100% sety by skoncili asi na 10, 12, 15-videl som ten zapas takze som objektivny-ved musim priznat ani chemes vela nehral iba to co mu stacilo-bol to velmi slaby volejbal)...

Veru- dnesny zapas sklamal nas vsetkych. Dufame, ze zajtra aspon uvidime aky taky boj nech so ctou uzavrieme sezonu a my sa budeme radovat zo striebra, zatial co fanusikovia Humenneho budu polievat nasu palubovku majstrovskym sampanskym. To zas budu vo VKP reci, ze sme si finale nezasluzili. Ale sak nech si len riesia komplexy. My sa budeme uprimne radovat aj z titulu Humenneho spolu z ich fanusikmi.

Re: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom 17 rokov, 2 mesiacov #1102

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
VKP ma komplexy? Ty mas normalne pocit, ze toto bolo adekvatne finale??? Normalne tu prehlasujes, ze keby bola finalova seria VKP : HUmenne tak by bola horsia ako ta, ktoru predviedlo Nove Mesto? Ako pre mna na Slovensku existuje najprv VKP a hned potom NOve Mesto, ale ...

Re: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom 17 rokov, 2 mesiacov #1103

VKP ma komplexy? Ty mas normalne pocit, ze toto bolo adekvatne finale??? Normalne tu prehlasujes, ze keby bola finalova seria VKP : HUmenne tak by bola horsia ako ta, ktoru predviedlo Nove Mesto? Ako pre mna na Slovensku existuje najprv VKP a hned potom NOve Mesto, ale ...

Samozrejme, ze VKP ma komplexy. Niektori ludia z VKP (hlavne trener Husar) sa dodnes nevedia zmierit este s minulorocnym finale. Husar to provokativne vyjadril vo svojom liste na stranke VKP, kde si neodpustil poznamenat, ze minuly rok Humenne neuspelo v semifinale proti slabemu Novemu Mestu. Nechapem, ako ho to mohlo napadnut. Asi mu to slabe Nove Mesto, ktore vo finale zvalcovalo VKP, fakt zranilo jeho nezdrave ego. Sa necudujte ake postoje panuju na Slovensku voci VKP, ked v jeho radoch su takito odvalenci.

Re: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom 17 rokov, 2 mesiacov #1105

• JaroHE
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
for lets go: suhlasim s tvrdenim ze vkp ma asi nejaky komplex... husar moze byt dobry trener (iba co sa tyka volejbalu ale ako clovek: jeho spravanie, nazory, zmyslanie je to debil!!!) a nech sa nikto necuduje ked kazdy nadava na vkp, ked su tam taky ludia ako on (napadnutie fanusikov a tak - ci uz sa na to zabudlo???)...

for sushi: mali ste nad chemesom vyhrat a nie teraz vykrikovat pokazdom aky je hlupak!!! husarove spravanie je neadekvatne

dnes chemes bez ziadneho kalkulovania vyhra a zasluzene ziska svoj 1.titul!!! CHEMES DO TOHO!!!

Re: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom 17 rokov, 2 mesiacov #1116

• JaroHE
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
CHEMES HUMENENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
ZASLUZENY MAJSTER!!!!!!
CELA SEZONA-KVALITNE VYKONY!!!!!
DAKUJEME HRACOM, TRENEROVI, SPONZOROM, REALIZACNEMU TIMU A NAJ FANS NA SR!!!!!!
TITUL JE V SPRAVNYCH RUKACH!!!!!
CHEMES DO TOHO!!!!!!

p.s. vsetci sa tesime na mel-ku:-))))))

Re: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom 17 rokov, 2 mesiacov #1123

CHEMES HUMENENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
ZASLUZENY MAJSTER!!!!!!
CELA SEZONA-KVALITNE VYKONY!!!!!
DAKUJEME HRACOM, TRENEROVI, SPONZOROM, REALIZACNEMU TIMU A NAJ FANS NA SR!!!!!!
TITUL JE V SPRAVNYCH RUKACH!!!!!
CHEMES DO TOHO!!!!!!

p.s. vsetci sa tesime na mel-ku:-))))))

Spravne- titul je v spravnych rukach a my vam k nemu gratulujeme. Dnesny zapas bol o nieco lepsi, ale bez ohladu na kvalitu volejbalu, to co sa dialo v publiku bolo uzasne. Vo finale sa stretli jedine dva slovenske kluby, ktore maju fanusikov a oba fankluby si to ferovo v hladisku rozdali. Bola to nadhera a takuto atmosferu by finale v Blave nikdy nemalo- este raz GRATULUJEME NOVEMU MAJSTROVI!

Re: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom 17 rokov, 2 mesiacov #1124

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
smerom k lecgovi a k jarinovi. ja som mozno debil a odvalenec, všetci  sme nejak í, ale viem, že medzi slovami slabý a slabší je dosť značný rozdiel.
V denníku Šport sa nedávno objavilo, že Maďari v hokeji porazili Švédov, Slovensko a tuším aj Kanadu. Myslím si, že naši južní krajania robili, čo mohli, vyhrali, ALE BOLI SLABŠÍ. Keď Djokovič, Nadal, Federer prehrajú s nejakým ... nie sú horší. Dokonca aj Berkyová podľa mňa nebola v Superstar najlepšia. Moja mama spieva krajšie, ale jasné, veď ona nebola v Superstar.
Fico nebude podľa mňa najlepší - lepší - dobrý premiér (vyhral), ani Halanda nebude najlepší - lepší - dobrý prezident (vyhral). Hoci Vy dvaja nebudete určite najlepší odborníci na volejbal, nemyslím si, že ste horší ako ja. Ja si Vaše názory čítam a rešpektujem. Hocičo. Nechcite, aby som ja mal názory, aké Vy chcete, aby som mal. ... ale jeden rozdiel medzi nami je. Vy ste schovaní za nicky a len hučíte. Keď si dobre prečítate článok smerom ku Grosiarovi na webe VKP, tak pochopíte, že je to hold. Videl som všetky vlaňajšie zápasy semifinále HU - N.M. Tri na videu, dva na živo. Vo všetkých bolo Humenné lepšie, ale boje nezvládlo. Hlavne posledný v Humennom. Tam zahralo N.M. výborne, koncentrovane, ale  lepšie nebolo. Malo lepšieho trénera, v tom zápase dobrého Beňu ..., v treťom sete smolu na podaní. Minulý rok nás N.M vo finále porazilo. Bolo LEPŠIE !!!!! Len chvíľku sme boli nad vodou. Po víťazstve v Humennom chytilo vlnu a viezlo sa v nej až do konca. My sme mali svoje problémy a neuspeli sme. Ale horší nie sme. Mimochodm mali sme oveľa lepší jazz, ako predviedli oni doma. Možno nás rozladili tie škreky toho borca z gadžibálu. V tejto sezóne sme boli o TRI triedy lepší od N.M. V štyroch (tuším) zápasoch sme si s nimi robili, čo sme chceli. Aj vo dvoch setoch - pre nás jediného osudného zápasu (2:3) to bola hra mačky s myšou, lenže prehrali sme. Tvrdo sme za to zaplatili a je to náš problém, vieme prečo. Do toho Vás je prd. N.M. t.r. do finále nepatrí, to oni sami vedia, aj Vy lecgo a Jarino. Humenné bolo od nás o chlp lepšie a zaslúžene vyhralo ligu. Divákov oboch táborov Vám nikto nezávidí. My máme v BA lepšiu zmrzlinu.
Hučte tu ďalej. K tomuto účelu to je. Aj mi nadávajte, len Vás prosím VYSERTE SA NA MOJE NÁZORY A ICH KVALITU !!!
V Novom M. nikdy trénovať nebudem, predsa len Staré je staré. V Humennom rád, Monky presvedčí Jarina, budze kľud. Ja tu tak raz za rok zareagujem. Som sám so sebou spokojný, že som si Vás všimol. Buďte aj Vy, že ste mali tú česť.   
Posledná úprava: 17 rokov, 2 mesiacov Autor: .

Re: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom 17 rokov, 2 mesiacov #1127

• JaroHE
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
for husar: nikto Vam nevravel ze ste horsi, vsade som proklamoval ze to s vkp bolo predcasne finale, jedine co mi vadilo bolo Vase spravanie ked zbili nasho fanusika (a preto som sa aj vyjadril ze trenovat viete-mate svoje kvality ale ako clovek ste debil-to som pisal)...
a urcite sa neskryvam za svoj nick (mohol som si vymysliet hocaku prezyvku a kydat na vsetkych bezrozdielu)...
moje nazory su niekedy subjektivne ale snazim sa byt objektivny (nehram sutazne volley ale som skalny fanusik humenneho a ked niecomu nerozumiem spytam sa oca-byvaly hrac humenneho)...
resume:
1. CHEMES (zasluzene)
2. NOVE MESTO (keby nemali presov v semi neskoncili by na nom)
3. VKP BA (nepatri im, mali na 2.miesto ale ako si povedal o chlp lepsi chemes presiel*)
*-moj subjektivny nazor: keby len o chlp tak by to neskoncilo 3:1 na zapasy ale 3:2 (moj dom, moj hrad)
hej a nikto ma nemusi presvedciat ani myky ved nic zle nevravim...
takze husar vela stastia do novej sezony

Re: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom 17 rokov, 2 mesiacov #1128

[quote author=Husar link=topic=143.msg1124#msg1124 date=1209336485]
smerom k lecgovi a k jarinovi. ja som mozno debil a odvalenec, všetci  sme nejak í, ale viem, že medzi slovami slabý a slabší je dosť značný rozdiel.
V denníku Šport sa nedávno objavilo, že Maďari v hokeji porazili Švédov, Slovensko a tuším aj Kanadu. Myslím si, že naši južní krajania robili, čo mohli, vyhrali, ALE BOLI SLABŠÍ. Keď Djokovič, Nadal, Federer prehrajú s nejakým ... nie sú horší. Dokonca aj Berkyová podľa mňa nebola v Superstar najlepšia. Moja mama spieva krajšie, ale jasné, veď ona nebola v Superstar.
Fico nebude podľa mňa najlepší - lepší - dobrý premiér (vyhral), ani Halanda nebude najlepší - lepší - dobrý prezident (vyhral). Hoci Vy dvaja nebudete určite najlepší odborníci na volejbal, nemyslím si, že ste horší ako ja. Ja si Vaše názory čítam a rešpektujem. Hocičo. Nechcite, aby som ja mal názory, aké Vy chcete, aby som mal. ... ale jeden rozdiel medzi nami je. Vy ste schovaní za nicky a len hučíte. Keď si dobre prečítate článok smerom ku Grosiarovi na webe VKP, tak pochopíte, že je to hold. Videl som všetky vlaňajšie zápasy semifinále HU - N.M. Tri na videu, dva na živo. Vo všetkých bolo Humenné lepšie, ale boje nezvládlo. Hlavne posledný v Humennom. Tam zahralo N.M. výborne, koncentrovane, ale  lepšie nebolo. Malo lepšieho trénera, v tom zápase dobrého Beňu ..., v treťom sete smolu na podaní. Minulý rok nás N.M vo finále porazilo. Bolo LEPŠIE !!!!! Len chvíľku sme boli nad vodou. Po víťazstve v Humennom chytilo vlnu a viezlo sa v nej až do konca. My sme mali svoje problémy a neuspeli sme. Ale horší nie sme. Mimochodm mali sme oveľa lepší jazz, ako predviedli oni doma. Možno nás rozladili tie škreky toho borca z gadžibálu. V tejto sezóne sme boli o TRI triedy lepší od N.M. V štyroch (tuším) zápasoch sme si s nimi robili, čo sme chceli. Aj vo dvoch setoch - pre nás jediného osudného zápasu (2:3) to bola hra mačky s myšou, lenže prehrali sme. Tvrdo sme za to zaplatili a je to náš problém, vieme prečo. Do toho Vás je prd. N.M. t.r. do finále nepatrí, to oni sami vedia, aj Vy lecgo a Jarino. Humenné bolo od nás o chlp lepšie a zaslúžene vyhralo ligu. Divákov oboch táborov Vám nikto nezávidí. My máme v BA lepšiu zmrzlinu.
Hučte tu ďalej. K tomuto účelu to je. Aj mi nadávajte, len Vás prosím VYSERTE SA NA MOJE NÁZORY A ICH KVALITU !!!
V Novom M. nikdy trénovať nebudem, predsa len Staré je staré. V Humennom rád, Monky presvedčí Jarina, budze kľud. Ja tu tak raz za rok zareagujem. Som sám so sebou spokojný, že som si Vás všimol. Buďte aj Vy, že ste mali tú česť.   
[/quo
VKP a Humenne boli od nas lepsi len vdaka uzasnemu napadu nasadit ich z melky rovno do play off z prveho a z druheho miesta, aby sme my mohli vyzerat ako totalni outsideri. Chvalabohu ze to v konecnom dosledku pre nas dopadlo tak ako malo. Tuto sezonu sa s nami VKP rozhodne nehralo ako macka s mysou. V jednom zapase u nas mu velmi pomohol pan rozhodca, ktory piskal tak, ze by si zasluzil flasku do hlavy, ale to v Novom Meste nikomu nehrozi. Samozrejme, ze v Novom Meste nikdy trenovat nebudes, pretoze by to bola dalsia rana pre tvoje ego prebrat team po Petrovi Kalnom, ktory este relativne nedavno viedol VKP. A BACHA! To co ty nazyvas skreky nasich borcov je prave volejbalove povzbudzovanie, ake nam v kutiku duse zavidi kazdy okrem Humencanov:-). Ak si schopny takto sa vyjadrovat na adresu bezprikladnych volejbalovych fanusikov, tak VKP moze len lutovat co to tam maju za odbornikov. A skoda, ze si nebol v nedelu v Novom Meste na poslednom zapase drahy trener Husar, aspon by si videl ako ma vyzerat skutocna volejbalova atmosfera. A nikto z nas nemal potrebu Humencanov mlatit- ze kamarati?

Re: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom 17 rokov, 2 mesiacov #1130

For Husar
VKP a Humenne boli od nas lepsi len vdaka uzasnemu napadu nasadit ich z melky rovno do play off z prveho a z druheho miesta, aby sme my mohli vyzerat ako totalni outsideri. Chvalabohu ze to v konecnom dosledku pre nas dopadlo tak ako malo. Tuto sezonu sa s nami VKP rozhodne nehralo ako macka s mysou. V jednom zapase u nas mu velmi pomohol pan rozhodca, ktory piskal tak, ze by si zasluzil flasku do hlavy, ale to v Novom Meste nikomu nehrozi. Samozrejme, ze v Novom Meste nikdy trenovat nebudes, pretoze by to bola dalsia rana pre tvoje ego prebrat team po Petrovi Kalnom, ktory este relativne nedavno viedol VKP. A BACHA! To co ty nazyvas skreky nasich borcov je prave volejbalove povzbudzovanie, ake nam v kutiku duse zavidi kazdy okrem Humencanov:-). Ak si schopny takto sa vyjadrovat na adresu bezprikladnych volejbalovych fanusikov, tak VKP moze len lutovat co to tam maju za odbornikov. A skoda, ze si nebol v nedelu v Novom Meste na poslednom zapase drahy trener Husar, aspon by si videl ako ma vyzerat skutocna volejbalova atmosfera. A nikto z nas nemal potrebu Humencanov mlatit- ze kamarati?

Re: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom 17 rokov, 2 mesiacov #1148

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
To sa mi len mari ze MEL hralo aj Nove Mesto a pokial viem tak HUmenne nie? Nerozumiem kto bol kam nasadeny v play off...Druzstva hrajuce MEL(medzi nimi NOve Mesto) prisli do ligy predsa davno pred play off...ved hrali posledne kola zakladnej fazy...
To si sa asi sekol nie?

Re: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom 17 rokov, 2 mesiacov #1162

To sa mi len mari ze MEL hralo aj Nove Mesto a pokial viem tak HUmenne nie? Nerozumiem kto bol kam nasadeny v play off...Druzstva hrajuce MEL(medzi nimi NOve Mesto) prisli do ligy predsa davno pred play off...ved hrali posledne kola zakladnej fazy...
To si sa asi sekol nie?

Ja som sa vyjadroval o predoslej sezone, pretoze trenerovi Husarovi sme sa vtedy javili ako outsideri kvoli nasadeniu VKP a Humenneho z melky rovno do play off z prveho a druheho miesta. Keby boli oba kluby v sutazi uz od zaciatku, karty v tabulke by boli zamiesane inac a nikto by sa potom nemusel cudovat, preco sa Nove Mesto nakoniec stalo majstrom. Halandovi som ten system na jednom zo semifinalovych zapasov proti Humennemu vyhodil na oci a vtedy ma ubezpecoval, ze do finale aj tak postupime my, hoci si to v skutocnosti nemyslel. Tuto sezonu uz mohli hrat muzstva z melky nastastie aspon nadstavbu.

Re: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom 17 rokov, 2 mesiacov #1190

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Vies, ucast v Mel si treba zasluzit a odmenou je nielen to, ze hras s naj stredoeuropskymi klubmi, ale aj o, ze mas zabezpecene dobre postavenie v play off...ved to ma byt motivacia...beries to prilis negativne...Navyse hranie MEL ma byt vysada  nie trest ze msis hrat naplno dve sutaze a znicit sa...

Re: Finále EXM Humenné - Nové Mesto n. Váhom 16 rokov, 2 mesiacov #1811

• FedEx
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder

To ste sa sekli pan Husar, zmrzlinu lepsiu urcite nemate. 5 minut autom od Humenneho v Strazskom maju najlepsiu zmrzlinu na slovensku... lepsia je len v chorvaatsku...
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3