[quote author=Husar link=topic=143.msg1124#msg1124 date=1209336485]
smerom k lecgovi a k jarinovi. ja som mozno debil a odvalenec, všetci sme nejak í, ale viem, že medzi slovami slabý a slabší je dosť značný rozdiel.
V denníku Šport sa nedávno objavilo, že Maďari v hokeji porazili Švédov, Slovensko a tuším aj Kanadu. Myslím si, že naši južní krajania robili, čo mohli, vyhrali, ALE BOLI SLABŠÍ. Keď Djokovič, Nadal, Federer prehrajú s nejakým ... nie sú horší. Dokonca aj Berkyová podľa mňa nebola v Superstar najlepšia. Moja mama spieva krajšie, ale jasné, veď ona nebola v Superstar.
Fico nebude podľa mňa najlepší - lepší - dobrý premiér (vyhral), ani Halanda nebude najlepší - lepší - dobrý prezident (vyhral). Hoci Vy dvaja nebudete určite najlepší odborníci na volejbal, nemyslím si, že ste horší ako ja. Ja si Vaše názory čítam a rešpektujem. Hocičo. Nechcite, aby som ja mal názory, aké Vy chcete, aby som mal. ... ale jeden rozdiel medzi nami je. Vy ste schovaní za nicky a len hučíte. Keď si dobre prečítate článok smerom ku Grosiarovi na webe VKP, tak pochopíte, že je to hold. Videl som všetky vlaňajšie zápasy semifinále HU - N.M. Tri na videu, dva na živo. Vo všetkých bolo Humenné lepšie, ale boje nezvládlo. Hlavne posledný v Humennom. Tam zahralo N.M. výborne, koncentrovane, ale lepšie nebolo. Malo lepšieho trénera, v tom zápase dobrého Beňu ..., v treťom sete smolu na podaní. Minulý rok nás N.M vo finále porazilo. Bolo LEPŠIE !!!!! Len chvíľku sme boli nad vodou. Po víťazstve v Humennom chytilo vlnu a viezlo sa v nej až do konca. My sme mali svoje problémy a neuspeli sme. Ale horší nie sme. Mimochodm mali sme oveľa lepší jazz, ako predviedli oni doma. Možno nás rozladili tie škreky toho borca z gadžibálu. V tejto sezóne sme boli o TRI triedy lepší od N.M. V štyroch (tuším) zápasoch sme si s nimi robili, čo sme chceli. Aj vo dvoch setoch - pre nás jediného osudného zápasu (2:3) to bola hra mačky s myšou, lenže prehrali sme. Tvrdo sme za to zaplatili a je to náš problém, vieme prečo. Do toho Vás je prd. N.M. t.r. do finále nepatrí, to oni sami vedia, aj Vy lecgo a Jarino. Humenné bolo od nás o chlp lepšie a zaslúžene vyhralo ligu. Divákov oboch táborov Vám nikto nezávidí. My máme v BA lepšiu zmrzlinu.
Hučte tu ďalej. K tomuto účelu to je. Aj mi nadávajte, len Vás prosím VYSERTE SA NA MOJE NÁZORY A ICH KVALITU !!!
V Novom M. nikdy trénovať nebudem, predsa len Staré je staré. V Humennom rád, Monky presvedčí Jarina, budze kľud. Ja tu tak raz za rok zareagujem. Som sám so sebou spokojný, že som si Vás všimol. Buďte aj Vy, že ste mali tú česť.
[/quo
VKP a Humenne boli od nas lepsi len vdaka uzasnemu napadu nasadit ich z melky rovno do play off z prveho a z druheho miesta, aby sme my mohli vyzerat ako totalni outsideri. Chvalabohu ze to v konecnom dosledku pre nas dopadlo tak ako malo. Tuto sezonu sa s nami VKP rozhodne nehralo ako macka s mysou. V jednom zapase u nas mu velmi pomohol pan rozhodca, ktory piskal tak, ze by si zasluzil flasku do hlavy, ale to v Novom Meste nikomu nehrozi. Samozrejme, ze v Novom Meste nikdy trenovat nebudes, pretoze by to bola dalsia rana pre tvoje ego prebrat team po Petrovi Kalnom, ktory este relativne nedavno viedol VKP. A BACHA! To co ty nazyvas skreky nasich borcov je prave volejbalove povzbudzovanie, ake nam v kutiku duse zavidi kazdy okrem Humencanov:-). Ak si schopny takto sa vyjadrovat na adresu bezprikladnych volejbalovych fanusikov, tak VKP moze len lutovat co to tam maju za odbornikov. A skoda, ze si nebol v nedelu v Novom Meste na poslednom zapase drahy trener Husar, aspon by si videl ako ma vyzerat skutocna volejbalova atmosfera. A nikto z nas nemal potrebu Humencanov mlatit- ze kamarati?