Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Boj o bronz VKPU-VKP
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Boj o bronz VKPU-VKP

Boj o bronz VKPU-VKP 17 rokov, 2 mesiacov #1044

• hugi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Majo Mosorjak predpokladá v Prešove zaujimavejší boj o medailu ako v súboji o zlato. Dovolim si nesúhlasiť s jeho názorom. VKPU hral celú sezónu s 8 hráčmi a tak zakonite vyfučal jak parný stroj. Dôkazom toho je aj hladká prehra s NM v semifinále 0:3. Tak si myslím že VKP to bude mať s VKPU určite ľahšie aj keď túžba trénerskej dvojice BREDA-KUDLA je zisk medaily(pre týchto pánov určite historickej) ale  hráči toho majú dosť. Môj tip:jasný víťaz VKP.

Re: Boj o bronz VKPU-VKP 17 rokov, 2 mesiacov #1046

Ber to tak, že Majo Mosorjak je bývalý hráč VKP, takže ten bude za Bratislavákov orodovať aj keby hrali o záchranu v extralige. Nechcem ho týmto podceňovať, ani uraziť, určite sa volleyballu rozumie a jeho prognózy si čítam s obľubou a väčšinou sú aj dosť trefné. Treba si jednoducho zvyknúť, že ľudia od VKP považujú tento klub za alfu a omegu slovenského volleyballu a ťažko znášajú jeho neúspechy. Čudujem sa, že sa tu po roku niekto nezačal do nás navážať za to, že sme si vôbec dovolili vybojovať titul práve proti VKP.

Re: Boj o bronz VKPU-VKP 17 rokov, 2 mesiacov #1050

• Potkan
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Lets go opat - - kamo, minulorocny titul Vam nikto neberie, treba uznat, ze ste to VKP poriadne zvalcovali a hrali ste so srdcom, kdezto teraz mi tam to srdiecko chyba. Na druhej strane treba povedat, ze ked horelo, tak ste dali loptu Barbimu a ten vsetko zariadil, to bola miska na vahach.
Neviem preco sa navazas do VKP, Majo len realne zodnotil situaciu a mal by si ju realne zhodnotit aj ty.
Presov bol zdecimovany zraneniami viac ako vy, navyse ma mnozstvo internych problemov a este k tomu v dosledku absencie letnej pripravy mu chybali sily, takze ste cez neho presli relativne hravo a v pohodicke.
Treba pozriet na to aj takto. Navyse si dovolim tvrdit, ze VKP vam samo vlastnymi somarinami darovalo taku vyhodnu poziciu, ked ste dostali vo stvrtfinale Nitru a potom Presov. Samozrejme je to len a len ich chyba, ze nedokazali vas preskocit v nadstavbovej casti.
Co sa tyka alfy a omegy, tak prepac, ale VKP robi dlhodobo najlepsiu koncepcnu pracu s mladezou, to je nevyvratitelne. Samozrejme maju svoje muchy, ale zakladnu vybornu. Ano aj v NM sa pohli lady daleko dopredu, vyrastaju sikovni hraci, velmi sa paci praca Hugovho otca p. Minarika ako aj byvaleho hraca Dura Sujana, vidiet, ze pokrok nastal, ved vcera nastupili tusim NM s 3 juniormi v zaklade.
Tuto sezonu je pre vas strieborna medaila viac ako velky uspech, lebo pri normalnej konstelacii to mala byt max. bronzova medaila.

Re: Boj o bronz VKPU-VKP 17 rokov, 2 mesiacov #1056

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
VKP je alfou omegou slovenskeho volejbalu...
Druzstva hore sa striedaju, VKP ostava...

Re: Boj o bronz VKPU-VKP 17 rokov, 2 mesiacov #1063

Lets go opat - - kamo, minulorocny titul Vam nikto neberie, treba uznat, ze ste to VKP poriadne zvalcovali a hrali ste so srdcom, kdezto teraz mi tam to srdiecko chyba. Na druhej strane treba povedat, ze ked horelo, tak ste dali loptu Barbimu a ten vsetko zariadil, to bola miska na vahach.
Neviem preco sa navazas do VKP, Majo len realne zodnotil situaciu a mal by si ju realne zhodnotit aj ty.
Presov bol zdecimovany zraneniami viac ako vy, navyse ma mnozstvo internych problemov a este k tomu v dosledku absencie letnej pripravy mu chybali sily, takze ste cez neho presli relativne hravo a v pohodicke.
Treba pozriet na to aj takto. Navyse si dovolim tvrdit, ze VKP vam samo vlastnymi somarinami darovalo taku vyhodnu poziciu, ked ste dostali vo stvrtfinale Nitru a potom Presov. Samozrejme je to len a len ich chyba, ze nedokazali vas preskocit v nadstavbovej casti.
Co sa tyka alfy a omegy, tak prepac, ale VKP robi dlhodobo najlepsiu koncepcnu pracu s mladezou, to je nevyvratitelne. Samozrejme maju svoje muchy, ale zakladnu vybornu. Ano aj v NM sa pohli lady daleko dopredu, vyrastaju sikovni hraci, velmi sa paci praca Hugovho otca p. Minarika ako aj byvaleho hraca Dura Sujana, vidiet, ze pokrok nastal, ved vcera nastupili tusim NM s 3 juniormi v zaklade.
Tuto sezonu je pre vas strieborna medaila viac ako velky uspech, lebo pri normalnej konstelacii to mala byt max. bronzova medaila.

Je pravda, že prípadné striebro by pre nás tak či tak malo mať cenu zlata. No na druhej strane, minulý rok nám tiež nikto neveril a podľa normálnej konštelácie sme opäť mali bojovať iba o cenu útechy v podobe bronzu. A neviem, prečo všetci vidíte ako jediného strojcu nášho minuloročného úspechu iba Barbiho. Videl som celú finálovú sériu a som si istý, že každý kto sa objavil na palubovke odohral maximum s výnimkou pár zaváhaní. A keď horelo, dôležité lopty skladal aj Martin Minárik a aj Peter Beňa. Niekdy mám pocit, ako keby nám Barbiho doslova až vyhadzovali na oči za to, že hral za Nové Mesto.

Re: Boj o bronz VKPU-VKP 17 rokov, 2 mesiacov #1065

• meki
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
sushi mozes sa pokojne radovat. dnes sa v presove bojovat o bronz nebude...

Re: Boj o bronz VKPU-VKP 17 rokov, 2 mesiacov #1090

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder

sushi mozes sa pokojne radovat. dnes sa v presove bojovat o bronz nebude...

Som fanusik volejbalu? preco by som sa mala radovat??? Je mi z toho skor smutno
  • Strana:
  • 1