napíšem, napíšem, lem kľud. Volal mi pán Hirčko a aj Svidník sa vyjadrí. Oficiálne. Zatiaľ si tam spacifikujte Mariána, lebo klame, až sa mu z riti iskrí. Máte krásne obrázky, akurát mi slabne zrak, ale naše logo to tuším nie je.
Tak ako milujem Humenné, tak zbožňujem Mira Blanára v rusnáckej hale a od neho sa moja láska transportuje aj na ostatných Rusnakov.
Voľakedy som ako žiak hral v Giraltovciach a žiaci školy nám ujebali všetky lopty zo šatne. My sme im potom vyrabovali aspoň kilové mediky zo skrine.
Boli sme tam v kine a hrali western Valdez sa vracia. Chceli sme listky na balkon. Predali nam. Balkon bol oddeleny od "dola" plotikom a bpl vyššie o 10 cm. V tom filme bola pointa, že Valdez sa vrati. Ked sa vratil, tak museli film prerusit, lebo "Delavari" revali jak salene. V kine vreskom oslavovali, ze sa vratil.
Raz som bol ako 15 ročný, už ako junior ČH Bratislava a hrali sme ligu v Snine. Spali sme v Stakčíne, v hoteli a bola tam svadba. Prišli sme motoráčikom asi o 23:00 na hotel a boli sme strašne hladní. Ja ako bažant som dostal úlohu niečo zohnať na jedenie. Šiel som za takým malým svadobčanom, či by niečo nezohnal pod zub. On natešený odbehol a priniesol VO VRECKU jeho obleku dva kremeše a dva špice. MILUJEM VÝCHOD. .... len Monky ma trochu serie, ale inak ste fajn