Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Finále SP - muži
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Finále SP - muži

Finále SP - muži 17 rokov, 5 mesiacov #787

• Petra
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Blíži sa finále SP - muži. Už onedlho sa v novej humenskej športovej hale môžu všetci fanúšikovia volejbalu a nielen z  Humenného tešiť na toto finále. Vlani boli uspešnejši hráči VKP BA keď v Leviciach vyhrali v dramatickom zápase nad VKPU Prešov. Tohto roku to ale budú mať ťažšie. Výhodu domáceho prostredia budú mať chemesáci a tak to určite bude zaujímavé stretnutie. O Humennom sa hovorí ako o kandidátovi na majstrovský titul v tejto sezóne. Môžbyť to aj generálka na titul? Ak Chemes SP vyhrá bude to opäť dobrá vizitka pre volejbal na východe.  Skúsme tipovať pri súčasnej forme oboch družstiev. Môj tip 3:2 pre Chemes. Váš?

Re: Finále SP - muži 17 rokov, 5 mesiacov #788

• white
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Netipujem pre volejbal na vychode, ani pre volejbal na zapade. Je len jeden volejbal, s loptou a cez siet...

Re: Finále SP - muži 17 rokov, 5 mesiacov #789

• adfgh
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
ja to skor tipujem tak 3:0 prinajhorsiom 3:1

Re: Finále SP - muži 17 rokov, 5 mesiacov #790

• facety
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Ja fandím Andrejkovcom    ;D  VKP vyhrá... 

Re: Finále SP - muži 17 rokov, 5 mesiacov #791

• Petra
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Mal som skôr na mysli propagaciu volejbalu na východe ako takú. V období keď šport kríva na jednu nohu, je každý dosiahnutý  úspech, dobrý bod pre šport vôbec a na východe zvlášť. Verím, že sa to časom zmení a pomôcť tomu môže každá svetlá udalosť. Toľko pre White.

Re: Finále SP - muži 17 rokov, 5 mesiacov #794

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Ja sa teda vo vychodoslovenskom volejbale absolutne nevyznam a nechcem nikoho vynimocne tento raz urazit, ale...
Aj keby Chemes vyhral...hmmco to znamena? Ja neviem, minuly rok bol majster Nove Mesto a tuto sezonu to nie je bohvie co...nie je na Slovensku trend ze jednu sezonu sme hore a druhu sme uplne dole???Je to ako na husenkovej drahe..jedine VKP sa stale drzi v popredi a nechcem rozoberat preco ani sa ich nezastavam, len chcem povedat, ze ked Chemes vyhra, neznamena to, ze volejbal na vychode niekam pokrocil, ale len to, ze tuto sezonu zvladli a uz sa to tu dalsiu nemusi opakovat....ale samozrejme moze...no v kazdm pripade dufam, ze to bude dobry volejbal

Re: Finále SP - muži 17 rokov, 5 mesiacov #796

• UltrasHumenne
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Myslis si, ze ked Chemes vyhra tak to je vysledok prace len v tejto sezone ? ..a co minulorocne tretie miesto a pred dvoma rokmi finale prave s VKP ?

Re: Finále SP - muži 17 rokov, 5 mesiacov #797

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Ano, to je presne ten ton, ktoremu som sa chcela vyhnut...Ja nehovorim, ze Humenne je obycajne provincne volejbalove druzstve...len ak nahodou vyhra tak by som to nepokladla za znak ze volejbal na vychode ide hore...lebo k tom nestaci, aby sa vztoporilo jedno druzstvo...ano ja viem, mate tam aj Presov...ale vychod nie je o tychto dvoch mestach...
A pripominam, ze sa nechcem hadat...

Re: Finále SP - muži 17 rokov, 5 mesiacov #798

• adfgh
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
ja nechcem to humenne nejak urazat samozrejme ze tamodvadzaju dobru pracu na to ake maju podmienky priam vynikajucu ale dajte si otazku boli by takto hore kebyze neni extraliga rok co rok slabsia, hrali ib o popredne priecky kebyze su tu take tymi ako kedysi zilina dubova puchov a samozrejme vkp ja si myslim ze s takym kadrom aky maju tak urcite nie

Re: Finále SP - muži 17 rokov, 5 mesiacov #801

• Petra
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
adfgh.
Musíš uznať, že ak by boli v lige tak silné kluby z minulosti Žilina, Púchov, Dubová tak aj celková úroveň by bola vyššia. Že by HN nebolo tak vysoko ako je, tak to neviem posúdiť. Isto však viem že každoročne klesá úroveň ligy a to je to čo volejbalu  nepomáha. to je však na inú debatu....Ale... Finále SP za posledné tri roky malo vždy dobrú úroveň a verím, že tomu tak  bude aj tohto roku.

Re: Finále SP - muži 17 rokov, 5 mesiacov #802

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Dobru uroven...uroven na ktoru s zvykame...ale ze by bola dobra..aj ked...muzom verim, ze o bude celkom ok volejbal, skor sa bojim, ze zeny urobia trochu hanbu...

Re: Finále SP - muži 17 rokov, 5 mesiacov #805

• meki
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
ja by som o jednej svetlej udalosti

Re: Finále SP - muži 17 rokov, 5 mesiacov #806

• meki
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder

Mal som skôr na mysli propagaciu volejbalu na východe ako takú. V období keď šport kríva na jednu nohu, je každý dosiahnutý  úspech, dobrý bod pre šport vôbec a na východe zvlášť. Verím, že sa to časom zmení a pomôcť tomu môže každá svetlá udalosť. Toľko pre White.

ja by som o jednej svetlej udalosti vedela...
  • Strana:
  • 1