Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

VK Racianska v extralige
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1

TÉMA: VK Racianska v extralige

VK Racianska v extralige 18 rokov #581

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
No ja si nemozem pomoct, ale strasne sa zauijima co hovori svet na fakt, ze Bratislava bude mat 3 zenske drustvo v extralige a bude nim Racianska... Tak sa vyjadrujte...ma na tO? nema na to? olutuje kupu licencie?

Re: VK Racianska v extralige 18 rokov #582

• adfgh
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
to se neda takto nad tym rozmyslat ci na to ma laebo na to nema urcite to bude pre hracky velka skusenost tak ako to bolo tento rok s lovinobanov ta vsetko poprehravala ale pre hracov ktory este nehrali najvysiu ligu to bola skusenost a taktiez moznost ako sa ukazat lepsim klubom. olutvat to urcite neolutuje lebo hracky si zahraju o mnoho viac kvalitnych zapasov a aj pre funkcionarov to bude nieco ine. tak isto ako pred par rokmi si kupil puchov licenciu tiez toho moc nevyhrali ale pochybujem ze to lutuju

Re: VK Racianska v extralige 18 rokov #583

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
No, ja nahodou nechcem byt zla, ale si myslim, ze v extralige si zahraju...ono zas az na take 4 - 5 druzstiev ta extraliga bohvie co neni...

Re: VK Racianska v extralige 18 rokov #584

• bozska marta
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
aaaaale co tu nad tym polemizujete... aj tak to k nicomu nevedie. treba pockat do septembra, kym sa vsetko vyvrbi, vsetci prestupia kam chcu, alebo aj kam nechcu a prvy zapas vsetko ukaze. aj polemizujucej verejnosti, vedeniu vk racianskej aj hrackam. ked nic ine, aspon bude stranda. howgh fajka zhasla 

Re: VK Racianska v extralige 17 rokov, 9 mesiacov #651

• Yuriko
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Baby vo VK Racianska na to majú! Veľmi celému klubu držím palce!  Baby pozdravujem Vás 

Re: VK Racianska v extralige 17 rokov, 8 mesiacov #676

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Hej, videla som zapas proti slavii a celkom sa mi lubili...
  • Strana:
  • 1