Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Podbrezová
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Podbrezová

Podbrezová 17 rokov, 9 mesiacov #656

• Janica
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Ahojte vsetci volejbalu nakloneni....... mate niekto nejake info o novacikovi zenskej sutaze PODBREZOVEJ???
A ako vidite jej sance v extralige???

Re: Podbrezová 17 rokov, 9 mesiacov #658

• white
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
sance nevidim  ;D

Re: Podbrezová 17 rokov, 9 mesiacov #659

• Janica
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Ty musis by velky volejbalovy odbornik ked to takto hned vies zhodnotit........podla mna extraliga sla dole vodou a okrem mozno 4 druzstiev hore moze vyhrat kazdy s kazdym......mas vobec predstavu kto kde hra? Tak napr. kto hra taky dobry vo VK Racianska, alebo UKF nitra...... :

Re: Podbrezová 17 rokov, 9 mesiacov #660

• adfgh
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
no pravda je ze extraliga ide dolu ale tak isto je to aj s ostatnymi ligami takze ist do extraligi s tym ze isla dolu je podla mna kravina. sice je pravda ze mozno vyhrat s hocikym okrem tych lepsich klubov ale velke sance by som tomu nedaval skor by ste sa mali sustredit na koniec zezony aby ste sa udrzali v extralige a az v dalsiom rocniku rozmyslat o lepsich umiestneniach

Re: Podbrezová 17 rokov, 9 mesiacov #661

• kozlik
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Pokiaľ by Janica trochu sledovala volejbalové "šumy", do Račianskej prišli Satková, Mačurová z extraligy, do UKF idú ževraj mladé a veľmi nádejné Stankovianska s Gregušovou, tiež z extraligy. Nehovorím, že tým kvalita družstiev razantne stúpla, ale kvalitné posily to sú...

Re: Podbrezová 17 rokov, 9 mesiacov #662

• Janica
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Vsak,Ok.....ja som len chcela vediet nazor inych ludi....ja nehovorim,ze Podbrezova ma urobit dieru do sveta,len ma zaujimal nazor aj na druhe dve nove druzstva v extralige.....a ked uz ide o tie posily....Ok Gregušová a Stankovianska sú dobré hráčky, pomôžu svojim družstvám.....ale o Satkovej a Mačurovej sa velmi nehovorilo.....trošku ten pohyb medzi ženskými klubmi poznám.....takže viem aj posúdiť kvality posil....ale ako vravim....ja fandim kazdemu kto sa odhodlá hrať v extralige a držím palce hlavne nováčikom,len ma zaujímalo,či neviete aj o nejakých posilách v Podbrezovej..... nechcem ani nikoho preceňovať,ani podceňovať...fandím volejbalu.....

Re: Podbrezová 17 rokov, 9 mesiacov #663

• koník
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Neviem ako môže niekto povedať .... "šance nevidím".... videl si ich hrať? Netreba nikoho podcenovať, v športe je všetko možné a ešte u báb. Nech sa darí všetkým nováčikom, aby bola extraliga čo najvyrovnanejšia a čo najdramatickejšia. Pokiaľ to sledujem Podbrezová dosahovala dobré výsledky ... takže?! .. Prajem všetkým nováčikom veľa úspechov a športového šťastia!

Re: Podbrezová 17 rokov, 8 mesiacov #673

• Janica
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Cavino....tak co vravite na super vikend novacika z Horehronia??? Celkom pekne prekvapenie na uvod sezony,nie??? Porazit favorizovany Pezinok, vlani medailistu! Nato,ze tam hraju take nezname hracky je to uspech? Kto to tam hlavne taha? vie mi niekto povedat? ???
  • Strana:
  • 1