Matchpoint ROZHOVORY O ŽIVOTE

O ŽIVOTE

So šľachticom Kinským

7.10.2015 - rozhovor na motejlek.tv s grófom rodu Kinských z Kostelca nad Orlicí - Výborné - počúvajte

   

S prof. Pafkom o migrantoch

1.10.2015 - parlamentnilisty.cz uverejnili zaujímavé názory známeho československého chirurga, prof.Pafka o imigrantoch.

Když sleduji, že naprostá většina imigrantů jsou mladí, zdraví muži, přemýšlím o tom, kdo se v jejich zemích zlu postaví, když tihle všichni odejdou? Ženy, které tam zbyly? Ty se asi na odpor nepostaví.

Celý rozhovor

   

S Kravárikom o Grécku - EXKLUZÍVNE PRE WEB

kravarikPrešov - 10.7.2015 na kempe

Po reprezentácii sme už dali voľné pokračovanie na pive.

Keď som sa rozhodoval, či mám byť tréner, alebo musím nastúpiť k policajtom, nebolo to jednoduché. Ako tréner som začínal hneď pri reprezentačnom výbere mužov Slovenska, bol som na ME, mal som možnosť sa zviditeľniť. Zrejme by som si, hlavne v Grécku, veľmi rýchlo prácu pri klube našiel. Bol som v Arise, Iraklise, Paoku. Poznajú ma. Ale zvážil som prevažujúcu silu sociálnej istoty. Podľa platných zákonov a smerníc som mal v tom okamihu za sebou už 18-mesačnú pauzu v štátnom sektore.

Čítať celý článok
   

S rádovou sestrou Benedictou

6.január 2015 - Denník Idnes (Zdeňka Trachtová) uverejnil zaujímavý rozhovor s rádovou sestrou.

Ako trávíte volný čas?

Ja ho mám veľmi málo, pretože mám veľmi veľa činností, ktoré sú na hrane toho, či je to práca alebo koníček. Stále sa motám okolo hudby, hrám na orgán. Keď už mám všetkého dosť, tak si zahrám len tak pre potešenie. Ale skôr hrám a skúšam muziku na bohoslužbu. Mojim obľúbeným autorom je Terry Pratchett, ktorý prenikol až do klauzúry kontemplatívneho kláštora a so svojim inteligentným humorom hovorí často do situácie v kláštore veľmi aktuálne.
Čítajte celý rozhovor
   

S husľovým pedagógom K.Petróczim

jún 2014 - Denník sme uverejnil rozhovor Karola Sudora s husľovým predagógom Karolom Petróczim

Ste aj husľový pedagóg. Stretávate veľa zázračných detí?
Pre konzumenta hudby, teda poslucháča, sú dôležité iné atribúty než rýchle vybehnutie prstami hore po hmatníku a späť. Áno, detí, ktoré sa dajú obdivovať na mládežníckych súťažiach, je nemálo. Otázne je, ako sú na tom z hľadiska emočnej a vnútornej výbavy. Na tom sa totiž láme, či budú mať čo povedať aj o 10 rokov, alebo sa zaradia a už o nich nik nebude počuť.

Čítať celý článok
   

Rozhovor s Dr. Fořtom - o správnej výžive

apríl 2014 pre denník Idnes.cz

Co byste nikdy nedal do pusy?
Knedlíky s jakoukoliv konvenční omáčkou, většinu hotovek, zadělávané polévky, pouliční bramboráky, sekanou v housce, fast food amerického typu včetně hranolků, brambůrky a všemožné solené čipsy, sušenky, asi by toho bylo ještě víc…. Když sním něco, co nebylo kvalitní, ale „nějak jsem si toho nevšiml“, organismus mi to za pár hodin dá nepříjemným způsobem najevo.
Čítajte celý rozhovor - Dr. Fořt je kapacita
   

Stránka 1 z 8

<<ZačiatokDozadu12345678DopreduKoniec>>