Matchpoint Ligy EURÓPY

Ligy EU

WWW mapuje VI.

.jpg130.1.2008
Jana Maťiašovská

WWW opäť mapuje a prostredníctvom ďalšieho príspevku vám prináša informácie spoza "Veľkej mláky". Jana Maťiašovská je bývalá hráčka Slávie UK i slovenská reprezentantka a už tretí rok študuje a hrá volejbal v americkom meste Louisville, v štáte Kentucky. Ako si zvykala na svoj nový život? A ako sa jej tam žije dnes? Čítajte ďalej.

Čítať celý článok
   

WWW mapuje V.

ivcadaniDanica Hanzelová- Repáková (vpravo) 
18.11.2007
WWW sa podarilo spojiť s ďalšou slovenskou hráčkou pôsobiacou v zahraničí. Po lete plnom piesku a beachvolejbalu sa vrátila Danica Hanzelová- Repáková opäť na palubovku. Ako sa jej podarilo opäť aklimatizovať, a ako sa jej darí teraz vám rozpovie hráčka švajčiarskeho Schaffhausenu v nasledujúcich riadkoch.
Čítať celý článok
   

WWW mapuje IV.

alickaAlica Székelyová

30.10.2007
Po piatich rokoch strávených na juhu Európy, presnejšie v Taliansku a Španielsku, si to Alica Székelyová tentokrát namierila na východ. V ruskom meste Lipeck na ňu čakal úplne nový svet, a to nielen ten volejbalový. Nasledujúce riadky vám prezradia viac...
Čítať celý článok
   

WWW mapuje III

spagi__zburkaLucia Hatinová a Ivana Zburová (vľavo)

20.10.2007

Lucia Hatinová a Ivana Zburová nebojovali spoločne za Slovensko len na tohtoročnej Svetovej univerziáde v Thajsku. V súčasnosti obe obliekajú aj rovnaký dres francúzskeho klubu Melun Val de Seine La Rochette Volleyball. Chcete vedieť ako sa im tam darí? Čítajte ďalej.

Čítať celý článok
   

WWW mapuje II.

gargulik_a_thaisZuzana Vargová (BTV Luzern) - vpravo
 
WWW sa podarilo skontaktovať s ďalšou slovenskou hráčkou. Tentokrát sa hlási Zuzana Vargová, momentálne hráčka švajčiarskeho klubu Volley BTV Luzern.
Čítať celý článok
   

WWW mapuje hráčov a hráčky v zahraničí

birthdaycuba0541Ivana Čapková (Schaffhausen) - vpravo

Som tu už dva mesiace a celkom mi to začalo utekať. Minulý víkend sa nám totiž začala už liga a máme za sebou dva zápasy. Jeden víťazný s Chesaux a druhý nie. Včera sme totiž prehrali s Zurichom, ktorý je nabitý legionárkami, ako je Ah Mow Santos, Mammadova, Sekulič, Spasojevič, Djerisilo, Krsmanovič, Točko...miestami sme mali pocit, že hráme proti srbskej reprezentácii. Vrátim sa ale k začiatkom a k otázkam www.volejbal.sk

Čítať celý článok
   

Stránka 4 z 4

<<ZačiatokDozadu1234DopreduKoniec>>