Matchpoint Pod pokrievku klubu

Pod pokrievkou

Ďalšie víťazstvá Stropkova

22.2.2016 - 22 víťazstiev na konbte stropkovských juniroiek.

VK Cele Group Stropkov - VK Kúpele Brusno 3:1, 3:1
Volejbalistky VK Cele Group Stropkov zahrali pred domácim publikom proti družstvu VK Kúpele Brusno. Podarilo sa im udržať doterajšiu neporaziteľnosť, aj keď zo začiatku to vôbec nebolo jednoznačné. Čítať celý článok

   

Kto porazí dievčatá zo Stropkova?

15.2.2016  KTO PORAZÍ STROPKOVSKÉ JUNIORKY?

Slávia TU Zvolen - VK Cele Group Stropkov 0:3, 1:3

Tento krát sa volejbalistky VK Cele Group Stropkov predstavili vo Zvolene netradične v piatok. Jedenáste kolo najvyššej juniorskej súťaže však neprinieslo prekvapivý výsledok a Stropkovčanky si tak pripísali na konto v sérii už 20. víťazný zápas.

Čítať celý článok
   

Martin Rašner skončil vo Zvolene

Vo štvrtok 14.11.2015 viedol v Prešove družstvo žien Zvolena asistent Ľubomir Havran. Dovtedajší tréner pre facebook napísal: Ahojte, aby som sa vyhol špekuláciám, dal som výpoveď vo Zvolene, klub Slavia Zvolen nemal so mnou žiadnu zmluvu. Držím palce ženám Slavie a tak isto novému trénerovi, ktorý je môj kamarát a myslím, že prinesie veľa pozitívneho. Ešte raz veľa šťastia a športových úspechov Slavia Tu Zvolen.

   

Nitra túži po medaile

Nitra 5. novembra 2015 (TASR) - Volejbalisti VK Bystrina SPU Nitra majú pred sebou smelé ambície. Po vystužení a stabilizovaní kádra by v prebiehajúcej sezóne mužskej extraligy chceli siahnuť po medaile a v budúcnosti vystúpiť aj na najvyšší stupienok. Medzi priority súčasného klubového vedenia patrí však hlavne prilákanie väčšieho počtu fanúšikov na domáce stretnutia. Čítať celý článok

   

N.Mesto žiada prešetriť kauzu M SR žiakov

10.6.2015 - Funkcionári klub z N.Mesta n.Váhom odoslali list na Dozornú radu SVF, v ktorom žiadajú prešetriť postup L.Stražaya na M SR žiakov.
Ako www písal, L.Stražay, pracovník SVF vyviedol na M SR žiakov v S.Ľubovni určite najhnusnejší a najbezcitnejší kúsok svojej kariéry vo funkcii vo vedení SVF.

List na DR

www

   

Žiačky N.Mesta v Taliansku

jún 2015 - Volejbalistky MVK Frigolog Nové Mesto nad Váhom sa zúčastnili dlhoočakávaného turnaja v Taliansku /Brugherio, Miláno/. V kategórii U-15 triumfovali.
Kategória  1999 a ml.
Po dlhej, ale zaujímavej ceste, sme prišli do Milána v piatok okolo obeda. Počas úvodného zoznamovania sa s prostredím a priebehom turnaja sme si v piatok pozreli prvé zápasy v jednotlivých skupinách. Turnaj prebiehal v 6 kategóriách, 3 dievčenských /žiačky, kadetky a ženy/  a 3 chlapčenských. Naše dievčatá sa predstavili v prvých dvoch. Družstvo MKSO Trenčín v ženskej časti. Očakával sa ťažký každý súboj, čo sa neskôr aj potvrdilo. Čítať celý článok

   

VKP Komárno podpísalo dohodu s univerzitou

4.6.2015 - Komárno podpísalo zmluvu s univerzitou!

Priaznivci volejbalu na Slovensku sa aj počas takzvanej „uhorkovej sezóny“ môžu tešiť na novinku,  ktorá vyšla z kuchyne extraligového Komárna, a to podpisom zmluvy o vzájomnej spolupráci na pôde rektorátu Univerzity J.Selyeho. V štvrtok ju spoločne uzavreli a podpísali mužský extraligový celok Spartak VKP Komárno a Uviverzita J.Selyeho pre nadchádzajúci ročník 2015/2016. Čítať celý článok

   

Najväčší Stražayov hnus

3.6.2015 - Súťažný riaditeľ je známy odbavovač. To vieme. Opäť raz sa vyznamenal. Predviedol najhnusnejší a najbezcitnejší kúsok svojej kariéry vo vedení SVF. Opakovane bol šéfom finálového mládežníckeho turnaja. Tentoraz vraj nechľastal a samozrejme ako vždy držal zákon. Znovu si prišiel na svoje.
Majstrovstvá Slovenska žiakov sa hrali 29. - 31. mája v Starej Ľubovni.
Vo vykonávacom predpise SVF pre mládežnícke súťaže 2014/2015  bol riadne naplánovaný termín turnaja o dva týždne skôr, na 15. - 17.mája.
Lubkovi sa však na organizáciu turnaja, hlavne pre jeho bláznivé marketingové podmienky (vypracované povrchnou metódou CTRL+C a následne Ctrl+V) nikto neprihlásil.
Niekedy koncom apríla sa zrejme zobudil a začal konať. Svidník? N.Mesto? Myjava? Trenčín? Nestíhal termín. V neskoršom termíne to vzala Stará Ľubovňa, tá organizovala M SR žiakov aj minulý rok. 
Na jeseň 2014 poctiví, v riadnom 8,5 hodinovom zamestnaní pracujúci funkcionári z Nového Mesta, si vzorne splnili svoje povinnosti. Vzali dvoch hráčov (žiakov) na hosťovanie z Myjavy. Hosťovanie urobili do 30.mája 2015. Do termínu, ktorý je šesť dní po poslednej akcii (kadeti) sezóny!!!
Žiaci Mesta postúpili v sobotu do finále proti Svidníku a prišla nedeľa. 31.máj 2015. The day after. Chalani N.Mesta sa rozcvičujú na sieti, takže je desať minút pred začiatkom finále.
Prichádza paragrafový rambo a vraví:
"Dvaja žiaci hrať nemôžu. Včera im vypršalo hosťovanie."
Narýchlo sa študujú papiere. Nedá sa s tým vraj nič robiť, LEBO HRÁČI MUSIA BYŤ 40 MINÚT PRED ZÁPASOM TVOJI. Perla storočia. "... keby si bol prišiel predtým, urobil by som to." "...v predpise je klauzulka, dalo by sa to predĺžiť."
Skrátka Stražay dvojici žiakov hrať nedovolil. So smrteľne chladnými perlami a s bohorovným úškľabkom.

WWW sa pýta: na základe akého predpisu. Jeho? Na základe akej klauzulky, Lubko? Tvojej? Od 4.februára sa predsa hráči dopĺňať na súpisku nesmú. Vo februári N.Mesto nič meniť, predlžovať, či dopĺnať na súpisku nepotrebovalo.  
Čo by sa bolo bývalo Stražayovi stalo, keby zvolal večer, či ráno operatívku šéfov klubov, vysvetlil by situáciu, hlavne dôsledok jeho bordelu, ktorý spôsobil problém.
Nemohol dať desať minút pred zápasom do zápisu oznam? SVF bolo prinútené okolnosťami ťažkej prepracovanosti zodpovedných pracovníkov posunúť termín turnaja na neskorší termín a prostredníctvom mojej osoby POVOĽUJE nastúpiť dvom žiakom do finálového duelu.
Čo by sa bolo stalo, ak by z pozície svojej, už  toľkokrát využitej moci, dal podpísať u finalistu, že sa nebude sťažovať, protestovať?
Odpadlo by mu z krásy, ak by zavolal na mobil zástupcu klubov p. Hirčka (Svidník), event. svojho bossa ing. L.H. ?
Čo by sa stalo? No nič, hrať by sa hralo, akurát semenníky by ostali plné.

Fakt: N.Mesto nič neporušilo, nič nezanedbalo, ničím sa neprevinilo.
Fikcia:ako by Stražay zatočil s rozhodcami, ak by sa im stal podobná mýlka?
Realita: čo má povedať prezident N.Mesta rodičom?
Suchá realita: ako má reagovať tréner smerom k hráčom?
ScI-fi: čo by mal konečne spraviť ing. Halanda?

Ivan Husár - www
... a karavána ide ďalej

   

Stránka 2 z 5

<<ZačiatokDozadu12345DopreduKoniec>>